Şimdi Ara

3K YARDIMM ACİLLL MEYDEY (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MEYDEY ne demek valla anlamadım
  • MEYDEY MEYDEY,Xbox ım düşüşe geçti MEYDEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

"3K YARDIMM ACİLLL MEYDEY"

Mayday, bir tehlike mesajının verileceğini ifade eden çağrı parçası olup Mayday kelimesinin yazılı ya da sözlü olarak yayınlanmasıdır. Deniz haberleşme sistemi Gmdss'deki en önemli çağrı başlangıcıdır. Denizdeki bir birimin ve onun içindeki kişilerin, yangın, patlama, çatışma, su alma, denge kaybı, karaya oturma gibi olaylara ve bunların sonuçlarına maruz kalması veya bu olaylarla karşılaşma olasılığı durumlarında yardım çağrısına Mayday kelimesi ile başlanır. Mayday'den sonraki ikinci önemli çağrı başlangıcı Pan pan'dır.

Bununla birlikte trt de bir film vardı; adamın uçağı düşüyor may day diye yardım istiyor pilot -filmin tercümesini yapan vatandaş mayıs günü mayıs günü diye çevirmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: leon23

sorun olmadığına sevindim geçmiş olsun

sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: zucchero

quote:

Mayday, bir tehlike mesajının verileceğini ifade eden çağrı parçası olup Mayday kelimesinin yazılı ya da sözlü olarak yayınlanmasıdır. Deniz haberleşme sistemi Gmdss'deki en önemli çağrı başlangıcıdır. Denizdeki bir birimin ve onun içindeki kişilerin, yangın, patlama, çatışma, su alma, denge kaybı, karaya oturma gibi olaylara ve bunların sonuçlarına maruz kalması veya bu olaylarla karşılaşma olasılığı durumlarında yardım çağrısına Mayday kelimesi ile başlanır. Mayday'den sonraki ikinci önemli çağrı başlangıcı Pan pan'dır.

Bununla birlikte trt de bir film vardı; adamın uçağı düşüyor may day diye yardım istiyor pilot -filmin tercümesini yapan vatandaş mayıs günü mayıs günü diye çevirmişti

Eyvallah

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

MEYDEY MEYDEY,Xbox ım düşüşe geçti MEYDEY

• quote:

quote:

trt de bir film vardı; adamın uçağı düşüyor may day diye yardım istiyor pilot -filmin tercümesini yapan vatandaş mayıs günü mayıs günü diye çevirmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

50-60ytl'ye tunçmatiğin çift girişli upsleri var
    millet almıyor bunu sonra 600ytllik alet gidince ağlıyor.

Ben bunu almayı düşünüyorum xbox alınca. Bunu almadan xboxuda kullanmayı düşünmüyorum. Sürekli gidip gelen bir elektrik altyapımız var, güven olmaz

bu dediğiniz acaba işimi görür mü xbox için

• Bende onu soruyorum böyle 40-50 ytl lik UPS ler iş görürmü?

Mesela bu

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29672
  • xboxu etkileyen şey voltajın yükselip alçalması ve elektrik kesintisinde bir anda konsolun kapanmasıdır. bu upslerde yüksek/düşük gerilim koruması var ve bildiğiniz gibi elektrik kesildiğinde içindeki akünün doluluk oranına göre 15-20dk çalışabiliyor. bu sürede konsolu güvenli kapatmak için yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

trt de bir film vardı; adamın uçağı düşüyor may day diye yardım istiyor pilot -filmin tercümesini yapan vatandaş mayıs günü mayıs günü diye çevirmişti

Devil May Cry'a da

Şeytan Mayıs'da Ağlar diyenler vardı bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Eylül 2008; 22:39:49 >

• quote:

Devil May Cry'a da

koptum oda güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 11 Eylül 2008; 23:25:41 >
  • quote:

quote:

Devil May Cry'a da

koptum oda güzelmiş

ben kopmakla kalmadım bölündüm,yerlerdeyim

• The Bourne oynarken benim önceki Elite konsolum da 3 kırmızı vermişti bu oyunda bir problem var galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sb198927

quote:

Ben bunu almayı düşünüyorum xbox alınca. Bunu almadan xboxuda kullanmayı düşünmüyorum. Sürekli gidip gelen bir elektrik altyapımız var, güven olmaz

600' lük bir Ups' i 50-60 ytl aralığında alabilirsin ve yalnızca konsol ve 2.1 ses sistemi bağladığında sorunsuzca kullanabilirsin. Eğer monitörü de bağlamak istersen ekranın büyüklüğünü de gözönüne alarak daha büyük bir ups almanı öneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

The Bourne oynarken benim önceki Elite konsolum da 3 kırmızı vermişti bu oyunda bir problem var galiba.

Hiç durmadan aksiyon var sorun burada,konsol 2dk dinlenemiyor
  • hahaahaha meydey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mwm_1

quote:

Orjinalden alıntı: sb198927

quote:

600' lük bir Ups' i 50-60 ytl aralığında alabilirsin ve yalnızca konsol ve 2.1 ses sistemi bağladığında sorunsuzca kullanabilirsin. Eğer monitörü de bağlamak istersen ekranın büyüklüğünü de gözönüne alarak daha büyük bir ups almanı öneririm.

sağolasın hocam

• bi kez daha 3k almadan sonunda bitirdim bourne ü ne oyun be paso aksiyon hakkaten nefes aldırmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

The Bourne oynarken benim önceki Elite konsolum da 3 kırmızı vermişti bu oyunda bir problem var galiba.

Hiç durmadan aksiyon var sorun burada,konsol 2dk dinlenemiyor

Bourne de bi sorun var anlaşılan.Yazın ortasında bi akrabamın Xbox aldığı haberini duydum,aradım.VB.VB.konuştuk işte.

Ağustos sonu beni aradı,Cihan benim Xbox 3k verdi,tamda Bourne C. oynuyordum dedi.Ne yapıcam dedi.Bende sadece dokunma,

uzman yardımı al,İstanbulda çoktur dedim.Bu oyunda bir terslik var benden söylemesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.