Şimdi Ara

3K sorunu ve sonrası için yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3ay önce 2009 8.ay üretimi jesper boardlu elite xbox 360 aldım...2. makinem.... oyunlarımı hdd yükleyip oynuyorum dvdromdan oynamadım hiç... çok fazlada oyun oynamıyorum max 2-3 saat oynarım oda hergün değil... bugün Alone in the dark oyununu deneme amaçlı çalışıyormu diye taktım oyunun başlarını filan geçti... sora makine siyah ekran verdi 3K ışık verdi... makineyi kapadım... bekledim sora açtım çalıştı... hatta üzerine 1 saat battlefield oynadım... yaşadığım 3k ısınmadanmı yoksa elektirik sorunundanmı kaynaklanıyo olabilir? neyapmalıyım..

saygılar

• makinayla oynamaya devam et bakalım aynı şeyi yapacakmı,sen oynarken voltajda oynama falan oldumu mesela lambaların ığığı gidip gelir gibi oldumu voltajdan olabilir belki sen oynamaya devam et bakalım ne olacak
  • büyük ihtimalle vvoltaj düşmeleri benmde başıma geliyordu bir UPS güç kaynağı alınca sorun gitti...
  • walla arkadaşalr sürekli açtım kapadım..canavar gibi çalışıyor... hatta bu hata kodlarını bulmak için bu düğme olaylarınıda yaptım bi hata kodu vermedi...
    ama evde bazen elektriksel dalgalanamalr olmuyo değil... ya en kötüsü makine 3 aylık ve en son elitelerden...ona yanarım... ama duyduum kadarıyla ısınma kaynaklı 3klarda makine daha sonra çalışmıyomuş..sizin böle bilginiz varmı?
  • benimde dun splinter cell conviction oynamaya basladim 3K verdi oyunun basinda ,acip kapadim tekrar calisti,2008 arcade makinem kanadadan almistim, insallah voltajdandir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlanth

arkadaşlar 3ay önce 2009 8.ay üretimi jesper boardlu elite xbox 360 aldım...2. makinem.... oyunlarımı hdd yükleyip oynuyorum dvdromdan oynamadım hiç... çok fazlada oyun oynamıyorum max 2-3 saat oynarım oda hergün değil... bugün Alone in the dark oyununu deneme amaçlı çalışıyormu diye taktım oyunun başlarını filan geçti... sora makine siyah ekran verdi 3K ışık verdi... makineyi kapadım... bekledim sora açtım çalıştı... hatta üzerine 1 saat battlefield oynadım... yaşadığım 3k ısınmadanmı yoksa elektirik sorunundanmı kaynaklanıyo olabilir? neyapmalıyım..

saygılar

neyaptın suan sorun varmı ??

sonuc..
  • ben şimdilik oynuyorum bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim makine de 3k veriyodu öyle kapıyıp 5 dakka bekletiyodum çalışıyordu. 2 sene falan öle oynadım 3 ay önce bi kapandı bidaha açılmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.