Şimdi Ara

3way sli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet suanda takılı zaten
  • Ha pardon anlayamadim tam, su an 2 tane 9800GTX takili da bir ucuncsunu alayim mi diye mi soruyorsun?
  • hayır :D suanda 8800 gts var 2 tane biri arızalı 2 pc var bende saglam olan gtsyi ona takıcam ana pcme sli takıcam simdi diyorum ki 8800 ultra 2 tane alıp su sogutmayla onu mu takiim yoksa 9800 gtx alıp onu mu takiim 2 tane
  • 8800 gts eski g80 gpu olanlardanmı yoksa yeni g92 mi eğer g92 ise neyi yetmiyor ha yetmiyorsa 4870 alın 8800 ultra eskidi artık ve 4870 ondan çok daha iyidir.
  • bence 9800 gtx al bare 2 tane warsa 9800 gtx.8800 gtx,8800 ultra ve 9800 gtx triple slı destekler aynı zamanda gtx200 seriside destekliyor
  • siz Nvidia ve SLI meraklısısınız benim gibi.
    size tavsiyem 2 hafta kadar beklemeniz.9800gtx+ çıkıyor.fiyat ve performansları 8800 ultradan çok daha üstün.Asus diye diretmenize gerek yok.çünkü diğer markalarda aynı performansı veriyor.

şu haberini okumanı öneririm:
    http://forum.donanimhaber.com/m_24631812/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 9 Temmuz 2008; 23:18:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

SLI'nin kendisi zaten ii bi secim diil

• quote:

Orjinalden alıntı: dellino

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

SLI'nin kendisi zaten ii bi secim diil

ya adamda 790i STRIKER II NSE varmış.slotları doldur 16X 16X 16X çalışıyo.2 yıl önceki teknoloji SLI ları ile alakası yokki veya p35 ile 16X 4X Cf değilki bu.
    ayrıyetten adam para mühim diyo.demekki performans meraklısı.niye fanatiklik yapıyosunuzki.yabancı sitelerde imzalar hep SLI , farkındamısınız. Bilgisayar dünyası dh'cilerldeki fanatiklerle ibaret değil.aşın olayı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

siz Nvidia ve SLI meraklısısınız benim gibi.
    size tavsiyem 2 hafta kadar beklemeniz.9800gtx+ çıkıyor.fiyat ve performansları 8800 ultradan çok daha üstün.Asus diye diretmenize gerek yok.çünkü diğer markalarda aynı performansı veriyor.

çok doğru:=)) ama ben çok gereksiz buldum o kartı nedense nvidia sevmeme rağmen:((
  • hd 4870X2 al ugrasma sli mli. 9800gtx SLI ile aldıgından cok daha performanslı bir kart olacak zaten. parasınıda hak eden bir karta para vermis olursun. Radeon iyidir voodoo3, geforce mx 440, radeon 9600xt, radeon 1600 pro, 8800gt kartlarını kullandım simdiye kadar hic birinden şikayetim olmadı. radeonlardan da cok memnundum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

siz Nvidia ve SLI meraklısısınız benim gibi.

çok doğru:=)) ama ben çok gereksiz buldum o kartı nedense nvidia sevmeme rağmen:((

neden gereksiz buldugunuzu anlamış değilm.hemde nvidia sevmenize rağmen:) kart 55 nm ve 4850 ye rakip olarak çıkarıldı.şu anki kartlar ile 4850 ye f/p konusunda kafa tutucak bir kart varsa gereksiz evet ama 4850 ye rakip bir f/p kartı şu an için yok

• dostum 9800gtx ile gtx+ arasında clock hız farkı var 4850yi ben rakipden bile saymıyorum zaten. o kart o kadar iyi bir kart olsaydı hemen alıpda forumda satmazlardı.4850de bir kere aşırı ısınma sorunu var.9800 gtx onu hayli hayli yer:=)))
  • 4850yi 9800 e rakip görmeyen ender kişilerden birisin.
    Aşırı ısınma kime göre kartı üreten adamlar bilmiyorlarmıydı bunu da fanı stok olarak %30 a ayarladılar?
    Geçin bu ısınma hikayelerini o kadar test yayınlandı 100 dereceyi geçen kartlar canavar gibi çalışıyor da Forumda 70 i gören feryadı basıyor yok aşırı ısınıyor yok ısı problemi var, türünden lafları sadece daha önce böyle bir kart kullanmamış kişilerden duyarsınız. 90NM 2900'ün bile ısınmadan sorun yaşadığı duyulmamışken 55Nm 48xx serisimi ısınma sorunu yaşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

