Şimdi Ara

3ü1 | TAA ve Röportaj adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TAA is Back sloganıyla geri dönen ve test ettiği ürünlerin içini de açıp gösteren  TAA ve her daim mağdur Röportajadam ile gıybetin, sohbetin zirvesinde bir söyleşi.

• 2 si bilmez gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel sohbet olmuş :)
  • TAA , RA ve MÇ, pek absürt bir ucleme :)) izleyelim bakalim

• Kahve reklamı gibi yapmışsınız, değişik olmuş :D

• güzel olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Röportaj adamın son çektiği videoları çok sevdim kalitesini arttırmış iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim la bunlar ?

• OHA OHA... ENİS'E NE GİYDİRMİŞLER.

• Youtube çukurunda iyi iş çıkarması çok doğal. Ama asla ve asla bir teknoloji sitesinde editör olabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.

• ENİS'İN MUHABETTİNİ TEK GEÇERİM.

• qoqoCAN Q kullanıcısına yanıt
    Çok hızlı konuşuyor, net konuşuyor ama önyargılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAA ne, anti aliasing mi ahahah

[simage]i.imgur.com/woYk3iw.png[/simage]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuk almak güzel mesut abi. Farklı bi renk oluyor. Enis Abiyi de severiz oda olsa illa oyun mu son gun lerde yaptıgınız muhabbetler saçmaydı ama izledik :) Şaka maka o da ne kelleşti ya :)

• guzel videoydu, sıkılmadan izledim ama ekin mahsunun laflarini filan cok böldü, tamam adam pek konusmuyo diyi da zaten konusacagi zaman da sen böldun ekin beycigimvideodaki küfür iyidir küfür severiz bölümleri disinda güzeldi bence
    neticede küfürü güzel göstermenin lüzmu yok benceyeni konuklar ve yeni videolar devam eder umarim

• Çok saçma olacak ama Mesut yüzüğü atmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataince

Youtube çukurunda iyi iş çıkarması çok doğal. Ama asla ve asla bir teknoloji sitesinde editör olabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
    10 kusurlu hareketten biri;

Mesut Çevik'in kankalarını asla ama asla eleştiremezsiniz. Adaletin kılıcı birazdan boynunuza inecektir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:32:40 >
  • Sohbet iyi hoş. Fakat birbirlerinin konuşmalarına çok fazla dalmışlar. Bazı yerlerde ne dediklerini anlamak güç oluyor. Birde Mesut Abi muhabbeti tam eşit şekilde yönlendirse daha iyi olurdu. 1 saatlik dilime bakacak olursak ortada 3 kişi var. %60 Ekin konuşmuş. :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ataince

Youtube çukurunda iyi iş çıkarması çok doğal. Ama asla ve asla bir teknoloji sitesinde editör olabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
    Hocam sacma sapan herifler teknolojiden yuruyerek nerelere geldi benim 15 yasimdaki halim kadar bilgileri yok on binleri cukkaliyorlar

Webteknoyu da TAA ihya etti TAA olmasa zor gorurlerdi 2 milyonu ben en basindan beri takip ediyorum orayi acik ve net Türkiyenin en dandik teknoloji platformu

piyasadaki pek cok kisiden de orjinal ve guzel video yaptigini düşünüyorum

Ama senin fikrine de saygım var ultra bilgili hakikaten isi cozmus adam bir elin parmaklari kadar bile yok ülkemizde buna ragmen deli para kırıyorlar ah kafama tukureyim ben niye yapamiyorum ya :(

Kendimi övdum ama son olarak sunu söyleyeyim benden 1000 kat iyi bilen onlarca kisiyi forumdan bulurum bu da bir gercek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.