Telefonumu (3GS) 3.1.3ten 4.0.2'ye yukseltmek istiyorum, restore mode'a aliyorum, indirdigim 4.0.2 fw dosyasini gosteriyorum ve bitmeye yakin hata veriyor tamamlanmiyor. bir turlu 4.0.2ye yukseltemedim. dosyayi sildim belki bozuktur diye yeniden indiriyroum o yuzden ne hatasi oldugunu da hatirlamiyorum ki yazayim buraya. bunun olmasi gereken sekli bu degil midir? sizler nasil yapiyorsunuz bunu?
tesekkurler
Her yerde yazmaya başladım artık , sanırım cogu kisi SHSH kaydından habersiz. SHSH kaydı aldın mi bilmiyorum ancak, almadıysan sadece 4.2.1 yukleyebilirsin..
simdi aldim onu onu almadigim icin mi oluyordu bu sorun yani
quote:
Orijinalden alıntı: emuzur simdi aldim onu onu almadigim icin mi oluyordu bu sorun yani
Simdi aldıysan 4.2.1 icin aldın demektir. Sadece SHSH kaydın olan versiyona ve güncel versiyona dönüş yapabilirsin. Yani artık cihazını restore etmeye karar verirsen 4.2.1 harici bir yazılım yukleyemeyeceksin ne yazık ki. Diyeceksin ki simdi 4.2.1 icin SHSH kaydı aldım ama neye yarayacak madem ; ileride 4.3 gibi daha üst versiyonlar çıktığında su andaki gibi eski versiyona SHSH kaydın yoksa donemeyeceksin. Bir süre sonra 4.2.1 devri kapanacak ama sen bu kayıt sayesinde istediğin zaman istediğin kadar donebileceksin. Olabildiğince açık anlatmaya çalıştım mobilden bu kadar oluyor. Anlamadığın bir yer varsa sor..
tesekkur ederim
desene o zaman ben uzun bir sure daha bekleyecegim. simdiki guncel versiyonu yuklesem onun JB ve UL'u yok bildigim kadariyla ve telefon elimde kalir. Of ne gicik bi durum oldu bu be.
shsh kaydini adigim zaman 4.0.1i de almisti ve ben de 4.0.1 yukledim sonra onu jb ve ul yaptim, kullaniyorum simdi sorunsuz. tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: emuzur shsh kaydini adigim zaman 4.0.1i de almisti ve ben de 4.0.1 yukledim sonra onu jb ve ul yaptim, kullaniyorum simdi sorunsuz. tesekkur ederim.
Gecmis olsun, 50-60 KBlik dosya böyle hayat kurtarıyor iste..