Şimdi Ara

3yillik bir Turknet seruveni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015den beri Turknetliyim gecis sureci gayet hizliydi o ara pek taninmasada firma küçük ama isini yapiyodu müşteri temsilcileri muhtesem duzeydeydi. Hiz degerleri ping degerleri cok iyiydi 1hafta netin kopmadigini full acik kaldığını bilirim 2yil boyunca boyle devam etti ve evet her guzel seyin sonu gelirmis. Akn kalkti ve turknet abone sayısı hizla yukseldi. 3aydir işkence donemi basladi surekli kopan internet sürekli 1,5mb hiz. Ve son bombada geldi güzelim müşteri temsilcileri gitti en son bir hanımefendi hat gürültü degerinin ne olduğunu bana sordu telde evet son olarakta robot koymuslar musteri temsilcisinin yerine artik karsimda muhatap da bulamiyosunuz. Heryerden kendilerine ulasmaya calistim 1ayda 20ariza kaydi açtım yok cozulmuyor yok. Son olarak dun iptal dilekcesini faxladim umarim bunda bir zorluk cikarmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun bende iptal ettireceğim 1-2 ay gibi bir süre bekleyeceğim. Böyle devam ederse iptal ettireceğim.
  • sorun cıktımı hocam. bende 3 gündür iptal etmeye calısıyorum, dün faksladım hiç iptal edecekler gibi durmuyor
  • Herangi bir ses cikmadi normalde aramalari gerekiyo ugrastiricaklar gibi bakalim faturada taahhutun bittisi 19u yazıyor eski Abonelerinden hala taahhüt duruyor sanirim. Onu bi arastiricam ordan para çıkmaz umarim birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliaks0 -- 1 Kasım 2017; 12:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliaks0 A kullanıcısına yanıt
    2-3 gün içinde ararlar yolladiğiniz gün direk aramazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.