merhaba arkadaslar 3gs i 4.2.1 den 4.1 e tinymbrella ıle downgrade yapabıldım fakat unlock yapamadım bir turlu(limerain) benım basebandım da mı(5.15.04) bı sorun var yoksa unlock yapılamıyormu anlayamadım bır turlu yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkur....
tesekkur ler cvp için ;iphonu tekrar 4.2.1 e mi yukseltmem gerekıyo? yoksa bu halıyle 4.2 surumune uygun redsnowla ipad basebandı yukelesem oluyormu ?
yada cydia da 4.0 içinde kaydım oldugu yazıyo bununla 4.0 a donusmu yaptırsam hangısı daha mantıklı yada olabılıyormu?
arkadaslar lutfen yardım basenabd (5.15.04)yukseldıgı ıcın sadece ipad yazılımı yukleyerekmı cozebılıyorum sorunumu,yoksa 4.0yada 4.0.1 e downgrade yaparak telefonu unlock yapabılırmıyım ?
Dostum 4.0 a düşürürsen unlock yapabilirmisin çok fazla bir fikrim yok ama sakın ama SAKIN HA baseband yükseltme. Rezil bir durum. GPS direk çalışmıyor haberin olsun.
Şu anda zaten 5.15 basebanddesiniz unlock imkanı ipad bb yüklemeden olmuyor. Telefona 4.0 yüklemek basebandi düşürmez yine 5.15'te kalırsınız. iPad bb yüklerseniz de gps'ten olursunuz. Dev-Team bunun için ip4 unlock işinden sonra çalışmaya başlayacağız diyor yani birkaç ay rahat var iPadsiz unlock için. Özet : Şu anda tek yolunuz iPad bb yüklemek (ister 4.1 kurun isterseniz 4.2.1)
tesekkurler mecbur ozaman :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme