Şimdi Ara

4+1,5+1vs. hoparlorunuz var ama bazı hoparlorlerden ses alamıyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kaç gün öncesine kadar bende 4+1 de bu tarz bi sorun yaşıyordum google i aradım taradım ama hiçkimse işin aslını yazmamıs sorunu kendim çözdüm ve buraya yazmak istedim çünkü bir çok kişi bundan dolayı sıkıntı çekiyor..

öncelikle bu sorun genellikle onboard ses kartlarından kaynaklanıyor..

ASUS P4P800-X marka anakart kullanıyorum ve anakartımla birliklte verilen cd nin içindeki soundmax yazılımı malesef 4+1 için yeterli değil.Yapmanız gereken tek şey anakartınızın(hangi marka olursa olsun) resmi sitesine girip download bolumundeki güncel audio programını indirmek.

daha sonra aşagıdaki adımları takip ediceksiniz..

sırasıyla denetim masası/ses,konuşma ve müzik aygıtları/ses efekti ve ses aygıtları'na giriceksiniz aşagıdaki gibi bi pencere açılacak..

burdan "hoparlor ayarları" bölümündeki "Gelişmiş" i tıklıyoruz ve burda olması gereken ayarlar yine aşagıda..

daha sonra denetim masası/ses,müzik ve konuşma aygıtları/soundmax e giriyoruz
    burda olması gereken ayarlarda aşagıda..

işte bu kadar artık 4+1,5+1 inizin tum hoparlorleri çalışır durumda..

burda da bazı anakartların resmi sitelerini veriyorum yapmanız gereken tek sey guncel audio programınızı indirmek ama anakartınızın modelini iyi bilmelisiniz sorunlara neden olabilir :)

Asus
    Intel
    MSI
    Gigabyte

Bu sorundan dolayi bi çok kişi yakınıyor umarım işinize yarar bi konu olmuştur
    İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BillyTheKid -- 23 Şubat 2008; 20:56:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.