Şimdi Ara

3K'yı azaltma teknikleri bilen söyleyebilir mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Konsolu yan yatır...

dh'de bu cvp ilk defa tam oturdu..

Dh tarihine geçtik desene.
  • Konsolu açar açmaz 3K gören kişiler olduğuna göre, uzun süre oynayıp oynamamanın 3K konusuna direk bir etkisi olmuyor. Ayrıca su soğutma gibi ciddi işlemler sonucunda bile 3K gören makineler de olduğuna göre, ekstra fan falan takmaya da gerek yok. Sadece şansının yaver gitmesini dile ve oyunlarını her zaman HDD'den oyna.
  • O kadar kişi yazmış ama kimse söylememiş, garip. Arkadaşlar 3k'nın sebeplerinden birisi de voltaj dalgalanması veya elektrik kesintisi değil mi? UPS yani harici güç kaynağı kullanmak x360 için bence en önemli hatta en gerekli önlemdir.

Kendi adıma fan falan takma olaylarına da karşıyım zaten hassas alet dengesini bozmaya hiç gerek yok.
  • arkdaslar, eger elektrik fiyatlarinin ucuz oldugu ulkede yasasaydiniz size bunu onerirdim...
    makinenizi minibuzdolabina yerlestiriyorsunuz, icerde ki isi 4 Celciusta() ta sabitlemek icin makinenin ufledigi sicak havayi disari veren bir kanal sistemi kuracaksiniz, konsolu acmak ya da oyun degistirmek icin buzdolabinin kapagini acacaksiniz
  • Alet açıldıktan 15 dakika sonra ulaşabileceği maksimum ısıya çıkıyor o nedenle uzun süre oynamayın gibi bir söyleme gerek yok. Bu ürün illa ki 3K görecektir bunun önüne kesinlikle geçemezsiniz. Yapacağınız soğutma masrafı hiçbir işe yaramayabilir o nedenle bence bu işlem için para harcamaya değmez.
  • beyler dün whisper fan taktırdım (5v)dün 5saat oynadım cod5 ve fifa09 alet hayla serin hava üflüyor hddden oynadım.Bugünde 4saat oynadım yine aynı yani bence 3kya karşı en büyük önlemlerden biri hdde n oynamak ve yanı açık olan biyerde oynamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman

geceleri 2 rekat namaz kılıb,tesbih çekmek

nazar duası ve ayetel kürsi ayrıca tekrar tekrar okumak
  • Konsoltürk etkili bir soğutma modu uyguluyor konsollara. En etkili yol o bence .. Ha ben yaptırdım mı peki?! Hayır, sakınılan göze çöp batar hesabı Şaka bir yana ben de ne zaman göreceğim diye düşünüyorum arada
  • ben merak ediyorum bu alet (xbox360) er yada gec ya 1 ay icinde ya 1 sene iicnde kesin 3k gorecekte tuketicileri bu durum var olmasina ragmen nasil cekmeyi basariyor?

hic xbox 360 im olmadida oynamadimda ama ps 1 ps 2 ps3 hepsine tecrubem var merak ettigim bu xboxun cekiciligi nedir?
  • Bende 2006 Pal premium makine var. Üşenmedim söktüm, İşlemcinin hizasına gelen kapağı delip fan taktım (dışarıdan). İşlemci ve görüntü çiplerindeki x-calmpları söktüm. üzerilerindeki kalitesiz termal macunları silip kaliteli macun sürüp x-clamp yerine m5 vida ile sağlam bir şekilde bağladım.
    Şimdi makinayı halının üzerinde bile saatlerce korkmadan saatlerce kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

Bende 2006 Pal premium makine var. Üşenmedim söktüm, İşlemcinin hizasına gelen kapağı delip fan taktım (dışarıdan). İşlemci ve görüntü çiplerindeki x-calmpları söktüm. üzerilerindeki kalitesiz termal macunları silip kaliteli macun sürüp x-clamp yerine m5 vida ile sağlam bir şekilde bağladım.
    Şimdi makinayı halının üzerinde bile saatlerce korkmadan saatlerce kullanıyorum.

Guzel yontem ama biraz zor ve ugrastırır gibi gorunuyor.
  • Zor gibi görünüyor ama; youtube'dan iyice izleyince bu yöntemin o kadar da zor olmadığı görünüyor.
    Biraz cesaret işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

Bu Microsoft insanı mühendis eder.

hahaha nedendir bilmiyorum ama koptum ya resmen harikasın
  • bu da benim alet(3 k korkusu)

3K'yı azaltma teknikleri bilen söyleyebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 6 Ocak 2009; 22:35:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.