xp önce 2 çekirdeği doğru düzgün kullansın sonra 6 çekirdeği.xp nin daha performanslı olduğu yalanına ben de inanmıştım.Vista yüklü laptopa xp yükledim .C kodunda bazı döngüler ve recursive fonksiyonlar denedim .vista daha iyiydi.xp nin ilk kernelinde çoklu işlemci veya çekirdekler için yapılmamış olduğu burada gayet açık.
tolunay 07 bu zamana kadar hep sen sormuşsun bi de ben sana sorayım :)
bende aynı seninle aynı kafadaydım xp yi özellikle kaldırmıyordum (daha hızlı ya da daha az ram istiyor diye söylenenlere kulak vererek)..
sorum şu : neden win 7 64 kurmaya karar verdin? nerede araştırdın ya da okudun? bi konuda beni bilgilendirirsen sevinirim..
şimdiden tşkler..
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Bir de 4500 lira para veriyosun ama SSD yok ? Hayret
Böyle bir sistemde plantranics gamecom 777 gibi bir kulaklık veya microlab FC-861 (veya benzeri) ses aygıtı olmaması çok üzücü.
Ayrıca arkadaşların dediği gibi; 1090T ye boşuna para yatırmayın. 1055T + schyte vs. bir soğutucu alın. Lüzumsuz masraf.
cevap için tşk ederim tolunay...
sayende bende yeni bişeyler öğrenmiş oldum..
ben de şu an toplama aşamasındayım..
artık naapalım alıcaz w7 ult.'i ..:)
tekrar tşk ederim kolay gelsin........
bu arada kusura bakma pm atamıyorum..gsm onaylanamadı bi türlü
naçizane önerilerim... aslında herkes yazmış ya, toparlamış olayım ben de...
1090 gereksiz pahalı, 1055 yeter. arada 200 tl var... en son anakart ve ram olmuş gibi. 5970 e böyle bir para vermek... bence (bence diyorum...) israfın önde gideni.. böyle bir paranın ekran kartına verilebilmesi bence çok ilginç... bu bütçeyle pc toplayıp ssd kullanmamak yine bence (bence diyorum...) çok ayıp... kasa seçimi kişiseldir tabii ki ama bence çok daha güzelleri var. tercih sizin. yalnız psu yu daha sağlam bişi alın, xilence yakışmaz bu sisteme, Corsair, OCZ Pc Power, Seasonic vb sağlam bişi alın. Monitör de kişisel bir tercih biraz... ama seçilen iyidir... mutlaka sessiz ve performanslı bir soğutucu alın, stok fan vuvuzela etkisi yapar...
yanlış anlamayın. saygısızlık değil, sadece yorum yapmak amacım.. ama tabi son kertede para var huzur var sizde... istediğiniz alabilirsiniz tabii ki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme