Arkadaşlar 01.59.00 bb li 4.0.1 ip4 sahibiyim 4.2.1 e yada 4.1 e yukseltip ul yapma şansım varmi?.
Cihaz sim kilitliyse sakın yükseltme unlock beklersin.SSH kaydını alıp geçebilirsin sadece
Hocam benimde telefonum seninki giibydi bir hata 4.2.1 e geçtim tavsiye etmiyorum 3 gün giden şarjım 1.5 gün gitmiyor bence hiç dokunma kalsın
Teşekkür ederim arkadaşlar. Vazgeçtim o zaman. Peki restore yapmam mümkünmü yine ayni bb ve ios ta kalarak. Telefon cok kalabaliklasti ve yavasladi.
Bulunduğunuz sürüme ait SHSH kaydınız varsa tinyumbrella ile SHSH Kaydınızı gösterip start tss servere tıklayın. Cihazi itunesa baglayip DFU moda alip indirmiş olduğunuz iOS dosyasını shift+restore ile gösterin. En sonda recovery modda kaldığında tiny ile Exit recoverye tıklayın.
Arkadaşlar baya bir araştırdım nette ama cevap bulamadım. Umarım sizin bir bilginiz vardır.
Amerika'dan getirilmiş bir Iphone 4 aldım. Telefon unlocklu ve jb li diye biliyorum.. Telefonu alır almaz ayarlar bölümünden tüm ayarları resetledim. Bu durumda unlock'un gitmesi gerekmiyor mu? Ben hattımı sorunsuz olarak kullanabiliyorum hala! Eğer versiyon güncellemesi yaparsam sorun yaşar mıyım?