Şimdi Ara

3uzun bip ve kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar anlatacagim is uzun ama cok onemli. Ben yaklasik 1.5 hafta once AMD HD6800 aldim. Ama dun pc 1 kere kapanda HDD dendir dedim mavi ekran vermisti. Ondan sonra bugun gene kapandi bu 2-3 kere oldu(mavi ekranla) ve en sonunda pc acilirken windows yukleniyor ekraninda takilip tekrar tekrar baslatti. Bende bilmedigimden bios ayarlarini resetledim. PC acildi ama gene reset atiyordu ve atarken sorun cikariyordu. Ondan sonra ben format attim pc yi kapattim pc tekrar windows acilirken takilmaya basladi ve bu sefer duzeltemedim. Ondan sonra pc yi acip ramleri tekrar takip cikardim pc ye 1 baktim. Sonra pc yi tekrar acitigimda 3tane uzun bip sesi geldi yani 3bip bekleme 3bip bekleme böyle. Simdi buraya yazdim. Sorun nedir ne olablilr?r Bu arada ekran kartini yeni aldim ondan önce 8500gt GeForce vardi. Bazi kisiler PSU mun yetmeyebilecegini soyledi ben butun sorunun burdan basladigini dusunuyorum ama genede acaba kendim dahada fazla bozdummu diyede dusunuyorum.
    PSU modelim deltaco 500w

• O Bip sesleri sanırım ramleri doğru takamadın yada ram arızan var ondan kaynaklanıyor. 6800 dye model yok sanırım 6850 var sizde yada 6870?
  • powercolor hd 6850 aldım bende de önce 9600 gt vardı bip bip kafayı sıyırdım....format bile attım...bir ara makinayı kıracaktım....sana tavsiyem formatla (9600 gt -nvdıa- sürücüleri mutlaka bir yerlerde kalıyor) formattan sonrahttp://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6850/pages/amd-radeon-hd-6850-overview.aspx
    bu siteden yeni driverini indir (sakın cd den atma asla çalıştıramadım) kur....çalışacaktır emin ol....
    ekran kartın hd 6850 emin olun yukarıda link hd 6850 için

• 2 uzun 1 kısa bip ekran kartı arızasını gösterir, bip listesinde 3 uzun bip yok, eger dediğim gibi ise ekran kartından olabilir, ekran kartını çıkartarak başka kart ile dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 8 Ocak 2012; 13:55:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.