6-7 ay sonra 3k yedim diye konu açarsan şaşırmam bütün gün Xboxu açık tutmaya devam edersen. Defolu xbox falan filan yok öyle birşey. Jasperlarda 3k oranı daha düşük ama çok oynadıkça er geç malum hatayı alıyorsun. FW yaptırdıysan %100 ban yiyeceksin, banlar dalga halinde geliyor. Yakında ban dalgası başlarsa o zaman banlanırsın.
Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.
Jasper Board'lu Xbox'lar ile 2 yıla yakın süredir 3K sorunu ile karşılaşan kullanıcı sayısı yok denilecek kadar az seviyede. (Kullanıcı hataları, voltaj dalgalanması sorunları dışında)
Abicim çok saçma soru sormuşsun.Türkiye'ye gelen x360lar diğer ülkelerin aynı yerden aldığı fabrikalardan veya kendi alışveriş merkezlerinden geliyor.Ben x360'ımı 1 yıl önce Best Buy'dan aldım.Yani benim Türk olduğumu bildikleri için sırf ben öyle alıyım diye ön sıraya defolu x360ları mı dizdiler.Bu soruyu sorman için Microsoft'un Türkiye'ye x360 getiriyo olması gerekiyor.3k var ki bunca kişi x360larını kaybetti..
Zaten benmde Türkiyeye nasıl gelir kim getirir bu konularda pek bilgim yok .. Ama benim Aletin Arka tarafında İngiliz bayrağı falan vardı .. Ve British falan bi sürü sacmalık yazı bilgi .. Bu yazılar Yapıstırma seklinde Aletin arka Kısmındaydı .. O yapıstırmaları Söktüm ve Altındaki çin malı yazısıyla karsılastım Hklıymıssın dostum çinden baska fabrika yokmus demek ki .. Bnde o kadar Yazı görünce İngiliz üretimi sandım .. Kusura bakmayın artık .. Türkiyeye nasıl gelir bu alet onu da bilmiyordum sayenizde onuda öğrendik .. Aleti alalı 4 ay 3 gün oldu .. 7/24 acık tutuyorum .. Hic bir sıkıntım yok .. XBOX PS3 ten cok daha keyifli , bunu eski bir PS3 kullanıcısı olarak söylüyorum Herkese de tavsiye ederim güzel alet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme