Şimdi Ara

3gs ios 4.0.1yüklerken yarıda kesildi şimdi kablo çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 3gs32 gb sim kilitli telefonum normal kullanırken çöktü cydiadan indirdigim programlar sayesinde.. sonra tekrar 4.0.1 custom fw li indirdim kurmaya çalıştım kurdum fakat yarıda kesildi sonra cihaz kabloda kaldı sürekli itunesa baglayın diyor farklı ni ios yüklesem düzelirmi dedim forumlarda araştırdım sim kilitliyse denemeyin falan diyor cesaret edemedim şimdi siteden yardım almak istedim telefonu kurtarıp basebandında degilmeden nasıl düzeltebilirim..
    birde cihaz simkilitli onunda çözümü varmı acaba

• itunes e girip shift+restore ile hazırladıgınız custom firmwareyi gösterin birşey olmaz.
  • deniyorum ama olmuyor kabloyu gösteriyor sürekli farklı bi ios varmı önerebilicegin
  • Aman baseband gitmesin, buna dikkat. Sakın itunes'un kendisinden restore falan yapmayı denemeyin. DFU moda alıp bir daha deneyin restore etmeyi.
  • şimdi tekrar deniyorum itunesta ıphone restore ediliyor diyo ama telin ekranında herhangi bi gelişme yok kablo ve ıtunes işsretinden başka
  • evet denedim ve 1604 hatası verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBeruSs

şimdi tekrar deniyorum itunesta ıphone restore ediliyor diyo ama telin ekranında herhangi bi gelişme yok kablo ve ıtunes işsretinden başka

DFU moduna girince telefonun ekranı kararır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dfu moda geçmiyor
  • Donanımsal bir hata olmadıktan sonra geçer. Bilgisayara bağlayın ve temizce tekrar tekrar deneyin. Ondan sonra shift-restore yapın, düzelir.
  • bu kaçıncı kez yapışım ama olmadı geçmiyor iber ile denedim yine olmadı başka bir yolu yokmu
  • tamam dfu moda almayı başardım ama bu defa 1600 hatsı veriyor forumda araştırdım 4.3.3e yükseltmeye karar verdim baseband yükseltmeden tabiki. bu arada şunuda öğrendim baseband yükseltilmediği için unlock yapma derdide yokmuş..
    şimdi sorum şu direk cfw mi yüklemem gerek yoksa orjinalinimi yüklemem gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.