Bildirim
ses hattını data hattıına taşıma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses hattını data hattına çeviren oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell data hattı taşımıştım.numara taşıma esnasında "yalnız gprs/internet" diye bir ibare yazıyorlar. data hattı olarak açılmış oluyor. ses hattı taşırken de aynı prosedür uygulanabilir diye düşünüyorum. -
Vodafone de ses data hattı ayrımı yok sanırım.
Turkcell ise o ayrımı şunun için yapıyor.
Ses hatlarını sadece wap ve internet apnleri üzerinden bağlıyor nete.
Data hatlarını ise mgb ve mgbs (statik) apnlerinden bağlıyor. Ses hatlarına verdiği iplerden port açmak vb faaliyetler mümkün değil sizi bir nevi VPN üzerinden bağlıyor. Data hatlarında ise port açabileceğiniz ip adresine sahip oluyorsunuz
Bu anlattıklarım sadece Turkcell de Vodafone ise ses data fark etmiyor. Hatta Turkcell de data hatlarının paketlerini ses hatları alamazken Vodafone de almak mümkün o paketler Vodemnet paketleri
hattımı vodafone'a taşımıştım ses iletişimine kapalı data olarak açıldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelizard17
hattımı vodafone'a taşımıştım ses iletişimine kapalı data olarak açıldı.
TL yüklemesi yapabiliyormusunuz ?
faturali hesabını bilen vodem tarifesine geçtim. yukleme durumunu bilmiyorum ama sesli görüşmeye kapalı.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelizard17
faturali hesabını bilen vodem tarifesine geçtim. yukleme durumunu bilmiyorum ama sesli görüşmeye kapalı.
İşte ben de bu tarifeye geçmek istiyorum siz başka opatayörden mi geçtiniz? Tahahüt imzalıyor musunuz ?
Buradaki bayi benden daha az bilgili
taahhüt yok, numara taşıma ile gelirsen vergi yok kullanmazsan ücret yok, yeni hat alırsan 5 tl vergi var--- 2 gb 15 tl + 5 tl vergi (1 yıl boyunca) yukarda yazdığım gibi turkcell data hattını taşıdım. "SADECE GPRS-SMS" tarifesi olarak açıldı.
numara taşıma fiyatları:
2gb=15 tl
4 gb=30 tl
6 gb=45 tl.
yeni hat alırsan 5'er tl daha ekliyorsun.
6 gb ye gelince internet erişimi kesiliyor.
modem istersen 69 tl.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X