GTX 285lerden kurulu triple sli siteme Galaxy 1000w yeterli gelir mi acaba? Yoksa Thermaltake in Troughpower 1500w olan modelini mi tercih etmeliyim? İkisi arasında kararsız kaldım. Her iki modelin farklı siteler tarafından yapılmış detaylı incelemelerine bakma fırsatım oldu. Enermax ta verimlilik %83 lerde Thermaltake ise %87 verimliliğe sahip. Bağlanabilirlik açısından thermaltake 6 pci ex konnektörü ile sorun çıkarmacak gibi duruyor, lakin Enermax ta 3 tane 6 pin 2 tane de 8 pinlik olmak üzere 5 tane konnektör var, 6. sı için çevirici aparat kullanmam gerekecek. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Eğer paran varsa o güç kaynağını çok övüyorlar. 3lü SLI ye yeterli olacaktır. Enermax en kaliteli güç kaynağı üreten firmalardan birisidir.
para senin pul senin,zevkte senin arkadaşım ama hadi 2 taneyide anlarım 3 tane ne için?
Seçimimi Enermax Galaxy 1000w dan yana kullandım ve sipariş verdim. Lakin kafama takılan bir mevzu oluştu. Firebal.net de, bu psu hakkında yorum yapan bir arkadaş fan devrinin 3200 lere kadar çıktığını ve dolayısıyla da gürültünün çokluğundan yakınmış. Sanırım bahsettiği psu nun arka tarafında bulunan ikinci 80mm lik fan. Şu anki sistemimde kullandığım Enermax Infiniti 650w modelinde fan devri 800 rpm ortalamayla çalışıyor ve çok sessiz, Galaksinin bu kadar çok sesli çalışabildiğine pek inanasım gelmedi açıkçası. Galaxy kullanan arkadaşların görüşleri ne yönde acaba paylaşabilirler mi görüşlerini. Şimdiden fikrini söyleyen herkese teşekkürler.
3 way gercekten sacma. 2 tane gtx 295 al.
aradkasim 1000watt yeterde sen ne yapacan o kadar grafik gücünü iş için diyosan cuadro alsaydin teske tabi arakdasin dediği gibi para seninin pul senin