2013 captur 15 dci touch aracım dış hava sıcaklığını yanlış ölçüyor. Dikiz ayna altındaki sensör değişti, kapı altındaki sokete bakıldı korozyon su alma vs var mı diye. Aracı beyine bağladık, sorun çıkmadı. Hava sıcaklığı hala -35 derece. Beyincim ve renodaki yetkililer hız kadranından şüphelendi. Benzer araçtan bulursam veya çıkma kadran deneme yapacaklar. Kimse daha önce böyle sorun yaşamamış.
2013 renault captur 1.5 dci manuel aracım var. Arabada abs sistemi ve ona bağlı sistemler arıza göstermişti. Özel servise gittim, arızayı sildiler, sistem temizliği de yapıldı. Bir hafta sonra aynı sorun nüksetti. Geçen hafta ön lastiklerin havasının 26psi ye düştüğünü gördüm, lastiği şişirdim, hata kayboldu. Bugün yine arıza verdi, yine lastikleri şişirdim arızalar söndü. Sorun acaba lastik havasından mı? (Aracımda lastik basınç sensörü yok bu arada)
Captur klima çalışmama sorunu ve Dikiz aynası ile ilgisi
Merhabalar.
2013 Captur 1.5 dci aracım var. Aracımda klima çalışmıyordu, daha doğrusu soğutmuyordu. Klimacıya gittim kaçak testi de yaptık bir sorun bulamadı. Daha sonra ana ekranda dış hava sıcaklığının -24 derece gösterdiğinin farkına vardı. Elektrikçiye yönlendirdi. O arkadaş da sağ dikiz ayna altındaki müşürün arızalı olduğunu söyledi. Aynanın altındaki o plastik sıcaklık algılayıcının ayrı satılmadığını, sağ dikizin değişmesi gerektiğini, bu sorunun renaultlarda olduğunu söyledi. Sizin tavsiyeniz nedir? Sizce doğru mu teihis koymuş usta? Parça veya dikiz değişecekse nerede bulabilirim?
Manuel klimalı Aracımın dış hava sıcaklık sensörü yanlış ölçüm yapıyor. Ekranda bakınca -25 dereceleri gösteriyor
Bunun bozuk olması klimanın çalışmasını etkiliyor mu?
2013 Captur Touch 1.5 dci
|
|
|
|
|
Vodafone 4.5 G çekmiyor.
|
Meslek: öğretmen
Forever OrduSpor |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 185
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 38.065 (Bu ay: 852)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası