Şimdi Ara

3genVize den vize alacam ama yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu siteden (http://www.3genvize.com/ ) , Hollanda için vize alacağız, bir öğrenci için birde ev hanımı için, orda Hollanda bayrağına tıkladığımız zaman , gerekli olan evraklar çıkıyor, şimdi sorum şu , buradaki tüm evrakları hazırladıktan, tamamladıktan sonra ne yapacağım, nereye gideceğim? Bu 3gen vizenin adresi var Ankara-Kavaklıdere: Şili Meydanı burası , evrakları buraya mı götüreceğim yoksa, Hollanda Büyükelçiliği Ankara'daki adrese mi gideceğim adresi de şu, Hilal mah, Turan Güneş Bulvarı Hollanda cd 5 , evet arkadaşlar ne yapmam gerek evrakları 3genvize'ye mi götüreceğim yoksa Ankara Hollanda Büyükelçiliğine mi? Evet arkadaşlar lütfen yardım edin , bu evrakları tamamladıktan sonra ne yapacağım, nereye gideceğim , bu evrakların hepsini tamamlamak zorunlumu? Mesela evrakların içinde şöyle bir evrak var uçak ve otel rezervasyonları diye bir evrak şimdi ben bunu nasıl yapacağım , fotokopisini mi çektireceğim? çıktı mı verecekler? ne olacak bilmiyorum .
    Hem biz otelde kalmayacağız ki . Niye otel rezervasyonunu istiyor? Lütfen yardım edin arkadaşlar.

• yardım eden yokmu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

Arkadaşlar şu siteden (http://www.3genvize.com/ ) , Hollanda için vize alacağız, bir öğrenci için birde ev hanımı için, orda Hollanda bayrağına tıkladığımız zaman , gerekli olan evraklar çıkıyor, şimdi sorum şu , buradaki tüm evrakları hazırladıktan, tamamladıktan sonra ne yapacağım, nereye gideceğim? Bu 3gen vizenin adresi var Ankara-Kavaklıdere: Şili Meydanı burası , evrakları buraya mı götüreceğim yoksa, Hollanda Büyükelçiliği Ankara'daki adrese mi gideceğim adresi de şu, Hilal mah, Turan Güneş Bulvarı Hollanda cd 5 , evet arkadaşlar ne yapmam gerek evrakları 3genvize'ye mi götüreceğim yoksa Ankara Hollanda Büyükelçiliğine mi? Evet arkadaşlar lütfen yardım edin , bu evrakları tamamladıktan sonra ne yapacağım, nereye gideceğim , bu evrakların hepsini tamamlamak zorunlumu? Mesela evrakların içinde şöyle bir evrak var uçak ve otel rezervasyonları diye bir evrak şimdi ben bunu nasıl yapacağım , fotokopisini mi çektireceğim? çıktı mı verecekler? ne olacak bilmiyorum .
    Hem biz otelde kalmayacağız ki . Niye otel rezervasyonunu istiyor? Lütfen yardım edin arkadaşlar.

Belli ki biraz sabırsızır, pazar günü 3 saat içinde "yardım eden yok mu" kısmı heyecanınızdan belli ki... :)

3genvize anladığım kadarıyla bir vize aracı kurum, eğer kendilerini kullanacaksanız vereceğiniz ücretin karşılığını almak için kendilerini arayabilir ve bu sorularınızı onlara sorbilirsiniz. Hollanda Konsolosluğu ile ilk aşamada direkt bir ilişkiniz yok.

Öğrenci ve ev hanımı kısmı biraz zor aşamalardır, sponsorunuzun evraklarının lütfen güçlü olmasına dikkat edin. Otelde kalmayacaksanız da kalacağınız yer ile bilgi vermeniz gerekli, ancak naçizane önerim bir davet ile gitmek yerine öğrenci ve ev hanımı ikilisi için sahte otel rezervasyonları ile turist gibi gidecekmiş gibi başvuru yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.