4850yi 9800 e rakip görmeyen ender kişilerden birisin.
    Aşırı ısınma kime göre kartı üreten adamlar bilmiyorlarmıydı bunu da fanı stok olarak %30 a ayarladılar?
    Geçin bu ısınma hikayelerini o kadar test yayınlandı 100 dereceyi geçen kartlar canavar gibi çalışıyor da Forumda 70 i gören feryadı basıyor yok aşırı ısınıyor yok ısı problemi var, türünden lafları sadece daha önce böyle bir kart kullanmamış kişilerden duyarsınız. 90NM 2900'ün bile ısınmadan sorun yaşadığı duyulmamışken 55Nm 48xx serisimi ısınma sorunu yaşıyor.

90 nm ile 55 nm arasında ısınma dayanıklılık oldugunu tahmin edemiyorum bunlar sonuçta 90 ın ufaltılmış hali.bir chip yani.55 nm lik 4800 modeline chip önüne ısınmaya karşı bir levha veya daha dayanıklı bir maddesini koymuşlardır ha buda 10-15 derece farketsin.120 derecede full performans ile çalışacağını hiç sanmıyorum açıkçası..traş yani..

• Arkadaşım bu zamana kadar forumdaki incelemelerime ve arkadaşların tavsiyelerine dayanarak söylüyorum. Şu anki oyunlarda 4870 işini görür; ama acelem yok diyorsan arkadaşların dediği gibi 4870X2 çıkacak. Herhalde o bambaşka bir kart olur.(tavsiyem) Nvidia'dan vazgeçmem dersen illaki de; al bir tane GTX 280 rahatına bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_ogrenci_T

Arkadaşım bu zamana kadar forumdaki incelemelerime ve arkadaşların tavsiyelerine dayanarak söylüyorum. Şu anki oyunlarda 4870 işini görür; ama acelem yok diyorsan arkadaşların dediği gibi 4870X2 çıkacak. Herhalde o bambaşka bir kart olur.(tavsiyem) Nvidia'dan vazgeçmem dersen illaki de; al bir tane GTX 280 rahatına bak.

sanırım arkadaş için cevabını en iyi imzanda yazmışsın
    şaka bir yana bunlar aşağı yukarı hepsi aynı kartlar.çok büyük bir fark yok.arkadaş performans meraklısı msndende yazdım ,arkadaşın ilacı : gtx280 .zotac marka diye bilgisayarcısı aldırtmıyormuş.illa asus olsun diye diretiyormuş.ben fark olmadıgını anlatmaya çalıştım.zotac ile asus arasında ne fark oldugunu sizde anlatabilirmisiniz

• Mesut Çevik'in zotac gtx 280 amp video incelemesinde edindiğim fikre göre zotac iyi hız aşırtma yapan bir firma. Ama asus konusunda pek bir şey söyleyemem.
  • En iyi f/p kartı 4870 gibi gozukuyo su anda ama para muhim değil diyosan gtx280 al bence zotac için kotu bi yorum okumadım hıc forumlarda sli a gelince su an için gtx280 ile sıkıntı yaşabileceğin bir oyun mevcut değil (sadece oyun değil mühendislik-mimarlıkla alakalı programlar diyosan sayılan hiç bi kart senin ilacın değil zaten) ilerde 20 fps civarlarına indirecek performansın yetmediği oyunlar gelirse alırsın bi tane daha gtx280 ki su ankinde baya bi şekilde düşmüş olur fiyatı yaparsın sli yeniden oynanabilir seviyeye çekersin fps leri tabiki aslolan paşa gönül kriterleri..
  • Hocam bence bütün ekran kartlarını sat, 3 tane GTX 280 veya 3 tane GTX 260 al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.