Şimdi Ara

3G'li 3 Tablet arasında kaldım. Lütfen Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. 3G simkart özellikli, 7’’ ekran boyutlu, HDMI çıkışı olan, IPS ekranlı, Bluetooth’lu, en az 8GB Rom ve 1 GB Ram’lı bir tablet almak istiyorum. Kredi kartına 12 taksitle ve en üst sınırım 500TL. Çok zorlarsam ve çok beğenirsem 600 TL. da olabilir. Önerebileceğiniz markalar var mı? Linki ile birlikte verebilir misiniz?
    Ben uzun araştırmalarım sonucunda 3G'li 3 tablet buldum. 1)Piranha Aristo II Tab 7 (Mediatek DualCore MTK 6577 Cortex A9 DualCore 1.6 Ghz) (IPS ekran değil, rengi siyah, biraz kalın ve arkasında gereksiz bir sürü yazı var.) , 2)Dark EvoPad7200 3G IPS tablet (Mediatek DualCore MTK 6577 Cortex A9 DualCore 1.5 Ghz) ve 3)Ainol Novo Numy AX1 3G IPS tablet (Mediatek QuadCore MTK 8389 28 NM Cortex A7 QuadCore 1.2 Ghz) arasında kaldım. Ainol'un performansını youtube videolarında izledim ve beğendim. Fakat ne zaman satışa başlanacağı belli değil (Ainol Türkiye nickli kişi Bayramdan sonraya kalabileceğini söyledi). Telefon özelliği, 4 çekirdek olması ve radyosunun olması exstra beğendiğim yönleri. Dark EvoPad'i ise youtube da bulamadım. Performansı hakkında bilgim yok. Ayrıca iki çekirdek olması ve telefon özelliği var mı yok mu bilmemem alma konusunda çekinmeme neden oluyor. Öncelikle Dark EvoPad'in telefon özelliği var mı? Ainol Numy ve Piranha Aristo II gibi sim kartı takınca telefon niyetine kullanılabiliyor mu? İkinci olarak siz hangisini, neden önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• kaliope kullanıcısına yanıt
    Hocam ainol telefon olarak kullanılıyor onu kesin biliyorum. Diğerllerini bilmem. Bir de diğer bir opsiyon olarak Huawei MediaPad 7 Youth'u önerebilirim sze. Çift çekirdek işlemci telefon özelliği var ama kulaklık gerek konuşmak için çünkü kendi ahizesi yok sesi dışarıya veriyor. Pili 4100mAh radyosu yok, gps ve bluetooth var. Fiyatı çok uygun Turkcell 329 Vodafone 335'e satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam ainol telefon olarak kullanılıyor onu kesin biliyorum. Diğerllerini bilmem. Bir de diğer bir opsiyon olarak Huawei MediaPad 7 Youth'u önerebilirim sze. Çift çekirdek işlemci telefon özelliği var ama kulaklık gerek konuşmak için çünkü kendi ahizesi yok sesi dışarıya veriyor. Pili 4100mAh radyosu yok, gps ve bluetooth var. Fiyatı çok uygun Turkcell 329 Vodafone 335'e satıyor.
    Teşekkür ederim. 3G'li tablet arayışım Huawei ile başladı zaten. Ama ne peşin fiyatla alabiliyorum ne de Avea kullanıcısı olduğum için Turkcell ve Vodafon kontratlı paketten alabiliyorum. Eğer Turkcell veya Vodafon kredi kartına 12 veya 10 taksit gibi satıyorlarsa onu da düşünebilirim. Aslında telefonum olduğu için bu özellik çok şart değil ama sim kartımı takınca ulaşılabilmek istiyorum. O yüzden bu özelliğe taktım kafayı :)))

Taksitle satıyorlar hocam. En azından vodafone kesin satıyor. Ben öyle aldım. Aslında ben de ainol'u bekliyordum ama eşimin gazına geldim aldım. Güzel mi güzel bence özellikle fiyatına göre. Ainol çok geciktirdi ürünü. Güya gold'ta vardı ama kaldırdılar satıştan sonra ilk parti çabuk bitmiş dediler güya bu hafta satışta olacaktı şimdi siz bayram sonrası diyorsunuz. Yılan hikayesine döndü.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Ainol'a kafayı fena sardım. Dark EvoPad M7200'de çok güzel ama almaya elim bir türlü varmıyor. Pişman olurum diye. Huawei'in hoparlör sesi nasıl? film izlerken veya müzik dinlerken. Bir de onun HDMI'ı var mı benim istediğim özelliklerden biri de o. Tekrar teşekkürler.
    Tek hoparlör var ama bayağı güçlü. Memnun kalırsınız bence. HDMI çıkışı yok ancak mhl ile bağlanabilirsiniz. Ainol ben de çok takmıştım. Tek eksisi bence pili 3000 mAh az gibime geliyor. Yani en fazla 5 saati görür gibime geliyor...
    Evet haklısınız pili 3000 mAh bana da az geldi. Dark'ın ise 2800 mAh o daha da az. HDMI benim için önemli yanımda bilgisayarım olmadan internetten büyük ekran TV'de film izlemek çok zevkli oluyor. mhl nedir onu bilmiyorum. Zaten Huawei'den vazgeçme nedenim HDMI olmamasıydı. Ama onun da pili çok iyi görünüyor.
    Hocam Huawei' in MHL desteği var, micro usb'yi hdmi'ye dönüştüren kablo, OTG biliyorsanız o mantıkta birşey.
    Peki o kablo kutudan çıkıyor mu? Anladığım kadarıyla mhl girişine bir kablo takılıyor onun ucu da HDMI oluyor. Televizyonun bağlantı kablosunu da buna takınca tabletten görüntüyü televizyona aktarabileceğiz. Bilgi için teşekkürler.
    Maalesef kutudan yalnızca şarjı çıkıyor, şarjın usb kablosu da tabeti pc'ye bağlamaya yarıyor. Yani otg, mhl, kılıhf, koruyucu, kulaklık, sd kart hepsini ayrı almanız gerekiyor...
    Teşekkürler çok yardımcı oldunuz.
    Ne demek valla pili de iyi gidiyor söyliyeyim... En düşük parlaklık wifi sürekli açık ve sürekli internetteyim %66'da 3 saat ekran açık gayet iyi bence.ki daha 3 kez şarj ettim birkaç defa şarj edince.tam performansını bulur pil...
    Gerçekten güzelmiş. İnternete hiç sim kartla girdiniz mi? Ben Gold'a yazmıştım Ainol için. 10 Ekim'de stoklarda olacak demişler. IMEI kayıtları bekleniyormuş. Şimdilik onu beklemeye karar verdim. Youtube'daki performansı çok hoşuma gitti. Bir de IPS ekranlar hoşuma gidiyor. Ama Huawei'de çok iyi. Güzel günlerde kullanırsınız inşallaah.
  • bende Ainol bekliyorum. yılan hikayesine döndü iyice.ürün satışı her hafta bir sonraki hafta diye erteleniyor.resmi sitesinde stoklarda diye belirtilmiş fakat hiç bir bayisinde yok.ürün bayi bilgisi için mail attım cevap bekliyorum. gg de biri satıyor 499 tl ye . araştırdım cihaz golda gelen ilk parti. 20 adet almış satıyor.ainoltürkiye bayimiz değil dediği için şimdilik uzak duruyorum. beklemeye devam.
  • GUNEY_97 G kullanıcısına yanıt
    Ben Ainol'a Face'den yazdım. Orada biz IMEI no.ları hallettik. FAkat Çin'de 10 günlük resmi tatil var (İnternetten baktım 1-7 Ekim arası) bu yüzden satışlarımız Bayramdan sonra başlayabilir dediler. Sonra Gold'a mesaj attım. Onlar da 10 Ekim'de satışlara başlayacağız. IMEI'leri bekliyoruz diyorlar. Ama kargoya verseler bile ancak Bayramdan sonra elimize geçer. Dark EvoPad'de telefon özelliği yokmuş. Gold'daki uzman Ainol çok daha iyi bir tablet onu tavsiye ederim dedi. Ben de 20 günden fazladır bekliyorum. Biraz daha beklerim dedim artık ne yapayım.
    Ayrıca böyle 20 tane satıyorlar sonra biz alıcılar stok yok diye bekliyoruz. Toplu alanlar da daha yüksek fiyata satıp piyasayı yükseltiyorlar. Bunun engellenmesi gerekmiyor mu? O kişi 20 tane almasaydı Siz, ben ve almak isteyen daha birçok kişi tabletine kavuşmuştu çoktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaliope -- 2 Ekim 2013; 13:04:29 >
    gg den fiyatı 500 diye düzeltmelerini isteyip 50 tl bonus kampanyası ile 450 tl ye alınabilir.garantide sıkıntı yaşarmıyım bilen biri aydınlatırsa iyi olur.

Edit : fiyat 490 a çekilmiş.internet sitelerinde 450 tl ye satılmakta.
    http://www.teknolojigemisi.com/ainol-novo-7inc-numy-ax1-tablet-telefon-pmu1446

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 2 Ekim 2013; 13:41:29 >
    Çok sağolun.

Sim kartla internete girmedim ben daha ama ilgili konuda giren arkadaşlar var. Ainol'u ben de çok bekledim ama maalesef gelmedi gelmedi. Cumartesi eşimin de gazıyla aldım tableti. Pil benim için çok öneml olduğu için Huawei hep daha önde gibiydi ainol novo 7 Numy ax1'e göre. MediaPad 7 Youth'un fiyatı da çok uygun. Gerçekten tam bir f/p ürünü. Ainol'da 4000-4500 mAh pil olsa hiç düşünmem onu da alırım ama bekliycem sizler kullanmaya başladıktan sonra izlenimleriniz ve incelemelerinize göre bakarım. Ama Huawei'nin 4100 mAh'lık pilinden daha iyi gideceğini sanmıyorum. Daha bir iki defa şarj edilmesine rağmen 7 saati gördü ekran en düşük parlaklıkta genellikle ve sürekli internette. Yani telefon gibi kullanmayı düşünenlere kesinlikle bir günden fazla dayanır diye düşünüyorum cihaz...

Hayırlısı ben hem ainol'un numy tabletini hem de cube'un U55GT Talk 79 modelini bekliyorum.

Telefon olarakta cube'un talk 5h a5300 ve huawei'in g700 modelini bekliyorum. Ne zaman gelirler ne fiyatla satılırlar merakla bekliyorum...

U55GT Talk 79 Dahili 3G - 1gb ram QUAD CORE işlemci 'yi ben de araştırdım. Aslında istediğim model oydu. Ainol'u sonradan fark ettim. Sorduğumda satışa 1-1.5 ay sonra başlanacağı söylendi ki daha da uzun olabilir Ainol'da yaşadıklarım düşünülürse. Fiyat da 600 veya biraz daha fazla olabilirmiş. O yüzden benzer bir ürün olarak gördüğüm Ainol'da karar verdim. Bu arada yanlış mı biliyorum IPS ekranlar az pil tüketiyor diye aklımda kalmış. Bir bilginiz var mı? Ben aslında tableti yanımda laptop taşımamak için ve cep telefonumun ömrünü uzatmak için istiyorum. Bir de elimde çok sayıda e-book var. Onları okuyorum. Bir de basit jeweled oyunları oynuyorum. Bu yüzden laptopum gibi televizyonuma bağlayıp film seyretmeliyim. Uzun sürelerle Vınn'ın sim kartıyla (5GB) internete girebilmeliyim. Vınn'ın interneti bitince cep telefonumun internetini (2GB) kullanmak için sim kartımı taktığımda aynı zamanda ulaşılabilir olmalı ve telefon görüşmesi yapabilmeliyim. Bir de özellik olarak Ainol'un radyosu varmış. Cep telefonumda bu özellik yok ve tabletimde olması benim için çok güzel olur.

• GUNEY_97 G kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ainol Türkiye'ye verdiğiniz linki mesaj atıp, güvenilir olup olmadığını sordum. Bana cevap verdiklerinde size de iletirim. Bu arada başka yerde de bulursanız bana bilgi verebilir misiniz? Ben de size bildiririm. Bu arada Gold'dan aldığım mesajda satışlara 10 Ekim'de başlayacaklarını, Ainol Türkiye'den IMEI kayıtlarını beklediklerini yazdılar. Ainol Türkiye ise IMEI işlemlerini hallettiklerini ama Çin'de 10 günlük bir resmi tatil olduğunu (aslında 1-7 Ekim arası) bu yüzden satışların Bayram'dan sonra başlayabileceğini belirtmişler. Ben sonuçta 20 gün bekledim bir o kadar da olsa beklerim diye düşünüyorum sonra aklımda kalacağına.
    Hocam tersine benim bildiğim IPS ekran daha fazla arka ışıklandırmaya ihtiyaç duyduğu için daha fazla enerji tüketiyor. Bu arada radyo cube'ın modellinde de var. Ama ne zaman gelir ne kadara satılır bilemiyorum. Aslında bir tttane 7 inçlik cube talk var 85 dolara satılacaktı diye hatırlıyorum ama hiç hatırlamıyorum özelliklerini. Bence de ainol'un gelişi bayramn sonrasına kalır...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.