Şimdi Ara

3G'li telefon kullanıp 3G kulanmamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların 3Gli telefonu varken neden 3G’ye geçmediklerini anlamıyorum. Hiçbir ücret ödenmiyor ki. Tarifeler aynı kalıyor. Sadece telefonun hakkını veriyorsun. Hızlanıyor. O kadar. Valla ücretsiz 3Gyi bulmuşken, telefon da 3G desteklerken, telefonun üzerinde 3G yazısını görmemek bana gerip geliyor. Çok da kolay 3Gye geçmek, Turkcell de 3Gyazıp 2323’e gönderiyosun. O mesajdan bile para almıyo adamlar.

• 3g acayip şarj yiyo bence telefonda kullanmak çok mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

3g acayip şarj yiyo bence telefonda kullanmak çok mantıklı değil.
    milletin korkusu şu. Geçen berberde konuştuk bu konuyu.

Adamlar diyorki şimdi yavaş yavaş milleti alıştırıyorlar. Sonra da kökleyecekler zamı diyorlar. Eee tabi millet bedava şeyi görünce altında illaki bişey arıyor. Ben sorun yaşamadım 3g de. Ama Şuanda 3. nesildeyim telefon modunu 900/1800 e geri çevirdim. Metroda yada diğer mekanlarda çekmiyor. Bu 2-3 senede halledilecek bişey de değil.
  • 3g henüz il merkezlerinde ve tam oturmadi. Zamana ihtiyaç var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

3g henüz il merkezlerinde ve tam oturmadi. Zamana ihtiyaç var..
    ben 3g yi turkcellin 3gmerak kampanyasından kazandığım görüntülü görüşme olarak kulanıyorum,yani görüntü destekleyen arkadaşlarımı videolu arayıp ahize modunda konusuyorum:-)inş bu kampanya uzun süre devam eder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

ben 3g yi turkcellin 3gmerak kampanyasından kazandığım görüntülü görüşme olarak kulanıyorum,yani görüntü destekleyen arkadaşlarımı videolu arayıp ahize modunda konusuyorum:-)inş bu kampanya uzun süre devam eder..

şu kampanyaya nasıl başvuruyorsunuz ya sabahın 6sında denedim günlük limit doldu dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

şu kampanyaya nasıl başvuruyorsunuz ya sabahın 6sında denedim günlük limit doldu dedi

Gece 12.00 da atıcaksın mesajı ilk çıktığı günlerde çok zordu kazanmak ama şimdi çok kolay benim kota bitti ama süre bitmedi bu yüzden bekliyorum 13 üne kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

Gece 12.00 da atıcaksın mesajı ilk çıktığı günlerde çok zordu kazanmak ama şimdi çok kolay benim kota bitti ama süre bitmedi bu yüzden bekliyorum 13 üne kadar..

Alıntıları Göster
    ben 3g li tel almam

olsada kullanmam kimi arıcam da görüntülü konuşcam ne gerek var.madem görüntülü konuşcam acarım net i görüşürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

ben 3g li tel almam

olsada kullanmam kimi arıcam da görüntülü konuşcam ne gerek var.madem görüntülü konuşcam acarım net i görüşürüm

Alıntıları Göster
    Zaten şarj problemi olan nokialarda bataryayı yiyor 3g .Hiç gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr22
    ben 3g li tel almam

3g sadece görüntülü konuşmak değilki başka bir çok avantajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennis87
    İnsanların 3Gli telefonu varken neden 3G’ye geçmediklerini anlamıyorum. Hiçbir ücret ödenmiyor ki. Tarifeler aynı kalıyor. Sadece telefonun hakkını veriyorsun. Hızlanıyor. O kadar. Valla ücretsiz 3Gyi bulmuşken, telefon da 3G desteklerken, telefonun üzerinde 3G yazısını görmemek bana gerip geliyor. Çok da kolay 3Gye geçmek, Turkcell de 3Gyazıp 2323’e gönderiyosun. O mesajdan bile para almıyo adamlar.

Benim açımdan sebebi şarjimi çabuk bitiriyor ve telefon aşırı ısınıyor. Bu iki sorun çözülürse 3g'yi açarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

İnsanların 3Gli telefonu varken neden 3G’ye geçmediklerini anlamıyorum. Hiçbir ücret ödenmiyor ki. Tarifeler aynı kalıyor. Sadece telefonun hakkını veriyorsun. Hızlanıyor. O kadar. Valla ücretsiz 3Gyi bulmuşken, telefon da 3G desteklerken, telefonun üzerinde 3G yazısını görmemek bana gerip geliyor. Çok da kolay 3Gye geçmek, Turkcell de 3Gyazıp 2323’e gönderiyosun. O mesajdan bile para almıyo adamlar.

Benim açımdan sebebi şarjimi çabuk bitiriyor ve telefon aşırı ısınıyor. Bu iki sorun çözülürse 3g'yi açarım.
    ilk gün daha sonra geçiş ücretli olur diye geçiş yaptım, 1-2 saat 3g modunda takıldım, ama 5-10 dakikada bir çekim gücü değiştiği için pilin anasını ağlattı.

evde denedim normalde full çeken şebeke 3g de 2 diş çekiyor. başlarım 3g sine dedim ve dual modtan gsm moduna dönüş yaptımpişman değilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ilk gün daha sonra geçiş ücretli olur diye geçiş yaptım, 1-2 saat 3g modunda takıldım, ama 5-10 dakikada bir çekim gücü değiştiği için pilin anasını ağlattı.

evde denedim normalde full çeken şebeke 3g de 2 diş çekiyor. başlarım 3g sine dedim ve dual modtan gsm moduna dönüş yaptımpişman değilim :)

Alıntıları Göster
    şarj yiyor diyenler spacelord gibi yaparsanız hiçbişey olmaz. bırakın yesin her akşam takın şarja hazır bedavayken kullanın ilerde pişman olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

şarj yiyor diyenler spacelord gibi yaparsanız hiçbişey olmaz. bırakın yesin her akşam takın şarja hazır bedavayken kullanın ilerde pişman olursunuz

yahu nesine pişman olucaz/olacaklar ?

3g kullanmayan bişey mi kaybediyo ki bu kadar 3g konusunda ısrar ediyosunuz.

bedavayken kullanılmaan teknolojiyi paralıyken kim kullanacak Allah aşkına ? konuştuğum kişiyi görsem ne olur görmesem ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

yahu nesine pişman olucaz/olacaklar ?

3g kullanmayan bişey mi kaybediyo ki bu kadar 3g konusunda ısrar ediyosunuz.

bedavayken kullanılmaan teknolojiyi paralıyken kim kullanacak Allah aşkına ? konuştuğum kişiyi görsem ne olur görmesem ne olur.

Alıntıları Göster
    böyle düşünüyorsan gerçekten birşey demiyorum sana ilerde görürsün

• quote:

böyle düşünüyorsan gerçekten birşey demiyorum sana ilerde görürsün

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 3G kullanılan telefon normal telefondan 3 kat daha fazla radyasyon yayıyor !

Bence 3G kullanmamak için yeterlii bir sebep.Bu konunun tartışmasını burada yapmayacağım çünkü bunu red eden bir bilim çevresi yok internetten farklı dillerde araştırmasını yapabilirsiniz

Bedava diye bütün gün cebimde duran bombayı 3kat tehlikeli hale getirmenin anlamı yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Arkadaşlar 3G kullanılan telefon normal telefondan 3 kat daha fazla radyasyon yayıyor !

Bence 3G kullanmamak için yeterlii bir sebep.Bu konunun tartışmasını burada yapmayacağım çünkü bunu red eden bir bilim çevresi yok internetten farklı dillerde araştırmasını yapabilirsiniz

Bedava diye bütün gün cebimde duran bombayı 3kat tehlikeli hale getirmenin anlamı yok bence

Alıntıları Göster
    1- 4gün gidecek sarj 2 gün gidiyor
    2- telefon çekmiyor çoğu zaman kapsama alanı çok düşük
    3- kullanıcı sayısı çok düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: cassio10

1- 4gün gidecek sarj 2 gün gidiyor
    2- telefon çekmiyor çoğu zaman kapsama alanı çok düşük
    3- kullanıcı sayısı çok düşük

Alıntıları Göster
    aynen arkadaşlar normalde 1 hafta şarzı giden telefon 3g ye geçtğmde 1buçuk günde şarzı bitiriyor ve çekimgücüde az bazen durupdororken şebeke gidiyor şimdi 2g ye geri döndüm şebeke,şarz vs sorun kalktı

• quote:

çok rahatsız adam var turkcell otomatik 3gye geçirdi diye btk ya gidip 3g li telefonunu turkcell 3g ye otomatik geçirdi diye şikayet edenler var böyle bir milletiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLt®AsLaN

quote:

çok rahatsız adam var turkcell otomatik 3gye geçirdi diye btk ya gidip 3g li telefonunu turkcell 3g ye otomatik geçirdi diye şikayet edenler var böyle bir milletiz
    görüntülü konuşmuyorsa ya da telefondan internet kullanmıyorsa niye 3g ye geçsin arkadaşım. 3g şebekesi ararken bile telefon şarj yiyor sonuçta, 3g-2g geçişlerinde nadir de olsa sorunlar olabiliyor, niye uğraşsınki. aldığımız telefonun her özelliğini kullanmıyoruz sonuçta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.