Şimdi Ara

3g modemi cepte kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AVEA JET MODEM ALDIM 8GB LIK 29 TL LİK TARİFEDEN PEKİ BEN EVİN DIŞINDA NOTEBOOK UMUN DIŞINDA BU MODEMİN İÇİNE TAKILAN SİM KARTI TURCELL T10 CİHAZIMA TAKIP SADECE İNTERNET GİBİ KULLANMA OLANAGIM VARMIDIR VARSA NE ŞEKİLDE YAPMAM GEREK FİKRİ OLANLAR VARMI ACABA

• hocam ben 6500s kullanıyorum ona taktığımda çalıştırmamıştı 3gli tel ama normal net olarak bağlanmadığı için bir sorun oldu galiba diye düşündüm. tabi androidlerde falan belki işe yarayabilir ama arama yapmıyor kesinlikle
  • ZATEN ARAMA FALAN YAPMASI GEREK SADECE İNTERNETE GİREBİLMEM BENİM İÇİN YETERLİ OLACAKTIR ANCAK SİM KARTI CİHAZA TAKINCA ACABA KULLANIM SAGLAYACAKMI YOK İLLA BİLGİSAYARDAMI OLMALI
  • AZ ÖNCE AVEA MÜSTERİ HGİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜM AVEA JET MODEMİN İÇİNDEKİ SİM KARTI TELEFONLARDA SADECE İNTERNET AMACLI KULLANMAMIZ MÜMKÜNMÜŞ HENÜZ DENEMEDİM DENEYİP İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIRIM
  • Doğru apn ayarları yapılırsa kullanılır.
  • TŞK LER
  • nokia 2690 telefonda bazen kullanıyorum. sorun çıkmadı hiç.
  • htc incredible s de kullanıyorum. Hem laptopta wriless modem olarak tanıtıp kullanıyorum.Hem de telefonun kendisiyle dışarıda internete giriyorum.
  • turccell t10 cihazı ile sorunsuz olarak kullanmaya başladım akti olarakda kullanıyorum paylaşımlara ve yardımcı olan arkadaşlar TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: puma59

turccell t10 cihazı ile sorunsuz olarak kullanmaya başladım akti olarakda kullanıyorum paylaşımlara ve yardımcı olan arkadaşlar TEŞEKKÜRLER

arkadaşım merhaba,..bahsettiğin 8gb taraftar hattını bende kullanıyorum ve modem harici sizin gibi android cihazımda kullanmak istiyorum ama tereddütlerim var.avea net bilgi vermediği gibi kafada karıştırıyor.forumlarda araştırdım bura denk geldi ve siz ocak 2012 itibarı ile kullanmaya başladınız sanırım ve 2012 marta kadar kullandıktan sonra faturanızda herhangi bir ekstra bir ücretlendirilme söz konusu oldumu.normalde 35 civarı düzenli olarak geliyordu ki eğer sizin deneyimleriniz doğrultusunda başka bir ücretlendirilme yansımadıysa bende kullanacağım cevap için şimdiden teşekkürler....
  • belirttigim gibi t10 cihazaımda kullandım nokia6230i de kullandım ancak şunuda söylemeden gecmiş olmam telefonlarda en fazla günlük 1 saat falan kullanım sagladım onun dışında sürekli netbookda kullandım oda nasıl günlük 3 saat falan fazla abartmadan facebook u takip edip donanım foruma giriip ilanlara falan bakmalar email takipleri falan mayıstayız henüz 36 tl yi gecmedim
  • bilgi için çok teşekkürler.iyi forumlar
  • 3G AVEA JET MODEMİ PC DE TAKILI OLDUGU HALDE YAKLAŞIK 50 DK FALAN KULLANMAMA RAHMEN DONANIM HABERDE FACEBOOKDA VE YOU TUBE DOLAŞIYORUM YOU TUBEDE 4 KLİP İZLEDİM DONANIM ZATEN SÜREKLİ ACIK FACEBOOK AYNI KONUMDA VE ONUN YANINDA MSNDEN KAMERALI GÖRÜŞMEME RAHMEN HALEN 120 MBLIK KOTA HARCAMAM SÖZ KONUSU KALDI Kİ CEPTE HAYLİ HAYLİ YETECEK KANISINDAYIM ANCAK NE VAR Kİ HALEN YETERLİ ALT YAPININ OLUŞMADI VE 3GNİN OLMADIGI VE HALEN HAT BULAMADIGIM YERLER VAR Kİ O YERLERDE İNTERNET BAGLANTISI MALASEF SÖZ KONUSU OLMUYOR CEPDE KULLANIMDA SANIRIM HAYLİ HAYLİ YETERLİ OLACAKTIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.