Şimdi Ara

3k beni geri döndürdü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş benim var 3k lı konsol ve tamamen rezalet ötesi bi durum seviniyorsun alıyosun oynuyosun bi süre tak 3k tamir yaptırsan 120 lira bide bunun kargosu 150 liradan fazlaya geliyor ayrıca yapılıp yapılmayacağı da mechul.

yani eğer orjinal oynayacaksan sakın xbox a bulaşma ps3 kral
  • Oyunları hdd ye atıyoruz artık makina çok rahatladı bakalım üç kırmızı vakaları devam edecekmi çok merak ediyorum açıkcası inşallah kurtulcaz bu lanet beladan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Ps3 al keyfine bak

Hocam şu Xbox bölümüne girip de millete PS3 al gibi laflar etmesen iyi olucak (:

Tamam anladık PS3'ün var ve memnunsun ama adam belli ki 360 istiyor ki konuyu buraya açmış, sende gelip çoğu konuya PS3 al PS3 al diyip durma.

Yahu şu 3K olayını ne kadar büyüttünüz he, Allahdan bi verdi 3K makineler off tamam bitti Xbox devri, yazık valla.
  • Omru neden bir yil xbox arada evrim mi geciriyor. Ayrica zaten bozulacak sonrada insanin asabini bozacak bir cihazin fiyati ucuz mu olmus oluyor. Grafik kalitesine iyi diyen arkadaslari en basitinden cod 4 u bir xboxta birde pc de oynamaya davet ediyorum. AA diye bisey var. Upscale nedir bilmez pc.Sunuda bilmenizi isterim olay baska yere gitmesin diye bir aciklama yapayim. 2006 cikisli bir xbox i olan ve bir yil boyunca keyifli zaman gecirmis biriyim. Ancak 3k sonrasinda pc donanimlarinin daha iyisini sunmasi ve ms nin bu isi cozmeye niyetinin olmamasi yuzunden pcye dondum. Bir daha xbox alirmiyim almam cunki ihtiyac duymuyorum. Ancak 2011 deki yeni nesile sicak baktigimi belirteyim. Bu aciklama fanlari keserse sevinirim. Ayrica arkadas pc yimi guncelliyeyim diye sormasa ileti de yazmazdim. Hayirli gunler.

quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

tamay-artam o dediğin sistem ancak 1yıl dayanır ve x360dan daha pahalı onun yerine al atikten x360 160ytl ver 2yıl garanti yaptır hem için rahat olsun hemde tüm oyunları yüksek grafiklerle oyna

• "joven" haklısın hocam. Xbox 360 sanırım 2005'te çıktı ve hala PC oyunlarıyla yarışıyor ve tahminim 2-3 sene daha yarışır. Ayrıca, ben PC'de oyun oynamayı çok denedim ama o rahat kolduğa geriye yaslanıp büyük televizyonun karşısında konsol oyunu zevkini vermiyor. PC'de yok direct x10muş yok ses kartı iyimiymiş yok quad core'muş bayıyor bu meseleler. Konsola tak disc'i hemen oyna.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.