Bildirim
3K YARDIMM ACİLLL MEYDEY
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş sende niye bourne oynuyorsyun ya başka oyun yokmu
korkma ya büyük ihtimalle elektirik dalgalanmasından olmuştur,, makinanın kablolarını sök tak besmele getir aç olacağına eminim
bendede bi kaç defa oldu buna benzer falconda -
VOltaj düşmüştür büyük ihtimal. Tekrar aç bişey olmaz. -
kabloları kontorol et fişi çıkar 5-10 dk bekle ve yeniden tak bakalım... -
kabloalara cıkarıp takim inş düzelir ya daha alalı 15 gun olmadı -
Geçmiş olsun inş düzelir -
bi gelişme varmı dostum
haber bekliyoruz senden -
çalıştı şükür ohh be dünya varmışş yardımlarınız için teşekkürler başka birşey varmı yapmam gereken makineyi dinlendirmem gerkirmi yinede -
artık bundan sonra aynı şekilde 3k faln alırsan sorun büyümeden atik elektroniğe götür... -
Büyük ihtimalde voltaj düşmeleri yüzünden olmuştur,tekrar açın bir saat kadar oynayın,sorunsuz çalışıyorsa korkmanıza gerek yok,rahat olun(her 3k sizin korktuğunuz 3k değil) -
quote:
Orjinalden alıntı: sb198927
çalıştı şükür ohh be dünya varmışş yardımlarınız için teşekkürler başka birşey varmı yapmam gereken makineyi dinlendirmem gerkirmi yinede
Acilen bir kesintisiz güç kaynağı (ups) al ve o şekilde kullan.. -
evet bir ups şart benim de hani bir an atik elektronik aklımdan geçmedi değil yardımlarınız için teşekkürler birde benim makinenin elektrik fişi ingiliz tarzı yani 3 lü idi ben üçlüyü bizim tr tipi olan 2 liye cevirerek kullanıyorum küçük bir aparat bilirsiniz acaba yanlıs mı yapıyorum sorun ondan olabilirmi yada sorun ondaysa nası bir cozum onerirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6ThSenSe -- 11 Eylül 2008; 16:50:57 > -
quote:
Orjinalden alıntı: sb198927
evet bir ups şart benim de hani bir an atik elektronik aklımdan geçmedi değil yardımlarınız için teşekkürler birde benim makinenin elektrik fişi ingiliz tarzı yani 3 lü idi ben üçlüyü bizim tr tipi olan 2 liye cevirerek kullanıyorum küçük bir aparat bilirsiniz acaba yanlıs mı yapıyorum sorun ondan olabilirmi yada sorun ondaysa nası bir cozum onerirsiniz
herkez öyle kullanıyor nerdeyse.. =) -
hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim bu bana bir ups in şart olduğunu hatırlattı -
ha unutmadan peki hangii ups onerirsiniz ben daha once hiç ups kullanmadığım için bilmiyorum da ne piyasayı ne de kalitelerini -
sorun olmadığına sevindim geçmiş olsun -
Bende 1000'lik powercom var açıkçası işimi görüyor. Gerçi pcyi bağlıyorum ama xboxı monitörde oynadığım zamanlarda onu da takıyorum şimdilik sorun yok. Pcyi monitör kapalıyken 25-30 dk idare ediyor. Monitör açıkken ise 10-15 dk ancak çünkü monitör 19" CRT... -
bende belkin'in coklu prizli bi modeli war. ups gorewi gormuyo ancak gelen woltaji duzenliyo. woltajin arada bi gidip gelmesine ragmen (bakiniz:ampuller) bi sorun cikmadi cok sukur. -
50-60ytl'ye tunçmatiğin çift girişli upsleri var
millet almıyor bunu sonra 600ytllik alet gidince ağlıyor.
Ben bunu almayı düşünüyorum xbox alınca. Bunu almadan xboxuda kullanmayı düşünmüyorum. Sürekli gidip gelen bir elektrik altyapımız var, güven olmaz -
Bende Xbox alıcam ama herhangibir 3k görmek istemiyorum.40-50 ytl ye ucuz bir UPS alsam yinede yararı olurmu?
Benzer içerikler
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- it takes two 2 çıkacak mı
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- xbox el konsolu
- oyuncu kulaklığı önerisi
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X