Şimdi Ara

3G YASAL İZİN CIKIYOO REKABET OLACAK İNTERNETTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung 4g teknolojisinde fransada hareket halindeki hızlı trende 100mbit, durağan halde 1gbit hız yakalamış. Yorumsuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrens

samsung 4g teknolojisinde fransada hareket halindeki hızlı trende 100mbit, durağan halde 1gbit hız yakalamış. Yorumsuz...

• Aslında sevinmek değil üzülmemiz lazım. Eğer 3G atlanıp 4 nesil ve wimax a geçilmiş olsaydı bir kaç sene içinde çok daha hızlı bağlantılara sahip olabilirdik. Bu durumu istemeselerde mecburen yapacaklardı çünkü üzerlerinde çok büyük baskı alacaktı. Ama Şimdi 3g ile insanların ağzına bir parmak bal çaldılar zaten uygulamaya geçmeleri 2 sene 2-3 sene de hizmet verseler 5 sene sonra şu anda yeni olan o zaman eskiyecek olan teknolojiye ulaşırız. Yani şimdiki pakistanın seviyesine ulaşacağız.

Wimax en az 5 sene gelmez boşuna beklemeyelim. Yüzlerce milyon dolar 3G ye verenler hemen arkasından 4G ve wimaxın çıkmasını kabul etmezler. Olan yine bize oldu.
  • 3g'den yurtdisinda istifade edebiliyoruz
    goruntulu konusma yapmadim ama
    internet buraya kşyasla gercekten hizliydi
    tabbi adamlar senelerdir kullaniyor
    onlar birakmak uzereyken biz daha yeni iahle aciyoruz
    selamlar
  • antiochos, tekel batmaz. Şu anda ADSL hizmeti varken farklı bağlantıları tercih edenler nasıl varsa mutlaka o zaman da olacaktır..
  • aslında her ikisi de olur

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

bunlar talebi kısıtlamaya ve ülkemizin gelişmesini engellemeye yönelik hareketler.

hayır...
    tamamen bizim tepkisizliğimizden kaynaklanan"ya ileride bişeyler yaparız,bu arada götürebildiğimiz kadar götürelim"hareketleri...

• quote:

Orjinalden alıntı: serrikoc

Aslında sevinmek değil üzülmemiz lazım. Eğer 3G atlanıp 4 nesil ve wimax a geçilmiş olsaydı bir kaç sene içinde çok daha hızlı bağlantılara sahip olabilirdik. Bu durumu istemeselerde mecburen yapacaklardı çünkü üzerlerinde çok büyük baskı alacaktı. Ama Şimdi 3g ile insanların ağzına bir parmak bal çaldılar zaten uygulamaya geçmeleri 2 sene 2-3 sene de hizmet verseler 5 sene sonra şu anda yeni olan o zaman eskiyecek olan teknolojiye ulaşırız. Yani şimdiki pakistanın seviyesine ulaşacağız.

Wimax en az 5 sene gelmez boşuna beklemeyelim. Yüzlerce milyon dolar 3G ye verenler hemen arkasından 4G ve wimaxın çıkmasını kabul etmezler. Olan yine bize oldu.

arkadaşım wimax gelir ancak 4g gelmez.

• 3g destekleyen cep telefonu var mı piyasada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

3g destekleyen cep telefonu var mı piyasada?

Benimkisi (Nokia E60) destekliyor ama başka modellerin de var olması lazım...
  • Valla ne 3g, ne de wimax; umursamıyorum... Tek istediğim YETER Kİ REKABET OLSUN!!!!
  • 3G'nin büyük bir rekabet ortamı yaratacağını tahmin etmiyorum. Büyük rekabet, ancak WiMax teknolojisinin Türkiye'ye gelmesiyle mümkün olabilir.
  • wimax in gelmesi 3 -4 seneyi yaygınlaşmasıda 5 - 6 seneyi bulur. Benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 24 Mart 2007; 10:24:42 >
  • Vodafone'den beklerim 3G. Gerisi yalan.
    (3G eskidi zaten, gelene kadar antika olur)
  • hiç sanmam arkadaşlar
    edge geldi de ne oldu hala ücretli hiç sabit fiyata satan yok
    3g de de öyle olacak sabit bir fiyat olmayacak. Belki vodafone yapar o kadar.
    Ayrıca 3 g de olsa ping süreleri çok yüksek olacak ve uploadlar her zamanki gibi berbat olacak.
  • ThisisaNightmare

Türkcell'in paketleri var 2GB'ya mı 5GB'a mı aylık 50YTL'ye veriyordu.
  • Gprs ile 60 kb 1 kontor 3g ile görüntülü konuşma ücreti ne olur allah bilir..
  • arkadaşlar 3 g teknolojisi bir baz istasyonundan en fazla 5 kişinin internete girmesine olanak sağlar. fakat Türkiye direk 3.5 g ye geçeceği için bu sayı 25 e çıkar. turkcellin sanırım 12000 baz istasyonu var. bu durumda en fazla 300000 kişi aynı anda bağlanabilir. yani bu teknolojinin adsl e rakip olmasını beklemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

ThisisaNightmare

Türkcell'in paketleri var 2GB'ya mı 5GB'a mı aylık 50YTL'ye veriyordu.

o toptan alma sınırsız mı peki tabiki de değil sınırsız olacak benim dediğim ben telsim gprs ile bu yaz ayda 1.5 gb indiriyordum. Edge olunca 2 ye katlancak tabiki de o zaman fena bir şekilde girecek.
    Dediğim gibi hiçbir şekilde cep telefonuyla internet sabit karasaldan iyi olamaz çünkü ping değerleri ve upload aşırı dandik.
  • hadi hayırlısı
  • Telsimin GPRS 5 YTL olduğu zamanlar ben de ne downloadlar yapmıştım, bilirim hızını. Şimdi 50'ye sınırsız satıyor galiba. Şöyle birşey var
    biz evimizde sanki sınırsız bağlantı satın alabiliyoruz o fiyata, Xcell Ycell nasıl versin o paraya. Akıl var mantık var, kota heryerde..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.