Şimdi Ara

Evga Supernova g2 850 waat 80+ gold Psu inceleme ve Corsair 600 tm inceleme( RESIMLER EKLENECEKTIR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttps://www.evga.com/articles/00823/
    Evganin full modüler evga supernova g2 850 waat gold psusunu 2 gün önce eksen bilgisayardan kapıda ödemeli 520 tl kargo dahil sipariş ettim dun sabah psuyu kutusundan açıp sisteme taktım.Full modüler olması evganin 10 yil (evganin kendi sitesinden üye girişi ve psunun seriali ile kayit olmaniz gerekiyor 10 yıl garanti için ) vektron un da 3 yil garanti vermesi guzel,kasada fazla kablolar yer kaplaması gerçekten güzel bu arada psuda hiç fan sesi duymadım. Eco fan modu ( sıcaklığa ve yük durumuna göre ) da olmasi gayet güzel bilgisayarımda internetim ve ekran kartım şuan için olmadigindan detaylı bir inceleme yapamadım.Buyrun bu linkten evganin 850 waat g2 gold psusunu inceleyebilirsinizhttp://www.pcfrm.com/evga-supernova-850-g2-inceleme/

EVGA SuperNOVA 850 G2 inceleme

sayılı kaliteli Ekran kartı üreticilerinden olan EVGA markasının 850W 80+ Gold verimlilik sertifikasına sahip SuperNOVA 850 G2 model PSU ürününü inceleyelim.
    Son yıllarda ekran kartı üreticilerinin de artık kendi Anakartını ve hatta kendi Power Supply ürünlerini ürettiklerini görüyoruz. Örneğin Sapphire, Zotac, XFX gibi eskiden sadece ekran kartı üreten firmalar artık hem anakart hem de PSU ürünlerini kendileri üretmeye başladı. Elbette bunda zorlaşan rekabet koşulları etkili olduğu kadar kendini bu piyasada ispatlayan kaliteli markalar diğer bilgisayar bileşenlerinde de son kullanıcının parasını diğer markalara kaptırmamak için de bu yola girdiler de diyebiliriz.

SuperNOVA 850 G2 model PSU Evga markasının ilk ürettiği PSU değil elbette ama 1 yıl önce bu pazara el attılar ve PSU ürünleri konusunda da EVGA kendi tarzını yansıtmaya başladı. Supernova 850 G2 Power Supply modeli çok popüler olan Superflower Leadex platformunu baz alıyor. 80 Plus Gold verimlilik sertifikasına sahip ve maksimum sürekli güç çıkışı sağlayabiliyor. Tabi bu gücü sağlarken de diğer powerlar gibi aşırı ısınma yapmıyor, en fazla yük altında dahi 50 derecenin üzerinde çıkmıyor. İşte bu da EVGA markasının tarzını yansıtmaya başladı bile. Ayrıca bir diğer göze çarpan önemli özelliği de “ECO thermal fan control” özelliği sayesinde fan kontrolü sağlanarak fazla yük gerektirmeyen durumlarda fan hızını en düşük ayarda tutarak sesi minimize etmiş oluyor işte bu da EVGA nın diğer bir tarzı (Soğuk ve Sessiz !). Tabi hepsinden önemlisi Bütün bu iyi özelliklere sahip PSU inanılmaz fiyatı ile ülkemizde satışa sunulmaya başladı 175-179$ civarı satılan bu PSU diğer markalara göre F/P oranı açısından oldukça avantajlı.

SuperNOVA 850 G2 Power Özellikleri(50 °C sıcaklığında ölçülen):

EVGA SuperNOVA 850 G2 paket içeriği:

SuperNOVA 850 G2 PSU modeüler kablo özelliğine sahip olduğu için paket içinde bu kabloların bulunduğu ufak bir çanta görüyoruz. Ayrıca kabloları kasa içerisinde toparlamaya yarayan beş adet kablo tutucular, 4 adet siyah vida (PSU yu kasaya montajlamak için) ve bir Power Güç kablosu bulunuyor.

EVGA nın SuperNOVA 850 G2 ile birlikte bize sunduğu “jump-start ATX connector” bu da bize PSU’yu anakarta bağlamadan direk çalıştırabilme imkanı sağlıyor. Bu da uzay montaj dediğimiz kasa olmadan da bilgisayarı dışarda rahatlıkla kullanabilmemize yarıyor. Özellikle Bitcoin işi ile uğraşanlar bu PSU tam size göre.

