Şimdi Ara

4.000 tl param var ne önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben masraf çıkartmasın derken illaki çıkartacağını biliyorum ama az çıkarsın anlamında söyledim. ben kendimi biraz daha zorladım ve tam 5.500 tl para çıkarttım şimdiki önerilerinizi alabilirmiyim
  • mazda 323 al bence. Tipi sorun değil dersen 2000 model lada vega da eder o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

ben olsam beyaz bir şahin alırdım sonra üstüne yapacakların ;

- çakma bbs jant
    - içine az biraz bakım ( vites topuzu değiştirme vs vs.)
    - çürüyen ve kötü yerlerine bakım boya
    - kaputa karbon kaplama
    - farları elden geçirme
    - yayları kesme
    - soba borusu gibi bir eksoz

Bu işlemler sana taş çatlasa 700 ila 1200 liraya patlar .Bunları yaptıktan sonra satılık ilanı koy 8 000 tl ye anlaş sonra git kendine daha düzgün bir araba al. Millet eşek sende durma bin sırtına derim ben.

Hızını almışsın gidiyorsun ama dediklerin çok ama çok doğru :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

mazda 323 al bence. Tipi sorun değil dersen 2000 model lada vega da eder o paraya.

Eli yüzü düzgün vega 323 biraz zor alınır 5.5 bine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

mazda 323 al bence. Tipi sorun değil dersen 2000 model lada vega da eder o paraya.

Eli yüzü düzgün vega 323 biraz zor alınır 5.5 bine.

Eli yüzü düzgün şahin almaktan iyidir.Muayenesi bitik bakım zamanı gelmiş araç bulunabilir eli yüzü düzgünde tabi masrafları bitmez. Temiz bir brodwey en iyi seçim olur aslında.
  • Golf mk1 Dizel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe 6.5 7 olsaydı vega önerirdim.Çünkü 7 bine alabileceğin en yüksek model, az çok piyasası ve parçaları ucuz olan araç vegadır.Tipini fazla önemsemiyorsan
    Bence bir şekilde bin tl daha zorlasan bütçeni başın daha az ağrıyacak.
  • Renault broadway öneririm.

Hem LPG ile az yakar,hem de sorun çıkarmadan kullanırsınız.İyi arabadır vesselam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin miktarda, 90-95 model araçlar bulmak mümkün.Yaş itibariyle araçta ne kadar az özellik olursa başın da o kadar az ağrıyacaktır.Aslında bu yaşta araçların çıkartabileceği masraflar da yaştan dolayı kullanım ömrünü doldurmuş parçaların bozulması ile ortaya çıkar.Sonuç olarak önceki sahibi araçla ne kadar ilgilenmişse siz aldığınızda sanayiye o kadar az uğrarsınız.

Eğer hiç uğraşmamış, geçiştirmişse, muhtemelen radyatör,su ve benzin hortumları, su depoları, termostat, fren tertibatı,gaz teli gibi parçaları siz değiştireceksiniz.

Parçaları en ucuz araçlar lada ve tofaştır.İkisinden birini seçmek daha faydalı olur.Durumu düzeltirseniz elden çıkarması da bir o kadar kolay olur. Eski model Rover,Mazda,Nissan gibi özellikli araçlara pek bulaşmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.