Şimdi Ara

3G ile evde çocuğu izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve güvenlik kamerası sistemi kurup çocuk bakıcısını iş yerinden izlemek istiyorum
    Bu konuda deneyimi olan var mı?
    3g, operator ve cihaz tavsiyelerinizi alabilir miyim?

• Evde adsl varsa uğraşma 3g ile... Bir tane switch al 2 tanede ip camera al.İşyerinde bilgisayardan seyret akşama kadar... İlla 3g diyorsan türkselin böyle bir cihazı var tam sana göre... Ama bence biraz sabret,yakında bir sürü cihaz çıkacaktır istediğin gibi...
  • turkcellin cihazı çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

Evde adsl varsa uğraşma 3g ile... Bir tane switch al 2 tanede ip camera al.İşyerinde bilgisayardan seyret akşama kadar... İlla 3g diyorsan türkselin böyle bir cihazı var tam sana göre... Ama bence biraz sabret,yakında bir sürü cihaz çıkacaktır istediğin gibi...

+1
    bencede ip-cam alıp evdeki adsl modemine bağla gerekli configrasyonları yap yolda işde evde cepte pc de izlersin.(benim böyle bir projem var yaparsam sana muhakka haber veririm asıl işlediğine hakkında. ama biraz pahalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

Evde adsl varsa uğraşma 3g ile... Bir tane switch al 2 tanede ip camera al.İşyerinde bilgisayardan seyret akşama kadar... İlla 3g diyorsan türkselin böyle bir cihazı var tam sana göre... Ama bence biraz sabret,yakında bir sürü cihaz çıkacaktır istediğin gibi...

Evet en mantıklısı budur. Kafana takıldı mı tak açar izlersin aklında soru kalmaz
  • Bir kere vodafone yılların tecrubesi ile 3G de farkını konusturdu.
    Illaki 3G ile kamera sistemi kullanacagım diyorsan Vodafone tavsiye ederim. Bir de Turkcell'in Gözz diye bir hizmeti var ve aynı hizmet vodafone da da var ama ismini aklıma getiremiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: aso99

Eve güvenlik kamerası sistemi kurup çocuk bakıcısını iş yerinden izlemek istiyorum

• cevaplarınız için çok teşekkürler
    ben yeni kullanıcı olduğum için sanırım bir yanlışlık yapmışım, soruma cevap verildiği zaman bana email ile uyarı gönderileceğini sanıyordum ve hala neden soruma hiç bir cevap gelmedi diye merak ediyordum
    sonra buraya girip bakmayı akıl ettim (biraz geç oldu ama :)) ve cevaplarınızı gördüm, tekrar teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bir kere vodafone yılların tecrubesi ile 3G de farkını konusturdu.
    Illaki 3G ile kamera sistemi kullanacagım diyorsan Vodafone tavsiye ederim. Bir de Turkcell'in Gözz diye bir hizmeti var ve aynı hizmet vodafone da da var ama ismini aklıma getiremiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: aso99

Eve güvenlik kamerası sistemi kurup çocuk bakıcısını iş yerinden izlemek istiyorum

cingöz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.