Şimdi Ara

3G'li 3 Tablet arasında kaldım. Lütfen Yardım Edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cube Talk79 U55GT3G modeli gayet güzel ve 188-169$'lık bir fiyatı var, Türkiye için kur ile çarpsak 338-376TL yapıyor bide taşıma ve imei girse 399-499 arası bir fiyat alabilir, 7.9" lik IPS ekranı ile de ilgi çekiyor. Aslında Cube'n Türkiye stokları Ainol'dan erken dolarsa Numy'den iyi bir cihaz olduğu için alınabilir. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ayrıca yardımlarından ve görüşlerinden dolayı @kaliope 'de teşekkür ederim
  • CapsulePc C kullanıcısına yanıt
    Valla cube elini hızlı tutarsa iyi bir avantaj elde eder hele bir de fiyatı uygun olursa bayağı iyi bir atak gerçekleştirmiş olur... İyi satış rakamları yakalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi, arama özelliği olan iki tablet arasından en hızlı hangisi gelirse onu seçerim doğal olarak Fakat Ainol hala kafamda ve review izlerken birden arama gelmesi beni Numy'ye daha yakın tuttu.

EDT:
    Antutu Benchmark Puanları:

Ainol Numy 7"= 13141
    Cube Talk79 7.9"= 12510

Ainol'da arama anı:

http://youtu.be/RFXpenonoxw?t=10m31s tam şurda arama geliyor.
  • Daha önce de yazdığım gibi en az 1-1,5 ay sonra gelecek dediler bir de fiyat 600 gibi olur denince istemeyerek de olsa vazgeçtim. Ben en fazla 500 TL.lık düşünüyorum. Keşke sizin dediğiniz gibi erkenden ve 399-499 arası bir fiyatla gelse ilk düşündüğüm tablet oydu çünkü. Ona en yakın olarak da Ainol'u buldum. Ben de hem CapsulePc hem de acer_sahibi77 arkadaşıma teşekkür ediyorum.
    Ben de Huawei var denemek lazım arama olayı aynı mı diye.. O videoyu gördüğüm var daha önce... Bu arada ainol'un daha yüksek puan alması mantıklı çünkü çözünürlüğü daha düşük... Benim en takıldığım nokta numy'nin pili. 3000 mah az gibime geliyor. Cube 4500 Huawei 4100 mah....

• kaliope kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... HDMI,radyo ve ahize sorun değilse Huawei tavsiye ederim.. Ama önemliyse başka ürünlere yönelimn derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ben de Huawei var denemek lazım arama olayı aynı mı diye.. O videoyu gördüğüm var daha önce... Bu arada ainol'un daha yüksek puan alması mantıklı çünkü çözünürlüğü daha düşük... Benim en takıldığım nokta numy'nin pili. 3000 mah az gibime geliyor. Cube 4500 Huawei 4100 mah....

Ainol Türkiye sitesinde 15 Saat Müzik, 5 Saat 3D Oyun, 6 Saat Internet, 12 Saat Video diyor. tabi her işlem için tek ve tam şarjdır ama benim için full batarya ile 5 saat 3D oyun demesi iyi gibi geldi. 5 saat oyun kaldırıyorsa gerçekten, 10 saat sms götürür bence.
    Valla ben huawei mediapad 7 youth'u daha birkaç kez şarj ettim pili 4100 mah. Sürekli wifi açık ve sürekli internette en düşük parlaklıkta 7 saat 5 dakika falan dayandı şimdilik... Bakalım pil tam performansla çalışmaya başlayınca ne olur. 3000 mah pil o kadar çılkarır mı bilmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Valla ben huawei mediapad 7 youth'u daha birkaç kez şarj ettim pili 4100 mah. Sürekli wifi açık ve sürekli internette en düşük parlaklıkta 7 saat 5 dakika falan dayandı şimdilik... Bakalım pil tam performansla çalışmaya başlayınca ne olur. 3000 mah pil o kadar çılkarır mı bilmem..

Huawei bataryasını konuşturmuş kısacası Valla helal olsun. Ama Ainol hala içimde bi kıymık :D Bayramdan sonra stoklara gelirse onu alırım, kimsenin fikrini etkilemesin tabi bu benim düşüncem. Yardımlarınız için teşekkürler, ben bayrama kadar yokum hadi kendinize iyi bakın

• Bu videoyu daha önce seyrettim ve beğendim. Arama anında ben de çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti. Kayıttan olsa gerek diye düşünüyorum karşı tarafın sesi az geliyordu.
    Antutu Puanlarına göre Ainol daha iyi gibi. Ben zaten 7'' bir tablet düşünüyorum. 12:9 oranı nedeni ve küçüklüğünden dolayı. Ama Cube 'da çok büyük sayılmaz. Her ikisi de özellik olarak istediğim ürünler ama gönlümdeki Ainol Numy. İnşallah bir sürpriz olur da düşündüğümüzden önce satışa çıkar. Bayramdan önce elime geçsin istiyordum çünkü. CapsulePc arkadaşım inşallah her ikimiz de istediğimiz tablete ivedilikle kavuşuruz. Acer_sahibi77 arkadaşım artık biz aldıktan sonra özelliklerini ve tableti nasıl bulduğumuzu sana da anlatırız. Belki çok hoşunuza gider Huawei'i eşinize verir bir Ainol da siz alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaliope -- 2 Ekim 2013; 21:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaliope

Bu videoyu daha önce seyrettim ve beğendim. Arama anında ben de çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti. Kayıttan olsa gerek diye düşünüyorum karşı tarafın sesi az geliyordu.
    Antutu Puanlarına göre Ainol daha iyi gibi. Ben zaten 7'' bir tablet düşünüyorum. 12:9 oranı nedeni ve küçüklüğünden dolayı. Ama Cube 'da çok büyük sayılmaz. Her ikisi de özellik olarak istediğim ürünler ama gönlümdeki Ainol Numy. İnşallah bir sürpriz olur da düşündüğümüzden önce satışa çıkar. Bayramdan önce elime geçsin istiyordum çünkü. CapsulePc arkadaşım inşallah her ikimiz de istediğimiz tablete ivedilikle kavuşuruz. Acer_sahibi77 arkadaşım artık biz aldıktan sonra özelliklerini ve tableti nasıl bulduğumuzu sana da anlatırız. Belki çok hoşunuza gider Huawei'i eşinize verir bir Ainol da siz alırsınız.

Umarım isteğimiz olur, bizde mutlu oluruz :) iyilik dileklerimle, iyi geceler :)

• @CapsulePc
    Hadi sana kolaylıklar kardeşim. En kısa sürede tabletine kavuşursun.

@kaliope
    Karşı taraftan sesin az gelmesi gayet normal çünkü ses ahizeden geliyor, hoprarlörden değil. Huawei'in en büyük eksiği o aslında ahizesi yok ses direk hoparlörden geliyor.
    Ainol cube'dan daha iyidir çözünürlüğü daha düşük, Huawei'den de iyidir çünkü dört çekirdekli işlemcisi var.
    Valla neden yalan söyliyeyim benim de gönlümdeki Numy idi, bakalım hayırlısı artık. Umarım bayramdan önce almak nasip olur. Huawei eşime verme olasılığı düşük çünkü ona eski Nexus 7 tabletimi verdim. Nexus'un kalite olduğunu eklemem lazım burada ekranı mesela çok daha güzel kanımca Huawei göre hem kalite hem dokunmatik olarak sanki. Ya da onu çok kullandığım için ona çok alıştım.

Bakalım hayırlısı kardeşler olmadı satar ya cube ya da ainol alırım. Aslında şu an telefona ihtiyacım var. Ya da tabletle idare edecem artık :)
    Şu cube talk 5h ve huawei'in g700 modellerini bekliyorum. Bakalım fiyatları nasıl olur. Ya da Kasım'da Çin'e gidecek bir arkadaşıma birşeyler getirtecem artık...

Demin Cube'ın sayfasına tekrar baktım ekran çözünürlüğü 7.9'' ekrana, 1024x768 px çözünürlükte. pili 4500mAh her iki tablette MTK 8389 işlemcili Quadcore 1.2 GHZ Cube 16 GB Ainol 8 GB yalnız Cube'da özelliklerde HDMI yazmıyor ama izlediğim videoda girişini görür gibi oldum. Tek sıkıntısı 7.9'' ekranı yoksa pili çok iyi dahili hafıza da öyle. Benim önceki 7''tabletimden kırmızı klavyeli kılıfım var. Eğer bunu alırsam onu kullanamayacağım. Bir de 8'' tabletlere uygun kılıf ve benzeri aksesuar daha az sanki. Tek düşüncem o. Bir de tabii geç piyasaya çıkacak olması. Fiyat da 500'ü çok aşarsa o zaman kesin Ainol alırım. Eşiniz de şanslıymış güzelim Nexus 7 'yi vermişsiniz. İyi geceler.
    Eşimin sorunu yok ya olmadı bana ver diyor Huawei'yi. O candy crush ve biraz internete giriyor o kadar. Aslında ben 10.1 inçlik almak istiyordum aldım da artes q1003 (pipo m9) ama sorun vardı değiştirdim tekrar ufak sorunlu birşey geldim sağolsunlar para iadesini kabul ettiler. Çok sevdiğim bir tabletti soğudum. İşte o aralar ainol'u gördüm ve tablet+telefon olarak kullanacağım bir ürün olarak çok hoşuma gitmişti. Kısmet Huawei'yeymiş. Bakalım artık yeni tabletleri beklerim büyük olasılık. Yeni ürünler köşeden dönmeye hazırdır herhalde. Yeni işlemcilerde çıkar. Hatta GooPad n8 diye samsung'un sekiz çekirdekli işlemcisini kullanacak bir tablet yoldaymış.. Diğerleri de yarışa katılır yakında.

Aslında 7.85 inçlikler ipad mini'ye benzediği için bir ihtimal onların aksesuarları oluyor olabilir. HDMI yok diye biliyorum ben talk79 u55gt'de.
    Fiyatı şimdilik muamma ama 600 gibi olur gibime geliyor... Radyo var imei kaydı var bir ton vergi ve harç o fiyatı bulur herhalde... hayırlısı artık..

HDMI olmaması kötü olmuş. Aslında her ikisi de aynı işlemci ve Ainol' da da radyo var. Onda da HDMI olması ve yakın fiyatta olması gerekmiyor mu?
    Mantıken evet diycem ama bilmiyorum... Belki de daha büyük koymak için bazı şeylerden vazgeçmek zorinda kalıyorlar herhalde... Fiyat konusunda da haklısın ama bakıp göreceğiz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.