Corsair 600 tm kasa incelemeye de buradan bakabilirsiniz :
    http://www.pclabs.com.tr/2012/06/20/corsair-graphite-600t-kasa-incelemesi/

teknoseyir
    Corsair Graphite 600t Special Edition White
    https://teknoseyir.com/inceleme/corsair-graphite-600t-special-edition-white

NOT : TELEFONUMDA INTERNET YAVAŞ OLDUGU ICIN,KENDI CEKMIS OLDUGUM RESİMLER EN KISA SUREDE EKLENECEKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 9 Mayıs 2015; 3:22:53 >

• hayırlı olsun hocam gülle gülle kulanın bende bu modelin EVGA Super NOVA 750W G2 80+ GOLD modelini kulanıyorum hocam yıl başında almıştım inventustan 400 TL ye sizin almış olduğunuz modeli alıcaktım bende arkadaşım 750 yeterli sisteme gerek yok 850 deyince bende bunu aldım hybrid mod seçili bende fan hiç çalşmıyor oldukçada sesiz corsair alıcaktım ama şu meşhur cızırtı sorunlarını okuduktan sonra evgada karar aldım sormak istediğim sizde hybrid mod aldığınızda fan çalışıyormu ben fanın çalıştığını görmedimde hiç bir zararı olurmu bu şekilde biliyorsunuz havallar ısındı artık 5 aydır bu şekilde kulanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

hayırlı olsun hocam gülle gülle kulanın bende bu modelin EVGA Super NOVA 750W G2 80+ GOLD modelini kulanıyorum hocam yıl başında almıştım inventustan 400 TL ye sizin almış olduğunuz modeli alıcaktım bende arkadaşım 750 yeterli sisteme gerek yok 850 deyince bende bunu aldım hybrid mod seçili bende fan hiç çalşmıyor oldukçada sesiz corsair alıcaktım ama şu meşhur cızırtı sorunlarını okuduktan sonra evgada karar aldım sormak istediğim sizde hybrid mod aldığınızda fan çalışıyormu ben fanın çalıştığını görmedimde hiç bir zararı olurmu bu şekilde biliyorsunuz havallar ısındı artık 5 aydır bu şekilde kulanıyorum

Özellikle bende rm 850 waat gold psusunu alacaktım Corsair in görünüş vs performans bakımından ilgimi cekiyordu.forum sitelerini vs araştırdım da evga supernova g2 750 veya 850 waat psusunu öneriler bende eksen bilgisayardan aldım taktım gerçekten güzel psu psuda on of tuşu var on tuşuna aldığın zaman fan dönmüyor %40 yük biner ve psu ısınmaya başlar ise fan otamatik devreye giriyor.ben psuyu kasada yere bacak şekilde taktığında dolayi bilmiyorum dönüp dönmedigini ekran kartı alıp incelemesini yapacağım fana da bakacağım dönüp dönmüyor veya yük altında mi dönüyor vs bakıp sana geri dönüş yaparım ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bende şuan sistemde kulandığım hd5850 var pek güç çekmiyor daha önce gtx 970 kulandım 2 adet cw olayı yüüznden iade etim onlarda da donmuyordu dün akşam gtx 980 siparişi vedim amazon.com dan bakalım gelsin onda ne sonuç olucak bende size dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

teşekkür ederim bende şuan sistemde kulandığım hd5850 var pek güç çekmiyor daha önce gtx 970 kulandım 2 adet cw olayı yüüznden iade etim onlarda da donmuyordu dün akşam gtx 980 siparişi vedim amazon.com dan bakalım gelsin onda ne sonuç olucak bende size dönerim

980 gelince kasaya takın oyun açın 4 5 saat oynayın ve fana bakın çalışıyor mu diye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arakaşlar bu psu da -12 v bolumun de yazan 0,5a 6 v /-12v 1a 12v gibi yazıyor ya bu ne anlama geliyor burda değerın duşuk olmasımı ıy yoksa yuksek olması mı ıyıdır saygılar MESELA CORSAİRLERDE -12V 0,8 9,5 V TIRSEASONIKTE BAZI MODELLERDE -12V 1A 12V GIBI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.