Şimdi Ara

4.000TL AMD Sistem[SonToparlama] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pm atamıyorum cevap wermiyorum diye alınma sakın cevaplaya basıyorum bisi codu girin diyo

bu arada win7 al demissinde sevmiyorum vista-win7 falan zatn win7 ult. 64 bit le vistanın arasında bi fark yok , xp hem hızlı hmde xp alıstım xpnin 64 u varsa onu alıcam bide 32 ile 64 arasındki en büyük fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunayy07 -- 28 Haziran 2010; 19:44:30 >
  • çaylak üyeliksiniz büyük ihtimal tam üyeliğe geçin
    Profilim kısmında ayarları
  • oldu simdi saolun nese benim sistem iyidir simdi işletim sistemini arastırıyorum
  • Yukarda inceleme kısmında en son maxflash ssd incelemsini izlerseniz Raid 0 in ssd karşısında nasıl süründüğünü görürsünüz. Veyahut Youtube ye ssd vs yazın normal hdd ile olan farkını görün. Şimdi siz sisteme 4000 tl para vererlsiniz ama 1000 tl lik icinde ssd olan bir Pc sizin alacağınız Pc den açılışta kapanista he türlü uygulama yuklesinde oyun açılışlarında vs daha hızlı olacak. O kadar para verip bu hızdan mahrum kalmayın derim :)
  • İsletim sistemi olarak ta wındows 7 xp den daha hızlı ve kullanışlı alıştıktan sonra bir daha xp nin yuzune bakmazsınız...
  • cok saolun pc yawas acılıp kapansın bi zararı yok beklerim ama oyun performansını etkilemez heralde ( acılıs kapanısdan bahsetmiyorum) grafik-fps v.b gibi seylerden bahsediyorum
  • Oyun yükleme ve açılış süreleri kısalıyor grafik ve fsp ye etkisi olmaz heralde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Oyun yükleme ve açılış süreleri kısalıyor grafik ve fsp ye etkisi olmaz heralde. :)

o zaman bos is :)
  • XP kullanacaksanız SSD almayın o zaman.Windows 7'de uygun diye biliyorum.XP'de olur mu bilmiyorum belki pazarlama tekniğidir.Yukarıdaki kişinin önerdiği SSD daha ucuz ama benim önerdiğim ondan çok da pahalı değil.Okuma Yazma hızlarına bakarsak fiyatı da gayet uygun bir SSD hem TRIM desteği de mevcut.
  • Siz de haklısınız.Sadece oyun oynayacaksınız.Adobe vs programlarla da işiniz yok.PC açılış, oyun açılış vs her uygulamanın açılışını beklemek sizi rahatsız etmiyormuş da.O zaman almayın ama her teknolojiyi kullanmak lazım.Tabii elimizden geldiğince.Bir süre sonra ben de gösterdiğim SSD'yi alacağım heyecan bile yapıyorum :) Grafik tasarım öğrencisiyim.
  • size lazım tabiki ama ben beklemekten şikayet etmiyorum gereksiz bence
  • Bu sistemi toplayıp ne yapacaksın PC de oyun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk

AMD Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz ---588
    ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHz ---290
    GSKILL 4GB (2x2GB) Ripjaws DDR3-1600Mhz CL8 1.65V Voltaj DUAL Ram --- 240
    GIGABYTE HD5970 GDDR5 2GB 512Bit (256Bit*2) ATI DX11 Ekran Kartı --- 1257
    CORSAIR 64GB Nova Serisi Sata2 64MB Cache SSD ---454
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK ---132
    DVD-R: SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI --- 41
    COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA ---333
    XILENCE XILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3 ---221
    Monitor: SAMSUNG 24" B2430H GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR --- 476
    Fare: A4 TECH XL-740K OSCAR LASER GAMING MOUSE 3600 dpi --- 45
    Klawye: LOGITECH WAVE KABLOLU KLAVYE --- 96 TL

Toplam: 4175 TL

Soğutucuya para kalmadı bu sefer de Onu da sonra alın yada yanınıza nakit varsa oradan alabilirseniz tamamdır

işte bu olmuş diyebiliriz ancak hala işlemcini 1055 yapıp soğutucu için bütçe çıkarabilirsin

