Şimdi Ara

3GS sahibiyim unlockla ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazda ios 4.0 var basebandıda 05.13.04 şimdi bunu 4.2.1 e yükseltmek istiyorum cihazı abd den almıştım unlock mevcutmu yapabiliyomuyum bayadır uzak kaldım bi yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_tuncay
    cihazda ios 4.0 var basebandıda 05.13.04 şimdi bunu 4.2.1 e yükseltmek istiyorum cihazı abd den almıştım unlock mevcutmu yapabiliyomuyum bayadır uzak kaldım bi yardımcı olun

kardes unlock yapmak icin cihaza ipad baseband kurmak gerekiyor. redsnow programi ile yapilan basit bir islem.ancak tele ipad bb yuklenince gps calismiyor ve bir daha itunes dan guncelleme yapilamiyor.restore yaparken custom firmware yuklemek gerekiyor.
  • sn0wbreeze bb preservation mod ile 4.3.1e geçin redsn0w0.9.6rc12 ile jb yapın ultrasn0w kurun
  • quote:

cihazda ios 4.0 var basebandıda 05.13.04 şimdi bunu 4.2.1 e yükseltmek istiyorum cihazı abd den almıştım unlock mevcutmu yapabiliyomuyum bayadır uzak kaldım bi yardımcı olun

4.2.1 shsh var mı?
  • kardeş sakın ipad basebandı falan yapma. Senin cihazın ultrasnow 1.2.1 ile unlock oluyor zaten. Yapacağın şey eğer shsh kaydın varsa Snowbreeze 2.2.1 ile custom fw oluşturup BU LİNKTEKİ yöntemle 4.2.1'e geçebilirsin.
    Eğer shsh kaydın yoksa biraz daha bekle 4.3.2'ye snowbreeze ile güvenli şekilde geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

kardes unlock yapmak icin cihaza ipad baseband kurmak gerekiyor. redsnow programi ile yapilan basit bir islem.ancak tele ipad bb yuklenince gps calismiyor ve bir daha itunes dan guncelleme yapilamiyor.restore yaparken custom firmware yuklemek gerekiyor.

Arkadasın basebandı zaten 5.13. IPAD BASEBANDI YAPMAYA GEREK yOK. BAseband yükseltmeden 4.2.1 yapabilir ve ultrasn0w ile unlock yapabilir. Tek gerekn sn0wbreeze.

• quote:

ne güzel ios 4.0 versiyonu yüklü işte... ne diye versiyon yükseltmeye çalışıyorsun
    senin iphone a para sıkışmış anlaşılan :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.