oparatorun bırınden 3g modem aldım.bolgede 3g verıcısının olduğunu soyledı musterı hızmetleri.sizin eviniz 5.katta, ust katta 3g sorunu olmadıgınıda belırtti musteri teknoloji uzmanı hanfendi.,şimdi yapılan sözleşmede iptal olmuyormuş.ya mahkemeye verip iptal edeceğim yada soyle bır sey dusundum yani olurmu diye siz arkadaslara sormak istiyorum.lap topla catıya cıktım ve super bır sekılde sınyal alıyorum.işte evden catıya kablo çekebılırmıyım cekebılırsem nasıl bir sey olmalı.olursa sınyal azalması olurmu kablo uzunlugundan dolyaı. evden catıya 20 metre var oraya bir yere monteleyebılırım. yardımcı olun arkadaslar yada nasıl bır yol izlemeliyim.
ne anlamı kaldı o zaman 3g' nin bence mahkemeye ver. sende bir kusur var mı? yok. o halde niye geri almıyormuş anlamadım. terbiyesizlik yapıyorlar sanırım.. senden gelecek 3g parasına o kadar muhtaç kalan operatör hangisi merak ettim doğrusu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme