Şimdi Ara

3g ve edge hakkında bilgiye ihtiyacım var yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorum şu.. ben iphone 3gs süper mini paket aldım turkcell den.. internete giriyorum mesela dışarda ama edge den mi 3g denmi giriyorum anlayamıyorum.. çünkü 3g kapalıyken bile girebiliyorum internete ama edge kapalı 3g açıkken giremiyorum.. merak ettiğim ikisininde açık olduğu zaman benim 1 gb lık aylık kotamdanmı edge den ayrı bi fiyatlamı kullanıyo? fatura geldiğinde bi sürprizle karşılaşmak istemiyorum.. umarım anlatabilmişimdir derdimi.. konu hakkında bilgili bi arkadaş cevap verirse çok sevinirim..

• 3g yi kullanman için edgeyi de aktif etmen gerekiyor.çünkü ikisininde bağlantı ayarı aynı.eğer 3g ye kayıt yaptırmadıysanız aten 3g ile bağlanamazsınız.şöyle açıklayayım.diyelimki 3g ile bağlısınız internete 200 mb harcadınız.bu o aylık kotadan düşer.hem 3g hem edge için ayrı paket olmaz.çoğu yerde 3g yok zaten bu yüzden herkes edge bağlantısını kullanıyor.
  • tmm kardeş çokk sağolasın yaa.. korkmam gereken bişey olmadığı yaptığın net açıklamadan anlaşılıyo.. iyiki varsınız valla ne diim :)
  • Bu arada son bi sorum var.. Ben iphone da internete girerken her zaman ayri kota yer belki endisesiyle 3g ve edge yi birlikte aciyorum.. Dedigin gibi Bunlarin ikiside ayni kotadan kullaniliyosa ben sadece edge acsamda olur dimi? Boylece sarjda daha ii dayanir.. Umarim bekledigim cevap gelir :))
  • 3g edgeden daha hızlı farkı o aynı kotadan yer yani
  • Aynı kotadan yemez Edge ile baglandınmı kontör gider ama 3G'ye üye isen 3G ile baglandıgında digelim kota 100 mb yada 1 gb ondan gider download upload edge kontor yer her zaman abone degilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
    Aynı kotadan yemez Edge ile baglandınmı kontör gider ama 3G'ye üye isen 3G ile baglandıgında digelim kota 100 mb yada 1 gb ondan gider download upload edge kontor yer her zaman abone degilsen

Arkadasın dediği ornegin avea da var 3g hosgeldin paketi onda 3g ile baglanmazsan kontörün gider ama ornek benim kullandığım trkcll 1gb internet paketinde neyle bağlandığın hiç farketmez kota 1gb ister Edge le baglan ister3g ile anlatabildim inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Aynı kotadan yemez Edge ile baglandınmı kontör gider ama 3G'ye üye isen 3G ile baglandıgında digelim kota 100 mb yada 1 gb ondan gider download upload edge kontor yer her zaman abone degilsen

yahu çocuğun kafasını niye karıştırıyorsun bilip bilmeden

ben de süper mini paket üyesiyim, 3g ve edge aynı kotadan yiyor kardeşim merak etme, kalan kotanı öğrenmek için , "kalan mb" yazıp 2260 a ücretsiz mesaj yollaman yeterli[not: kotalar 2-3 günde 1 güncelleniyor haberin olsun].....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.