Şimdi Ara

4.0.1 yüklü ama hala 13 gb download var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6'lık launcherı kurmadan nasıl giriyorsunuz oyuna arkadaşlar?

Belirli bir miktar indikten sonra 'play' tıklanabilir mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

1.6'lık launcherı kurmadan nasıl giriyorsunuz oyuna arkadaşlar?

Belirli bir miktar indikten sonra 'play' tıklanabilir mi olacak?

Evet, yeni launcher'ın özelliği, patch'in tamamı değil sadece setup kısmı indikten sonra da oynayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Oyunun bütün patchlerini çektim, kurdum ama oyuna girmeye çalıştığımda resimdeki görüntü çıkıyor. 5 yıldır wow oynuyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?

4.0.1 yüklü ama hala 13 gb download var

benim launcherda aynen bu şekil "Total download remaining: 11.3GB" diyor . ben stage 1-2-3'ühttp://www.wowwiki.com/Patch_mirrors'daki sitelerin birinden çektim . bugün girdiğimde bir de stage-4 vardı 75mb gibi bişey diyordu. onu da indirdim ve updates klasörüne çıkarttım dosyaları bunun içinden "WoW-x.x.x.x-4.0.0.12911-Updater" çıktı . tıkladım güzelce update etti. ardından launcher ile oyuna gireyim dedim sendeki görüntünün aynısı çıktı karşıma ... ve aşağıdakı bar ilerlemiyor gibi gözüküyor . ben zaten toplamda 4 park olmak üzere 5-6 gblık bi patch indirmişim . nedir benim şu an indirdiğim ve de çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: femre

quote:

Oyunun bütün patchlerini çektim, kurdum ama oyuna girmeye çalıştığımda resimdeki görüntü çıkıyor. 5 yıldır wow oynuyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?

benim launcherda aynen bu şekil "Total download remaining: 11.3GB" diyor . ben stage 1-2-3'ühttp://www.wowwiki.com/Patch_mirrors'daki sitelerin birinden çektim . bugün girdiğimde bir de stage-4 vardı 75mb gibi bişey diyordu. onu da indirdim ve updates klasörüne çıkarttım dosyaları bunun içinden "WoW-x.x.x.x-4.0.0.12911-Updater" çıktı . tıkladım güzelce update etti. ardından launcher ile oyuna gireyim dedim sendeki görüntünün aynısı çıktı karşıma ... ve aşağıdakı bar ilerlemiyor gibi gözüküyor . ben zaten toplamda 4 park olmak üzere 5-6 gblık bi patch indirmişim . nedir benim şu an indirdiğim ve de çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun

Senin yaptığının aynısını yapmıştım bende aynısı. Oyun bozuldu. 4. olan bozdu işi. Oyun bozulmuş sende de. Yakınlarda arkadaşın varsa ondan al oyunu tekrar. Yoksa sıfırdan kur. Kurduktan sonra bu 1, 2 ve 3'ü yükle. 4.yü sil at. sonra 4.yü oyunun Launcherından çek, düzelecek her şey.

• repair edip 3.3'e dönsem ardından stage-4'ü silip terkar updatelesem olur mu acaba . oyunu baştan kuramam şu an 1 gün alır . yakınlarda da yok wow oynayan arkadaşım ..
  • quote:

repair edip 3.3'e dönsem ardından stage-4'ü silip terkar updatelesem olur mu acaba . oyunu baştan kuramam şu an 1 gün alır . yakınlarda da yok wow oynayan arkadaşım ..

Yapabiliyorsan yap, ben yapamadım. Gittim kuzenden aldım. Birazdan bitecek işlemler, oyuna gireceğim.
  • quote:

quote:

repair edip 3.3'e dönsem ardından stage-4'ü silip terkar updatelesem olur mu acaba . oyunu baştan kuramam şu an 1 gün alır . yakınlarda da yok wow oynayan arkadaşım ..

Yapabiliyorsan yap, ben yapamadım. Gittim kuzenden aldım. Birazdan bitecek işlemler, oyuna gireceğim.

yok repair falan da olmuyo ya orda gözüken 11gb'ı (sanırım komple reinstall bu) indircem ya da oyunu komple baştan kurcam ki eğer öyle yaparsam patchlerin hepsi 3-4 günde biter ... oyunu biyere yedeklemişimdir umarım diye şu an taşınabilir hdd'lere bakıyorum . hiç yoktan icc patch'ini çekip üstüne bunu çekerim . benim anlamadığım madem stage-4 gibi bişey lazım değil o zaman neden wowwiki'nin sayfasında vardı. böyle saçmalık olur mu ..

edit: 3.3.5 sürümünde bi wow buldum onla şu an ki wow'un yerini değiştirip sadece stage 1-2-3'ü atıcam updates klasörüne senin dediğin gibi stage-4'ü blizzard downloader ile çekicem ama bi sorum var bu yöntemin işe yaradığından emin misin ? değilsen bütün partları blizzard downloader ile baştan bi daha çekeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 14 Ekim 2010; 4:04:21 >

• Evet arkadaslar Dun Sabah 7.00 dan beri ugrasiyorum su patch icin ama 0da 0 elde war 0 hesabındayım su anda.Dun sabahtan itibaren yaptıgım herseyi usenmeden sıkılmadan teker teker Yazıyorum...

Çarsamba Sabah saat 7.00.BackGroundDownloanderden Patch i indirmeye basladim....

Perşembe Aksam saat - 01.30 BackgorundDownloander %99 da Takılmıs durumda... (5.16Gb of 5.18Gb)
    Perşembe Aksam saat - 02.45 Hikqq nin acmıs oldugu konuya giriyorum (http://forum.donanimhaber.com/m_43736079/tm.htm) ve eksik olan maglum dosyaları Gene onun verdigi (http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors) Sitesinden aynen su sekil torrent linki olarak indiriyorum

Ve gene onun gosterdigi gibi bendede eksik olan maglum dosyaları torrent yardımı ile indiriyorum...

Perşembe Aksam saat 03.00 - Derin bir oh cekiyorum dosyalar elime ulasmıs durumda...Hic vakit kaybetmeden dosyaları alıp (D:\World of Warcraft\Updates) İcine yapıstırıyorum...
    Bu arada Maglum dosyalar....

Perşembe Aksam saat 03.30 - Eee Background Downloander Hala %99 olsun moralimizi hic bozmadan ''WoWxxx4.0.0Updater''gibi birsey goruyorum...Hemen tıklıyorum...Bendede Derebent de oldugu gibi ''Blizzard Updater'' Cıkıyor Bekliyorum...Updater tamamlandı Guzelll....Eeee ne olucak simdi...Aklıma launcher Geliyor...Hemen launchere Giriyorum...Cok ufak ne oldugunu bile yazmıyan birsey yukleniyor launcherden Topu topu 40n suruyo....

Perşembe Aksam saat 04.00 - Biraz Bekledikden sorna launchere yeniden giriyorum...Girdikten sorna moralim (-) lere dusuyor....Bu baslıktanda okudugum 1-2 cevap sonunda agzımdan ''Yapma yaa Simdi ben oyunu silip bastanmı kurucam of..of''Kelimeleri Geciyor...

Perşembe Aksam Saat 04.30 - Başlıgı birazdaha inceliyorum...Bazı kisilerinde yapmıs oldugu gibi (Guvenlik duvarını devre dısı bırakıp,Bilgisayarımı kapatıp acıyorum)Heyecan dorukta tmm oldu bu sefer duzeldi diyorum...Hızlı bir sekilde mouse min imlecini Launcherin ustune getirip 2ekre tıklıyorum...Ve sonuc gene hayal kırıklıgı...

Perşembe SabahaKarşı Saat 05.00 - Hayatından bezmis bir halde...Kafasında bundan sonra ne yapacagına karsı en ufak bir fikri olmuyan biri olarak belki bir yardım eli uzatan bir dost bulmak umuduyla Dunden beri ne yaptıgımı buraya yazıyorum...

Perşembe SabahaKarşı Saat 05.10 -Son Durum...

Perşembe Sabah Saat 07.25 - 13gb lık dosyayı indirirken Back isareti dikkatımı cekiyor...Dikliyorum ve...MUTLU SON ''Play''Düğmesi aktif durumda...Giriyorum Oyuna...Oh evet nasılda ozlemisim o login ekranını...Giris yapıyorum...Derin bir oh cekiy ''Vayyyy'' Diyorum karakter ekranı degismis durum da alla alla...Karakterlerime girmeden goz atiyorum....Oh evet eski ekran geri geldi Tmm....Main DK ıma giriyorum...Daha girer girmez oyuna Bir ekran geliyo karsıma...Talent falan ''OK'' Diyip geciyorum...Yeni talent puanlarımı dikkatlice veriyorum...Guzelll Talentlar tmm Presenceyide ayarladık sıra geldi karakter ekranına...Karakterin kucuk 3boyutlu portresinin bulundugu bolum degismis ırksal bir arka fon sanıyorum hos guzel ne kadar gerekli tartısılır...Kenarıda ufak bir gudme dikkatimi cekiyor sanki bana tıkla dermis gibi...Tıklıyorum ve sonrası malesef yine hayal kırıklıgı... Mele damage 200Puan dusmus durumda...Uzerimdeki İtemlerin Statları En asa 20Str azalmıs....Ama 24Saatin sonunda oyuna girebilmisim ya ole kolay kolay moralimi bozamazlar !....Dummy lere gidiyorum Addonlar hazı bu arada hersey Tmm eski UI mın aynisi....Baslıyorm Dps yapmaya...5 - 6k yı gecemiyo damage Biraz sinirleniyorum haliyle...Neyse Diyorum degisik Rotasyonlar deniyorum yok olmuyo o damage 6k yı gecmiyo...Dalarana gidiyorum....İlk once heirloom vendoru ziyaret ediyorum...2Katı zamlanmıs olan heirloomları goruyorum...3. 80Yalan oldu....Uzerimde Biraz Justice var...T10 alabilirmiyim diye Baslıyorum kosmaya...Heirloom vendordan Tier10 ların satıldıgı vendora gidene kadar 2Defa oyun donuyor...Zaten servere baglanmak imkansız gibi birsey...Karakterimizi secip ''Enter World'' Dedigimizde bile 15Dk bekliyoruz oyuna girebilmek icin...Bu arada Oyuna Girmeyi basardim ama arka planda 10Gb Dosya inmeye devam ediyor....

Buraları ne kadar gerekliydi bilemiyorum afedersiniz....

İste 4.0.1 in dalaranından İlk resimler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphendus -- 14 Ekim 2010; 7:45:16 >

• quote:

quote:

quote:

yok repair falan da olmuyo ya orda gözüken 11gb'ı (sanırım komple reinstall bu) indircem ya da oyunu komple baştan kurcam ki eğer öyle yaparsam patchlerin hepsi 3-4 günde biter ... oyunu biyere yedeklemişimdir umarım diye şu an taşınabilir hdd'lere bakıyorum . hiç yoktan icc patch'ini çekip üstüne bunu çekerim . benim anlamadığım madem stage-4 gibi bişey lazım değil o zaman neden wowwiki'nin sayfasında vardı. böyle saçmalık olur mu ..

edit: 3.3.5 sürümünde bi wow buldum onla şu an ki wow'un yerini değiştirip sadece stage 1-2-3'ü atıcam updates klasörüne senin dediğin gibi stage-4'ü blizzard downloader ile çekicem ama bi sorum var bu yöntemin işe yaradığından emin misin ? değilsen bütün partları blizzard downloader ile baştan bi daha çekeyim

Ben öyle yaptım, oyundayım şuan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben öyle yaptım, oyundayım şuan.

sonunda update işlemi bitti yeni Launcher 1.6gb lık bi patch çekiyor umarım çalışır bu sefer

• bende yukarda yazdığımı yapmak işe yaradı. olur da bundan sonra aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa, yani patch'i stage olarak parçalara halinde çekenler. sadece ilk 3 stage'i updates klasörünün içine atıp 4. ve son stage'i Launcher'ı açarak ordan çekerlerse sorun kalmıycaktır .
  • quote:

bende yukarda yazdığımı yapmak işe yaradı. olur da bundan sonra aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa, yani patch'i stage olarak parçalara halinde çekenler. sadece ilk 3 stage'i updates klasörünün içine atıp 4. ve son stage'i Launcher'ı açarak ordan çekerlerse sorun kalmıycaktır .

