Şimdi Ara

4.0.1 sonrası sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 3G mi 4.0.1 e güncelledim fakat sanki hem 3G açıkken hem de 2G de eskiye göre sinyalde bir düşüş var. 4.0 yüklü arkadaşımın telefonunda telefonlar yanyanayken 5 bar çekerken benimki 2 bar çekiyor, bazen servis gidiyor. Aynı problemi yaşayan var mı?

• Kılıf veya kapak kullanıyorsanız birde onları çıkarıp deneyin.
  • kılıf veya kapak da yok, neden böyle anlayamadım
  • hmm, tahminde bulunmak gerekirse; daha onceki versiyonlarda kullanilan sinyal seviyesini hesaplayan algoritmayi degistirdiyseler farkli seviyelerde gosterebilir. su durumda 2 ihtimal var, eski hesaplama yanlisti, sinyal zayif olmasina ragmen full gosteriyordu ve simdi duzeldi, normalde olmasi gerekeni gosteriyor, yada duzeltecegiz diye alt ust ettiler, sinyal yeterli seviyede olmasina ragmen dusuk hesapliyor..
  • ben bu işte bir çapanoğlu seziyorum. Eskiden full bar çeken yerlerde şimdi 2 bilemedin 3 bar yayın gösteriyor. alimakkaya nın dediği gibi ya gerçek sinay gücü görüyoruz artık, ya da, IPhone 4 ile ortaya çıkan anten problemini sıvamak için, diğer tellerde kontrol edildiğinde de " aaa burda gerçekten sinyal zayıfmış" dedirterek, Iphone4 ü temize çıkarmakta olabilir. Zaman gösterecek herşeyi. Ama 2 bar ile konuşurken herhangibir sinyal azlığı durumu ile karşılaşmıyorum. yani kesilme cızırdama, kopukluk vesaire.
  • evet bende de kalitede herhangi bir problem yok fakat bazen servis yok durumuna da düşüyor, o kötü işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.