Şimdi Ara

3GS icin tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkcellin 3gs icin 19,90 lik bir kampanyasi var yani alet 480 gibi bir fiyata geliyor. Malum 4s aramiza yeni katildi ve sanirim yil sonuna kadar turkiyede de satisa cikar. Acaba 4s satislari baslayinca 4un fiyatida bu sekilde cok asagilara inermi. eger cevabiniz inmez ise, o zaman 3gs almak sice mantiklimi.

• 4 veya 4s ikisininde tasarimi ayni ikiside ayni hemen hemen ben sirf o ele oturmayan tasarimi yuzune gittim 16 gb 3gs aldim sifir ios5 kurdum canavar gibi alet kesinlikle al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senavi

merhaba,
    turkcellin 3gs icin 19,90 lik bir kampanyasi var yani alet 480 gibi bir fiyata geliyor. Malum 4s aramiza yeni katildi ve sanirim yil sonuna kadar turkiyede de satisa cikar. Acaba 4s satislari baslayinca 4un fiyatida bu sekilde cok asagilara inermi. eger cevabiniz inmez ise, o zaman 3gs almak sice mantiklimi.

Turkcell'in 480 liraya satması sence mantıklı mı ? bahsedilen 19.90 lira 29.90 liralık herhangi bir pakete ek olarak ödeniyor, yani ortalama 50 lira * 24 ay ödeniyor..
  • Hem 8gb veriyolar ben gittim 1180 16 gb aldim 12 taksitle sifir :)
  • paketle verdiklerini bende biliyorum. zaten gold paket kullaniyorum. Merak ettigim 4s ciktigi zaman ayni durum 4 icinde gecerli olurmu?
  • quote:

paketle verdiklerini bende biliyorum. zaten gold paket kullaniyorum. Merak ettigim 4s ciktigi zaman ayni durum 4 icinde gecerli olurmu?

Muhakkat olur ama yakın zamanda olucağını zannetmiyorum en az 1-1,5 hatta 2 yıl sonra iphone 4 19 tl gibi bir kampanyayla satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

paketle verdiklerini bende biliyorum. zaten gold paket kullaniyorum. Merak ettigim 4s ciktigi zaman ayni durum 4 icinde gecerli olurmu?

Muhakkat olur ama yakın zamanda olucağını zannetmiyorum en az 1-1,5 hatta 2 yıl sonra iphone 4 19 tl gibi bir kampanyayla satılır.

Hertürlü para ediyor cihaz gercekten degilmi
  • bu tarihe kadar 4s ciksin alirim diyordum. sonra farkettimki bu aletten ziyade notebook ihtiyacim daha fazla. 4s icin verecegim paraylada bir ultrabook yada macbook air alabilirim. (macbook icin ekstradan altiyuz lira gerekli.)
    sizce dogru bir kararmi 3gs bu durumda. henuz guncelligini koruyor gibi 3gs.
    sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senavi -- 6 Kasım 2011; 15:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlayYeri inceleme

4 veya 4s ikisininde tasarimi ayni ikiside ayni hemen hemen ben sirf o ele oturmayan tasarimi yuzune gittim 16 gb 3gs aldim sifir ios5 kurdum canavar gibi alet kesinlikle al derim

ios5 guncellemesi 3gs icin de varmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlayYeri inceleme

4 veya 4s ikisininde tasarimi ayni ikiside ayni hemen hemen ben sirf o ele oturmayan tasarimi yuzune gittim 16 gb 3gs aldim sifir ios5 kurdum canavar gibi alet kesinlikle al derim

ios5 guncellemesi 3gs icin de varmi?

Kesinlikle Stabil Oldu iOS5 İle.

Ben Daha Dün Aldım Süper Alet.
  • app store dan bilgisi olan varmi. bir ara ilk nesil iphonu kullaniyorduk, bircok uygulamayi eski oldugu icin indiremiyorduk. 3Gs in uyumluluk durumu nedir?
  • kız arkadaşıma temiz bir beyaz 3gs 32 gb aldık 750 liraya.sonra da ios 5 e güncelledim.ardından tethered jailbreak yaptık.şu an gayet stabil.
  • %90 uygulamA yuklenebiliyor

• Iyi o zaman %10 uda olmayi versin. :)
    Tesekkurler.
  • Bnde turkcellden aldim ayni 19.90 gold paketlilere ozel olarak. Ve hastasi oldum elimden dusmuyor telefon zaten ozelliklerini arastirmisindir fazla lafa gerek yok bu kampanyaya kacirilmaz bazilari yazmis yok 50 tl oluo ek paketle cart curt gold paketsen bisey olmuo 20 tl veriyon kenara cekilip iphone u kurcaliyon :) kisacasi kesinlikle almalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

%90 uygulamA yuklenebiliyor

%10 Hangileri Oluyo.
  • Arkadaşlar bence bir sene sonra 3GS mortingen strasse yani ios 6 (ismi ios6 mı olur bilemem ancak) gelmez heralde 3GS'e. Ömrü benim için 1 sene olan bir cihaza şahsen 1200 TL vermem.
  • Arkadaşım bence şu an kendi telefonunda kal.Seneye iphone 5 çıkmasa bile ipad 3 çıkacak ona 19 dolarlık uygulama indir telefon gibi kullan veya bir android al iphone 5 çıkana kadar
  • Bana göre mortingen değil,deli gibi işletim sistemine önem veren biri değilim.Alınabilir 3gs
  • 3gs fiyati turkcelde 480 liraya geliyor. tabiki hali hazirda turkcell faturali paket kullananlara. Bu konuda yazilanlardan ben sunu cikardim, bir sene bile olsa bu telefona 480 lira vermek pekte mantiksiz degil. ayrica satis sirasinda da karda olabilirim, zira ikinci el fiyatlarida dusuk degil.

bu arada android de dusundum. bunun icinde turkcell t20 baktim. ama fiyatlari turkcellde 3gs ile ayni. hal bu olunca, birde apple cazibesi dedimki apple olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senavi -- 6 Kasım 2011; 22:51:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.