• hocam o sisteme xp kuracaksan samimi söylüyorum bir daha gelme foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

arkadaşlar sistemi sadece oyun için düşünmeyin amacım intel amd kıyası değil fakat bütçe 4000 + olunca I7 daha mantıklı
    en önemli evantajları trible ram desteği ht özelliği inanın trible ram performansta kendisini hissettiriyor benim AMD ye karşı olduğum yok
    fakat daha önce defalarca AMD ve intel kullanmış biri olarak o bütçeye AMD almak çok mantıksızca bir iş olur bu benim kendi görüşüm..
    haa bütçe daha düşük olsaydı kesinlikle AMD derdim özellikle son dönemde AMD f/p için ideal ürünler sunuyor ama amaç 4000 + parayı pc ye döküp
    performans almak ise her yönde gerek oyun gerek program I7 tartışmasız şekilde tercih edilmelidir.

butun sistemler icin butce araligi 500$ ila 20000$ arasindadir(25000TL)... bu butcelerde istenilen performansa uygun sistem yapilabilir.. Arkadasin tercihi AMD yonunde olmus. Gelecege yatirim yapmis ve 6 cekirdekli bir sistem almis.. ayrica gelecek butun islemcileri de destekleyen bir anakart secmis.. Intel malesef ayni fiyata bu cozumleri sunamadigi icin arkadasin tercihi AMD yonunde olmus. Daha once baska bir konuda tartisma olmustu lutfen bu konuda da olmasin..

İntel'in sorunu fiyat değil ,1090t ile i7 930 aynı fiyatlarda satılıyolar,performansları da denk hatta oyunlarda i7 930 daha iyi gibi,6 çekirdek olayıda tamamen hikaye,6 çekirdek desteği oyunlar veya uygulamalar geldiğinde bu işlemciler zaten tarih olacak

oyun icin performanslari denk olabilir.. bir islemciyi kullanabilmek icin uygulamanin 6 cekirdek destekliyor olmasi gerekmez.. bir fiil islemci kullanan 6 tane uygulama acmak yeterli.. arkada agir flash oynatan 4 tane web sitesi ac. sonra oyunu gir bakalim hangisi ne oluyor?

kaldiki sizin dediginiz mantikli olsun, gider arkadas Phenom 2 965 alir.. eski testlerinde Phenom 2 965, i7 940'i bir kac oyunda geciyordu..artan para ile biraz biseyleri kisarak bir ekran karti daha alip Crossfire yapar.. yine katlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 29 Haziran 2010; 1:09:13 >

• yanlış anlama dostum amacım fikir vermek, 4500 tl'ye 1 tane xbox360 (440 tl) 1 tane son sistem laptop (2000 tl civarı) alırsın, üstüne paran kalır artık onuda yersin bir şekilde
  • bu kadar parayı pcye bağlamak saçma. fiyatı arttırınca aç kalıcam vs. diyorsunuz yani limiti arttırman fedakarlık gerektiriyor. o zaman böyle bir sisteme hiç gerek yok bence

illa alıcam diyorsan bence raid 0 yada 5 kur. 2 tane seagate 750 gb sata2 ncq 32 mb işini görür
  • 5970'e ne gerek var yahu. 5870-5850 yarı fiyatına gayet iş görür. kablolu klavye'ye de 100 lira verilmez. klavyeye vereceğiniz parayı mouse+mousepad'e verin çok daha işinizi görür
    Ayrıca 4000 lira sisteme veriliyorsa o sistemde aksesuarlar da tam olur. ups olur. üçü bir arada yazıcı falan olur. güzel bir ses sistemi olur

ve bence yine o paraya amd sistem toplanmaz. i7'ler dururken
  • al 400 e bi xbox yanınada güzel bi lcd al 3000 tl de cebinde kalsın lazım olur
  • sacma sapan cevaplar vermeyin ne gereksiz bi insansın sen ya albi xbox 3000tl cebinde kalsın yazmıs bide sanamı sorucam ne yapıp ne yapmıycamı cokmu zeki sanıyosun kendini sacma sapan cevaplar vericeğine hic verme daha iyi baslıkta sistem tavsiyesi yazıyor geyiksohbeti yazmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.