selamlar , Benim cihazda (turkcell) 3g2 4.2.1 yüklüydü. Bir arkadaşın bilgisayarında jb yaparken hata verdi.. en son da sync yapınca , arkadaşın bilgisayrında kayıtlı olan, kendi iphone bilgileri benimkine taşındı. resimler , rehber vs vs . bu arada jb olmadı tabi. sonra kendi bilgisayarımda kendi shsh dosyamı geri atim derken , cihazım kitlendi. şimdi ; itunesdan restore yapmak istiyorum ama 1015 hatası veriyor. custom restore dosyasını yüklerken de 21 hatası veriyor. indirilecek her türlü prgramı ve yazılımı idirdim ama sonuç alamadım. acil yardımlarınız bekliyorum
İ tunesi sil bastan yukle
hiç bir değişiklik olmadı.
kitlenen kitlenene...
Ben kendi iphone'umu 1015 modundan cikarmayi basardim. Yani iphonu unlock etmek icin bb'sini 6.15'e yukselttikten sonra 2 kez restore yaptim, 4.1'e donup tekrar 4.2.1'e yukselttim. İkisinde de 1015 hatasi verdi ama sonra tinyumbrellayla recovery moddan cikti iphone. Ama direk 4.2.1 e tekrar restore edince olmadi hep ilk 4.1'e dusurup sonra 4.2.1'e yukselttim. Yani bu sekilde olabilir. Umarim yardimci olabilmisimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme