12vhpwr 180 derece adaptör
Arkadaşlar cablemod un ürettiği 12vhpwr 180 derece adaptörler aşırı pahalı ve şuandada stokta yok zaten. 4080 suprim kartımı direk montajlamak ve kablosunuda arkasından 180 derece adaptör ile görünmeden montajlamak istiyorum. Aliexpress te 3 farklı ürün buldum. Sizce bu ürünleri kullanmak herhangi bir risk taşırmı ? bu ürünlerden kullananlar varsa yorum yapabilirmi ?
Fiio K5 Pro Ess vs Fiio K7
Arkadaşlar bilgisayarımda 24bit flac formatında kaliteli u
müzik dinlemek için bu iki usb dac modelinden birini tercih edeceğim. ( Hoparlörlerim Edifier 1280dbs)
Fiio K7 modeli K5 prodan yaklaşık 1000tl daha pahalı. Sizde hangi modeli tercih etmeliyim? 1000tl daha verip K7 modelini tercih etmeye değermi?
Hifi Müzik için Ses Kartı-Dac
Arkadaşlar bilgisayarımda kaliteli müzik dinlemek istiyorum. Flac müzik arşivim mevcut fakat dinlerken istediğim kaliteli alamıyorum. Hoparlörüm Edifier markasının 1280dbs modeli. Ekstradan subwoofer bağlanabilen model. Subwoofer olarakta ev tipi subwooferler çok pahalı olduğun için alpine markasının swe-815 100rmslik aktif araç subwooferini 12v 20 amper metal adaptör kullanarak sisteme bağladım sorunsuz kullanıyorum. Anakartın dahili ses yongası üzerinden optik ses kablosu ile sisteme bağlı. Biraz araştırma yaptım creative markasının soundblaster ae7 ve ae5 plus modeli dışında doğru dürüst bir ses kartı bulamadım. Onlarında fiyatı 6000tl civarı. Fiyatları oldukça yüksek göründü. Biraz daha araştırınca preamp - dac olarak geçen sigara paketinden biraz daha büyük, bilgisayara usb arabiriminden bağlanan cihazlar gördüm. O cihazlarda benim işimi görecek gibi. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Birde enstrüman çalan arkadaşların kullandığı behringer umc202hd gibi stüdyo ses kartları mevcut. 24bitlik ses destekleri vs mevcut. Fiyatıda creavite ses kartlarına oranla çok çok daha uygun. Bu cihazlar benim işimi de görmezmi ? Aynı zamanda steelseries artic5 2019 kulaklığa da sahibim onunda ses seviyesi beni tatmın etmiyor. Bu tarz cihazları kullanarak onunda performansını artırabilirim sanırım
Arkadaşlar bilgisayarımda kaliteli müzik dinlemek ve detayları ayrıntılı şekilde duymak için hoparlör bakıyorum. Bu iki model arasında kaldım yazan modelleri kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Ekstradan subwoofer kullanmak istemiyorum. Bu tarz referans monitörlerinin basları subwoofer kullanmadan yeterli gelirmi?
POWERBOOST VK-G3906S RGB Kasa İncelemem
Donanım inceleme kanalıma destek ?
Arkadaşlar mesleğim gereği sürekli donanımların içindeyim. Bu yıl hergün düzenli olarak donanım inceleme ve kutu açılış videoları çekmeye başladım. Kanalıma üye olup bana destek olursanız çok sevinirim. Videolarım şuan çok amatörce biliyorum. Benden kat ve kat bilgili arkadaşlarda aramızda onuda biliyorum. :) Bilgimin yettiğince birşeyler yapmaya çalıştıyorum. Zaten ayrıntılı teknik bilgiye fazla girmiyorum. Sesimin çirkinliğinden dolayı kusura bakmayın :)). Kıbrıstan hepsinize sevgiler..Ayrıca incelememi istediğiniz ürünleride yorumlarda belirtebilirsiniz.
Arkadaşlar mesleğim gereği sürekli donanımların içindeyim. Bu yıl hergün düzenli olarak donanım inceleme ve kutu açılış videoları çekmeye başladım. Kanalıma üye olup bana destek olursanız çok sevinirim. Videolarım şuan çok amatörce biliyorum. Benden kat ve kat bilgili arkadaşlarda aramızda onuda biliyorum. :) Bilgimin yettiğince birşeyler yapmaya çalıştıyorum. Zaten ayrıntılı teknik bilgiye fazla girmiyorum. Sesimin çirkinliğinden dolayı kusura bakmayın :)). Kıbrıstan hepsinize sevgiler..Ayrıca incelememi istediğiniz ürünleride yorumlarda belirtebilirsiniz.
MSI MPG Z690 CARBON Wifi --- Intel® Core™ i9-13900K Processor ---MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G --- Corsair Vengeance Rgb 32GB (2x16GB)DDR5 5600MHz C36 x2 64gb --- Corsair Rm850 Psu --- Corsair iCUE H170i Elite CAPELLIX Liquid CPU Cooler 420mm --- Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW 1TB 7000/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk --- Samsung 970 Evo Plus 2TB 3500MB/3200MB/sn NVMe M.2 SSD Disk - MZ-V7S2T0BW |
Youtube kanalıma abone olabilirsiniz. Elimden geldiği kadar donanım incelemesi ve kutu açılışı yapıyorum. :) https://www.youtube.com/channel/UC45bAa35YsZHN93hZqf1qTg |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 371
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.645 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 165 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware