Şimdi Ara

3TB Hdd destekli Medya Oynatıcı Yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar televisyonum Beko 55 inçlik B55 LB 9486. Bunun yanına Pioneer VSX-422K amfikator ve S-ES3TB hoparlör setli Avr sistem kurdum. Elimde içi film dolu 3Tblik 1080p film dolu arşiv var. Televizyonum hdd yi görmedi. Bluray oynatıcımı yoksa medya oynatıcımı alayım diye kararsızım ama filmleri hep internetten indirip hdd e attığım için bluray playeri gereksiz görüyorum.
    Medya player benim için daha uygun. 3 tb hdd desteklemesi benim için çok önemli. Son olarak medya playeri aldığım zaman direk televizyonumun hdmi girişinemi bağlamalıyım yoksa pioneer amfikatörün hdmi girişinemi bağlamalıyım ?
    Aklım çok karışık tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• yanılmıyorsam himedia Q serisi destekliyor...
  • Senin ilacın Himedia Q10 Quad Core ( 4K+H265 ) Smart TV Box
    Bu saydığınız şeyleri yapıyor ben
    1080p mkv veya bluray 3D.iso veya bluray 2D.iso izliyorum bendede pioneer avr var HDMİ ile bağlı ses ve görüntü de herhangi bir soruna rastlamadım ve izlediğim filmler NAS yani WD MyCloudEX2 ağdaki diskten kusursuz şekilde 3Aydır öyle izliyorum tabi himedia içine diskte takılabilir ben yeni WD Red 4TB disk taktım onuda çalıştırıyor diskini denedim gayet başarılı hatta pişman oldum keşke 8TB DİSK ALSAYDIM bu arada Kodi Programınıda çalıştırıyor bu aletin desteklemediği ses ve görüntüye rastlamadım iphone videolarını bile diske attım onlarıda test ettim sorun yok ağdaki disktede olsa içindeki diskte de olsa hiç kasılmadan anında açıyor hatta ileri geri sarmak bile anında açıyor ihtiyac duyarsan - sancak bilgisayar dan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.