Merhaba bir şey sormak istiyorum ses iletişimine açık olmayan 3g internet hatları başka operatöre taşınır mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ckm Merhaba bir şey sormak istiyorum ses iletişimine açık olmayan 3g internet hatları başka operatöre taşınır mı acaba?
taşınmıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
taşınıyor. sim karta bağlı tek bir data hatları taşınıyor not: 0530 lu turkcell 3g internet hattını vodafone taşıdım hediye dakikaları da aldım. deneyerek öğrendim ben.
Taşınıyor ben arama yapılmayan ve çağrı almayan 0507 li hattımı taşıdım Vodafone a.Sorunsuz kullanıyorum çağrılarada açık artık
her türlü taşınıyor sonuçta bu bir hat, data hattı turkcell'in uydurduğu bir şey.
ayrıca mevcutta kullanılan data hatları da sesli iletişime açtırılabiliyor..
hat sizin ister taşır ister kapatır isterseniz ses iletişimine açabilirsiniz sonuçta o da bir hat
Hala ücretsiz mi turkcell iletişim merkezlerinde acaba ?
arkadaşım faturasız 3g hattını 5 tl ye almıştı.
faturalı vergi yüzünden daha dezavantajlı.
ben zamanında bu soruyu sorduğumda taşınmıyor denmişti. turkcell taşıma talebini reddediyormuş. demekki artık sorun olmuyor taşıdım diyenler olduğuna göre. eğer o hat kapanmamışsa ben de mi taşıtsam napsam.
Bu da numaralı bir hat olduğu için tabiki de taşınır.Bazen müşteri kaybetmemek için arıza çıkarabilirler ama siz baskı yaptıktan sonra ses çıkaramazlar
Peki ben de vınn var. Ben bu hattı vodafone taşısam yine Turkcell şu 1 yıl dolmadan alınan vergiyi faturalandırır mı yoksa sadece son ayın faturasımı kesilir. Eğer vergiyi ödemeden geçilebiliyorsa avea yada vodafone taşımak istiyorum.
numara taşımak için yine 3ay beklemek mi gerekiyor peki
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
numara taşımak için yine 3ay beklemek mi gerekiyor peki
ilk alınan hatlar için 3 ay gerekiyor sanırsam.ilk 3 aydan sonra istediğin gibi taşıma yapabilirsin diye biliyorum.
taşıyanlar çoğaldı mı acaba merak ettim sorunsuzca mı diye
data hatlarına açılış vergileri geldi. peki hala taşınabiliyormu??
faturasız turkcell data hattını 3ayın sonunda taşıyan oldu mu başarılı olarak
taşıma sorun olmaz,sonuçta size ait bir hat. data hattı turkcell tarafından uydurulmuş bir kavram.
taşınmadı bende problem oldu galiba
Az önce Turkcell müşteri temsilcisi ile görüştüm 21.10.2011 tarihi ile data hatlar -ses hattına, ses hatlarıda data hattına dönüştürülebiliyormuş ama bu özellik sadece kurumsal aboneler için geçerli dedi bireysel aboneler için geçerli değilmiş. Vodafone'da böyle bir saçmalık yok ses hattımı data yaptım sonra tekrardan ses hattına sorunsuz çevirdim. Turkcell data hattımı taşımak için 3 ay sürenin dolmasını bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: etlik
Az önce Turkcell müşteri temsilcisi ile görüştüm 21.10.2011 tarihi ile data hatlar -ses hattına, ses hatlarıda data hattına dönüştürülebiliyormuş ama bu özellik sadece kurumsal aboneler için geçerli dedi bireysel aboneler için geçerli değilmiş. Vodafone'da böyle bir saçmalık yok ses hattımı data yaptım sonra tekrardan ses hattına sorunsuz çevirdim. Turkcell data hattımı taşımak için 3 ay sürenin dolmasını bekliyorum.
Bende dün turkcell data hattımı aveaya taşımak için müracaat ettim 6 gün süre verdiler. Bakalım sorunsuzca taşınacakmı.