Şimdi Ara

Oyun için 43' Samsung Neo QLED 4K QN90D Tv Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük ekranda oyun oynamayı seviyorum. Monitör ile uzaklığım yaklaşık 70cm. Eğer duvara motaj yaparsam mesafeyi 80cm e kadar çıkarabilirim. ( Ekran kartım RTX 4080 ). Şuanki monitörüm Asus VG32V 2K 31.5 İnç ve boyut olarak beni rahatsız etmiyor. Daha kaliteli panele sahip biraz daha büyük bir ekrana geçmek istiyorum. Sizce paylaştığım model oyun amaçlı kullanılabilirmi ? Ayarlarında oyun modları var inceleme videolarını inceledim. Oled panellerde ısınma yanma ve sabit olan nesnelerde ekranda görünme gibi sorunlar olduğu için oled panele geçmek istemiyorum. Ona en yakın kalitede neo qled paneller olduğunu gördüm. Birde bu tvde yapay zeka destekli çözünürlük yükseltme bulunuyor. Ekran kartımın zorlandığı oyunlarda oyunları 2k da açsam tv bunu yapay zeka ile 4k ya yükseltip bana yansıtabiliyor olmasıda bir avantaj bence

https://www.samsung.com/uk/tvs/qled-tv/qn90d-43-inch-neo-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe43qn90datxxu/?srsltid=AfmBOorzj0-RCpc_d-Vh1eadR7-KR3rdURGu6_NOKT50vx3N9ZEUtVeG

• Güncell.. Arkadaşlar bu konuda deneyimi olan kimse yokmu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.