Şimdi Ara

4.1.1 den sonra telefon arama yapmıyor(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun odin programı ile jelly bean güncellemesi yaptıktan sonra arama yapamıyorum ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buozzy -- 28 Ekim 2012; 22:50:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buozzy

bugun odin programı ile jelly bean güncellemesi yaptıktan sonra arama yapamıyorum ne yapmam lazım?

Telefonunuz imei çakılmış bir telefon ise gayet normal.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniden kayıt mı ettirmem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buozzy

yeniden kayıt mı ettirmem lazım?

Her güncelleme de imei uçar bu tip telefonda bir kere imei çakılmış ise.

Tekrar imei çakılması lazım, her güncelleme de imei uçar şebeke gider.

Kolay gelsin

• forumdaki bı konu sayesinde duzelttım . aynı sorunu yaşayanlar ıcın işte linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_66577700/tm.htm
  • benim imei aynı ama aynı sorun var.arada arama yapıyor.Başka bir telefon var ,samsung onda hiç rom vs yüklememe rağmen aynı sorun.eksik yada yanlış bir numara çevirdiniz yada bu numara kullanılmamaktadır diyor.2 sinde de imei sorunu yok.çözümde yok.

SORUNU ÇÖZDÜM.aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum.Benim huawei 8800 da nedendir bilemem ama internet baglantısı kesince sorun düzeliyor,arama geliyor telime.açınca yine numara eksik ve yanlış diyor :D rom yüklemedigim telefonumda da data yı kapatınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoh -- 18 Ekim 2013; 22:36:03 >
  • Allah razı olsun dediğin gibi bağlantı kapatınca düzeldi. Bende de bazen takılıyor. Telefon geldipinde de donuyor onu neden yapar acaba. Nexsus 4 lolipop 5.0
    Kullanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc 3-4 Defa Yeniden Başlıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.