Şimdi Ara

4.0.1 yüklü ama hala 13 gb download var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Allah ya ben sizden farklı bir şey yapmadım ki neden bende bu şekilde sorun oluyor.

Hayır çıkmadı bende. Kapadım açtım bilgisayarı, tekrar kontrol ettirdim indirdiğim patchleri. Hala 11 gb download yapmaya çalışıyor. 1mb internet ile 3 gün sürer bu

kardeş sende çıkan farklı bir şey. İndirdiği patchleri kuruyor şuan. Bende o zaman oldu, sonra bu çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtymmn -- 13 Ekim 2010; 15:02:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Allah Allah ya ben sizden farklı bir şey yapmadım ki neden bende bu şekilde sorun oluyor.

Hayır çıkmadı bende. Kapadım açtım bilgisayarı, tekrar kontrol ettirdim indirdiğim patchleri. Hala 11 gb download yapmaya çalışıyor. 1mb internet ile 3 gün sürer bu

Çözüm olacağını sanmıyorum ama Wow Repair ı çalıştırıp daha sonra patch yüklemeyi denedin mi ?
  • aynısı benim basıma geldi ondan us indirmiş olabilrisin dedim, ben dün akşam acele edip eu cıkmadan installerin us olanını indirmiştim, yükleme bitince aynı sendeki gibi 10 küsür download cıktı neyseki yedegi vardı sonra düzgün installeri indirdim sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

aynısı benim basıma geldi ondan us indirmiş olabilrisin dedim, ben dün akşam acele edip eu cıkmadan installerin us olanını indirmiştim, yükleme bitince aynı sendeki gibi 10 küsür download cıktı neyseki yedegi vardı sonra düzgün installeri indirdim sorun kalmadı.

Yok kardeş, hepsini doğru indirmişim.

@boraaktas evet dostum, çalıştırdım lakin işe yaramadı.
  • o zaman dosyalarda bozulma olmuş o yüzden oyun yeniden indiriyo.
  • Ben 5,19gb lık patchi indirdim. Launcher da 5,19 of 5,29 diyor, 1.5 saattir downloading diyor birşey indirdiği de yok Neyi yanlış yaptım acaba?
     4.0.1 yüklü ama hala 13 gb download var

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikqq -- 13 Ekim 2010; 15:08:48 >
  • quote:

quote:

aynısı benim basıma geldi ondan us indirmiş olabilrisin dedim, ben dün akşam acele edip eu cıkmadan installerin us olanını indirmiştim, yükleme bitince aynı sendeki gibi 10 küsür download cıktı neyseki yedegi vardı sonra düzgün installeri indirdim sorun kalmadı.

Patchlerin, wow kurulum cd leri veya isolarının oldugunu düşünerek ve üzülerek oyunu baştan kurmanı tavsiye edicem. Zaten en erken Realmler saat 5 de açılacak o zamana kadar yetişebilirsin.
  • bizleri böyle şeylerle uğraştıracağına blizz küçük bir cd çıkarsaydı patchlerle ilgili gidip alırdık.böyle pahalıya denk geliyor birde kafayı sıyırmak üzereyim.şimdi de bende yüklemeyi kesti data exe hatası çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikqq

Ben 5,19gb lık patchi indirdim. Launcher da 5,19 of 5,29 diyor, 1.5 saattir downloading diyor birşey indirdiği de yok Neyi yanlış yaptım acaba?

Hikqq, her indirdiği dosya tam manasıyla doğru olmuyor. Peer to peer yaptığından bozuk dosya da indiriyor arada. Yani 5 GBlık şey için 5.5 GB görebilirsin ama enin sonunda doğru olanları birleştirip downloadu tamamlar. Yanlış bişi yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

quote:

quote:

Patchlerin, wow kurulum cd leri veya isolarının oldugunu düşünerek ve üzülerek oyunu baştan kurmanı tavsiye edicem. Zaten en erken Realmler saat 5 de açılacak o zamana kadar yetişebilirsin.

Kuzenim kurulmuş hali var gidip ondan alacağım. 1.6 gblık download'ı indirmem şuan zorunlu değilse gece yatarken açık bırakırım çeksin. Çok uğraştırdı bu olay ya, yazık.

• torrent'ten indirdiyseniz patch leri yanlış klasöre atmış olabilirsiniz. 3 dosya da (5.5 gb eden) /World of Warcraft/Updates/ klasörünün altında olacak.

X:/../World of Warcraft/Updates/WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-1
    X:/../World of Warcraft/Updates/WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-2
    X:/../World of Warcraft/Updates/WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-3

bu şekilde. sende durum nedir?
  • quote:

Ben 5,19gb lık patchi indirdim. Launcher da 5,19 of 5,29 diyor, 1.5 saattir downloading diyor birşey indirdiği de yok Neyi yanlış yaptım acaba?
     4.0.1 yüklü ama hala 13 gb download var

edit: imlâ

Ben de de %97 den başladı sonra onu da yaptı.

• Bu arada yeni clientteki upgrade to cataclysm buttonu tıklayınca mozillada Bu bağlantı güvenilir değil diyor ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

torrent'ten indirdiyseniz patch leri yanlış klasöre atmış olabilirsiniz. 3 dosya da (5.5 gb eden) /World of Warcraft/Updates/ klasörünün altında olacak.

Dosyaları torrent ile indirmiş updates klasörünün içine atmıştım zaten, hâla %97 de.. Akşam raide nasıl yetişeceksem
  • quote:

quote:

torrent'ten indirdiyseniz patch leri yanlış klasöre atmış olabilirsiniz. 3 dosya da (5.5 gb eden) /World of Warcraft/Updates/ klasörünün altında olacak.

Dosyaları torrent ile indirmiş updates klasörünün içine atmıştım zaten, hâla %97 de.. Akşam raide nasıl yetişeceksem

merak etme raid olmaz ilk gün :)

• quote:

quote:

Tamam sorun yok demekki. Zaten ilk 3 stage i yükledikten sonra %97 den başlayıp 100-150mb'lık bir patch geliyor. Bu patch updater ı güncelliyor ve bitiminde tüm stage'leri kuruyor. Bilgisayarımın özelliklerinin iyi olmasına rağmen bende bile 30-40 dakika install sürdü. Daha sonra yeni updater ile 1.6gb'lık son patch'i çekiyorsun ve oyuna giriyorsun.

• patch günü raid koyan raid leader'a bir öpücük konduruyorum...
  • 11 yaşındayım saçlarım beyazladı.herşey birbirine girdi bende.stage 1-2-3 update klasörünün içinde.1.6 gb yi indirmeye başlamıştı exe hatası verdi onu düzelttim.indirdim.şifremi yazıp giriş yapmaya çalıştım şimdi de pre piad yükleyin diyor Kasım ayının 22 sinde dolacak olmasına rağmen.ne yapayım lütfen yardım edin.
  • 5.29gb yi simdi indirdim kafeden
    1.6gb dahamı var 5.29u kurduktan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

5.29gb yi simdi indirdim kafeden
    1.6gb dahamı var 5.29u kurduktan sonra?

Evet . 1.6 gb daha var.ama arkadaş yazmış onu indirmeden de oyuna girebiliyormuşsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.