Geçmiş olsun.
  • Ben yedeklememiştim oyunu , tüm partları atıp downloaderı çalıştırdım %98de takıldı. Sonra final stage i indirdim , kurdum ve oyun şuan 13164 olmuş durumda. Ama hala 12 gb download etmem gerektiğini söylüyor launcher , repair vs. yaptım banamısın demedi..
    Afferin blizz bunca zaman adam gibi hazırlık yapmazsan patch elinde böyle patlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

Ben yedeklememiştim oyunu , tüm partları atıp downloaderı çalıştırdım %98de takıldı. Sonra final stage i indirdim , kurdum ve oyun şuan 13164 olmuş durumda. Ama hala 12 gb download etmem gerektiğini söylüyor launcher , repair vs. yaptım banamısın demedi..
    Afferin blizz bunca zaman adam gibi hazırlık yapmazsan patch elinde böyle patlar..

Aynı durum bendede devam ediyo hala 11Gb downloand war diyo oyuna girebiliyorum ama girdime lanet ediyorum...Sanırım o 11gb Downloand var diye oyun inanılmaz yavas durumda...Pc de 4gb ddr2 ram 1Gb Geforge ekran kartı...oyuna İlk giris yaptımda İlk 10sn Fps 4/6 arasi oluyor sonra ise 75İn altına dustunu gormuyorum Ms olarak 250lerde gidip geliyo oda normal ama dungeona girmeyeyim o loading penceresi en az 10Dk suruyo bu esnada daha dungeona adımımı atmamıken dc oluyorum...Genelde girebildigim zamanlarda ise ilk boss kesilmis oluyor....Sanırım bunun nedeni o inen 11gblık dosya...Bir bilgisi en azından tahmini olan Cevaplarsa Cok sevinirim arkadaslar lutfen ya....

• quote:

Orijinalden alıntı: shartolsun

quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

Ben yedeklememiştim oyunu , tüm partları atıp downloaderı çalıştırdım %98de takıldı. Sonra final stage i indirdim , kurdum ve oyun şuan 13164 olmuş durumda. Ama hala 12 gb download etmem gerektiğini söylüyor launcher , repair vs. yaptım banamısın demedi..

Aynı durum bendede devam ediyo hala 11Gb downloand war diyo oyuna girebiliyorum ama girdime lanet ediyorum...Sanırım o 11gb Downloand var diye oyun inanılmaz yavas durumda...Pc de 4gb ddr2 ram 1Gb Geforge ekran kartı...oyuna İlk giris yaptımda İlk 10sn Fps 4/6 arasi oluyor sonra ise 75İn altına dustunu gormuyorum Ms olarak 250lerde gidip geliyo oda normal ama dungeona girmeyeyim o loading penceresi en az 10Dk suruyo bu esnada daha dungeona adımımı atmamıken dc oluyorum...Genelde girebildigim zamanlarda ise ilk boss kesilmis oluyor....Sanırım bunun nedeni o inen 11gblık dosya...Bir bilgisi en azından tahmini olan Cevaplarsa Cok sevinirim arkadaslar lutfen ya....

ne mutlu sana , oyuna girebiliyorsun , ben daha oyuna bile giremiyorum. serverlara girmeye çalışınca takılıyor , ileriye gitmiyor ordan.

• sizin sorun neden kaynaklanıyo direk indirdiğiniz içinmi

yoksa sizdemi blizzdownloaderı kullandınız
  • arkadaslaar bnde wow 10 gunluk trail ini indirdim ama saun 11.5 gb lık update yapıyor..ne yapmam lazm bunu beklemek 2-3 gunumu alır 1mb internet ile.yardmcı olursanz sevnrm ilk defa baslayacagm
  • arkadaşlar yakınınızda wow oynayan biri/cafe varsa external hdd götürüp 15 dkda alın.. 13 gb indirmekle bitmez..
  • oyunu sildim paketleri ardarda kurdum suan 4.0.3 playable klasor boyutu 16 gb
    13gb pec nasıl oluyor hala onu anlamadım?
    ben 5gb 4.0.1 i torrentle tam hızda indirdim sonra launcher da 4.0.3 i indiriyor playable dan sonra hem oyna hem indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 4 Aralık 2010; 10:55:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.