Şimdi Ara

3k dan İYTE Yazmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yine makul gelmiyor. O sıralamaya Bilkent yazsa en aşağı 1200 TL Başarı bursu + 1000 TL YÖK bursu + ücretsiz yurt alırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapma gayet araştırıcı birisiyim burda bilen bilir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Yazmazdım tabiki. Ama o çocukların kendilerince yazma sebepleri vardır herkes bizim gibi düşünmüyor.

• Gryffindorrr kullanıcısına yanıt
    tamam

• Aynen olabilir. Ama sebebi bilmek isterdim sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: babayani90

Yazanların evi oraya çok yakın olabiliyor. Başka şehre gidip yurtta falan kalmak istemiyor. Gidip oranın kralı oluyor
    aile yanında yaşayanlar kral değil sefil ve asosyal oluyor eğer altında araba cebinde para yoksa. özellikle odtü, hacettepe ve bilkent gibi kampüs hayatı iyi olan ve yurtları kampüsün içinde olan okullarda okuyanlar dediğimi iyi anlar.
    arkadaşlarım kampüsün içinde veya şehirde derslerden sonra rahatça eğlenip gezerken ben akşam soğukta otobüs bekliyordum eve dönmek için çünkü otobüs saatleri belli ve ev-okul arası 2 saat sürüyor sosyal hayatını sırf ulaşım bile kısıtlayabiliyor.

konudan bağımsız ama eğer çok çok özel bir sebebiniz yoksa şehir dışı > aile yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 22 Ağustos 2020; 11:56:36 >

+2000 TL Tubitak bursu

• Gryffindorrr kullanıcısına yanıt
    Gayet araştırıcı birisiniz

• UçanSpagett1 U kullanıcısına yanıt
    Yanlış demişim. Teşekkürler.

• ea_guru kullanıcısına yanıt
    Bu saydıkların hep mevcuttu ama nedense son 2 yıldır birdne önemli olmaya başladı? 3-4 sene önce 20-25k yapan hacettepeye burun kıvırırdı gele gele neresi geldi buna mı kaldık derdi, şimdi popülizmin kurbanı olduğundan sıralaması yükseldi ve insanlar MECBURİYETTEN yazıyor, hacettepeyi çok beğendiklerinden değil
    Ben onun yerinde olsam ben de yazmam.Bu kişiler genelde güzelbahçe urla yani okula yakın yerlerde oturan insanlar evine de yakın istemiştir.Benim dediğim kişinin lise zamanı tubitak fizik basarisi da var o yüzden fizik yazmistir bu insanlar çok farklı kafa yapısında ekonomik olarak düşünmüyorlar gecim kaynagi vs diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 22 Ağustos 2020; 12:19:5 >
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Yani eğitim kalitesi için bile Bilkent yazılırdı bence. Yani ekonomi vs. yoksa aklında en mantıklısı eğitim için tercih yapmak. Ama belkide fizik fiziktir burası da iyi. Ne gerek var uzak bir yere demiştir. Dediğiniz gibi.

• Hocam bir tane arkadaşım vardı,1k yapmıştı. İzmirde Kalmak istediği için İYTE Bilgisayar Mühendisliği yazmıştı.

Şuan SoundHound'da yazılım mühendisi, Amerikadan teklif aldı fakat kız arkadaşı Kanadalı olduğu için Kanada'da ki SoundHound şubesinde çalışıyor.

Okuduğunuz okul değil Yaptığınız işler önemli, İTÜ mezunu olup leş olanı da bilirim, GTÜ mezunu olup Amerikada çalışanı da hatta bir tane de hiç okul okumayıp Silikon vadisine giden tanıdığım bir abi vardı.
  • İYTE gayet iyi bir üniversite . Eğitimi vs gayet güzel. Kampüs ortamı beklemek yanlış olur. Bu yüzden sıralamasının düşük olduğunu düşünüyorum. Altınızda araba yoksa sosyal ortam kurmanız biraz zor. Ulaşım kısıtlı .
    Kardeşim şuan makina okuyor . Gayet beğeniyor eğitimi.
    Okul çok güzel bir yerde ama dediğim gibi ulaşım ve çevredeki olanaklar kısıtlı.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam o anlamda kral demedim. Akademik başarı olarak kral olabilir.

• Teşekkür ederim. Güzel cevap.

• Buna neden şaşırıyorsunuz ki, 60 binle kapatan bölümleri ilk 1000’den yazanlar var. Herkesin bulunduğu durum, şartlar, düşünceler, frekanslar aynı değil.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    220k lık bölüm 3k ile yazmış.
    Bana garip geldi açıkçası. Ha adam ister yapar zaten karismiyoruz ona. Sadece aklıma takıldı neden acaba diye?

• Bu sene de 527 ile birisi girmiş 3.5k sıralamaya denk geliyor

Bakalım sorucam niye burayı seçmiş diye tüm sırrı açığa çıkartıcam çok yakında takipte kalın

• kendileri bu işi bilmektedir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.