Şimdi Ara

3G VODEM WİFİ OLARAK KULLANMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone 3g vodem im var. Kodel : K4201

bu vodem ile komşunun kablosuz modemine wireless adaptör gibi bağlanabilirmiyim ?

yani vodemi wireless adaptöre çevirebilirmiyim ?
    sorum bu arkadaşlar . bir çok foruma baktım ancak yapılan açıklamalar vodem ile interneti dağıtmak yönündeydi . ben ise dağıtmak değil almak istiyorum . yardmcı olan arkadaşlara teşekkür ederim .

• komsunun kablosuz modemine, cihazinin wireless ozelligi ile baglansan???

cihazinda wireless yoksa

Mini 150M USB WiFi Wireless Network Networking Card LAN Adapter with Antenna Computer Accessories, Free Drop Shipping Wholesale
    http://www.aliexpress.com/item/Mini-150M-USB-WiFi-Wireless-Network-Networking-Card-LAN-Adapter-with-Antenna-Computer-Accessories-Free-Drop/512922254.html
    (from AliExpress Android)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyorum . komşunun kablosuz interneti var . telefondan wifi ile girebiliyorum . bilgisayardanda girmek istiyorum . vodem var bendede vodafone k4201 . bunu wireless adaptör olarak kullanıp nasıl bağlanabilirimm diye sormuştum
  • bilgisayarinin wirelessi ile baglan komsu modeme???

bilgisayarinda wireless yok ise usb to wireless bir cihaz al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primobolo -- 22 Aralık 2013; 16:57:52 >
  • Kardeş

birincisi ben sana wifi si olan bi cihazım var demedim . bilgisayarımın wireless i olduğunu nerden çıkardın ?

ikincisi bende biliyorum wireless alıp bağlanmayı . ama elimdeki vodem cihazı varken değerlendirmeye çalışıyorum olacaksa .

üçüncüsü sorumu anlayan arkadaşlardan mesaj bekliyorum .
  • marka model nedir

ama pek sanmiyorum 3g modemin client olarak bir wifi ağına bağlanabilecegini

• Vodafone K4201 huawei imalatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3G modemi o şekilde kullanamazsınız. Yapmanız gereken bir USB Wi-Fi cihaz almak.
  • teşekkür ederim . elimde tp link kablosuz modem var . onu alıcı olarak kullanabilirmiyim peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekselansajans -- 27 Aralık 2013; 9:16:49 >
  • kardeş öyle olmuyo bende denedim onun için dağıtıcı alcan 10 tane cihazdan bağlana bilirsin olmadı yetkili birisiyle veya vodafone nun sitesinde sor
  • ama belki öyle yaparsan olabilir sen yinede yetkiliyle görüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.