Şimdi Ara

3lü (eyefinity) Monitör projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkrm

bence normal monitörün verdiği kaliteyi vermicek

İlk etapta belki. Gerçi AMOLED ekran olduğu için vermemesi için bir neden yok. Bu ekranların adı FAMOLED... Yani esnek amoled. Cep telefonu ekranı gibi görünecek daha çok. O kadar kötü değil. Ama zaman ve teknoloji ilerledikçe, rekabet sayesinde çok daha iyi ürünler çıkacağına eminim. Neresinden baksan "ekranını dürmek" hoş bir tecrübe olacak.
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    bi ustayla panel konusunda konuştum uzun kenar 135 cm kısa kenar 35 cm lik inox dan cnc kesim ile aynı 3d modelindeki gibi yaparım dedi 130 - 140 tl ye panel işini hallettik sayılır :D
  • quote:

bi ustayla panel konusunda konuştum uzun kenar 135 cm kısa kenar 35 cm lik inox dan cnc kesim ile aynı 3d modelindeki gibi yaparım dedi 130 - 140 tl ye panel işini hallettik sayılır :D

135cm dediğine göre 19 inç yapacaksın yani? Bak demedi deme küçük gelecek. 22 inçin altına inme derim. O da 150cm gerektiriyor. Bence biraz pazarlık et, o fiyata ya da daha azına 150cm almaya çalış.
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    panel den yana sorun yok ama 22 inç 3 adet monitör pahalıya gelir tanesini kaça alabilirim sence ?
  • quote:

panel den yana sorun yok ama 22 inç 3 adet monitör pahalıya gelir tanesini kaça alabilirim sence ?

Tanesi 150-170TL arasına bulabilirsin.
  • Samsung'un haberi çıkmıştı geçenlerde

3lü (eyefinity) Monitör projesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Samsung'un haberi çıkmıştı geçenlerde

Ooooo güzel malzemeymiş...

• bence tek bir krom köşebent kullanarak tek bir kaynak yeri ile ana çereçveyi yapmanı mümkün yine bu krom köşebent ten arkaya destek olarak krom cubuk veya türevi malzeme ile ekranları çerçeveye bastırmak

şu tarz bişe fikir verebilir
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    sence o şekilde sağlam olurmu hocam ? sağlam olur diyosan hem kaba durmaz hemde tasarruf ederiz ama misafir çocuklarınıda hesaba katmak lazım :D
  • dış çarçeve sadece öyle olacak bunun arka tarafında tabikide destek elemanları olmak zorunda, yoksa ekranın ağırlıgı bile hasar verebilir sisteme. 2 seçeneğiniz var.

ya köşebent alıp misal köşebenti bir tarafından tıraşyacaksın (2cme2cm lik olacak 2cmx1cm ) veya köşebent derin olduğundan pay yapması amaçlı malzeme ile sabitleyeceksin ekranı.

tabi bu çerçevenin sökülebilir olması gerekli. bence sağlam bir arka taraf yapıp ekranlarıda kendi vida yerlerinden montaj edebileceğin, yekpare aluminyum sac ve profillerden oluşturacağın bir düzenek(kaynak yok) buna sadece ön tarafa vida ile yine aluminyumdan çerçeve vidalamak daha mantıklı. hem sağlam hem ucuz hem kolay, istersen bununla ilgili bir çalışma yapabilirim senin için.

bu tarz bir işe girdiğin için çok taktir ediyorum adamlar tonlarca para sayıp 5cm çerçeve ile oyun oynuyorlar ben yapsam bende böyle yapardım

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aklımdaydı ne zamandır :D
    özel mesaj atıyorum sana
  • Kardeş bişey soracaktım.
    Bu 3lü monitörün sağ ve sol yanında olanların açısı tam olarak ne kadar olmalı.? Ben 45 derece olarak düşündüm ama

Mesela sketchup ile gerçeği yansıtmak için monitörleri koymak için ne kadar eğim verdiniz?
  •  3lü (eyefinity) Monitör projesi

alienware in geniş bi monitörü var . bunun kasasından falan kopya çekebilirsin
  • Merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.