Şimdi Ara

4.1 J/B sırasında Error - 28

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün geceden beri XNETAS ile beraber uğraşıyoruz çözemedik. Bir yanlışlık sonucu (uyku sersemliği diyelim) 4.0.1 JBli telefonuma spirit2pwn kurmaya çalıştım ve kurulum sırasında hata aldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_43196168/mpage_3/key_/tm.htm

Remove dememe rağmen telefonum sleep mode a geçtiğinde kapandı, bir daha da açılmadı.

Şu an telefonu ITUNES a bağladığımdaki görüntü:

Ve aldığım hata mesajı.

XNETAS ile bütün gece tüm imkanları denedik ama bir yerde hata yapıyoruz, bulamadık. Şu an telefon recovery modeda ve official update bile etmek istesem bu hatayı veriyor. Daha önce bu hatayı yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• Evet arkadaşlar,daha öncede bende karşılaştım ama atlatmıştım,ne yazıkki bu iphoneda atlatamadık...üstüne birde 28hatası alıyoruz,hiçbir şekilde yeni sürüm yemiyor,4.0.1 olmadı,4.01 custom olmadı,4.1 olmadı (4.01 den aşağı çekemiyoruz shsh yok) fikriniz varmı acaba?

Recovery modda simsiyah halinde duruyor cihaz,itunes görüyor,recovery moddan çıkmıyor (ireb denendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 24 Eylül 2010; 6:52:21 >
  • dun bende bi halt yedim jb yapip ardindan restore from backup yaparken usbyi pcde cekmistim. bi kac sey denedim bilgisayari acik kapamak, geri donusum kutusunu bosaltip yeniden restore denemek. oda olmazsa baska bi bilgisayarda itunestan restore etmek. yalniz direkt olarak restore and update Yapiyo. buda ios 4.1 yukleniyor demek ve jb icin biraz zorluk demek. downgrade yapilabilirmi shsh kayitlarin var mi cydia serverda kayitlimi bilemem :) kolay gelsin gecmis olsin. umarim hallolur. i4 oyle siyah ekran dfu modda olunca baya bi stres olmustum bende

not: evde iki laptop vardi ve ikisinede itunes yuklemistim sync yapmistim. birinde restore islemi olmadi digerinde problemsiz 15 dakkada halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyare1234 -- 24 Eylül 2010; 8:35:18 >
  • 3 bilgisayarda denedim. Itunes 10 yüklü olarak ve normal update (recover and update) denedim.

3ünde de hata 28 i aldım.
  • hard reset yaptiktan sonra dene istersen bide
  • Hard reset de denedik. Sonuç yine aynı. :(
  • almanca forumlarsa error 28le ilgili iki thread var. birinde adam 2saat ve yaklasik 150 kez restore denemis ve olmus. yalniz DFU mod ile restore mod farki onemli ona gore. ikincisindede baska biri apple supportu aramis orada ona NAND flashi bozuk yani hardware problemi olabilir demisler ve i4 unu degistirmisler.
  • Biz de 6 saat boyunca en az 30 defa denedik. :( Alman arkadaş, 150 defa denediyse her seferinde birşeyi değiştirmiştir mutlaka. Ama neyi?
  • DFU modda restore ile hallolmus sanirim.

http://iszene.com/thread-51405.html
    linki bu o en altta yuhuuuuuu diye yazan eleman 150 denemeden ve su linkin yardimindan bahsediyo

http://www.macbug.de/2008/02/02/iphone-unterschied-zwischen-dfu-mode-und-restore-mode-anleitung/

• quote:

Orijinalden alıntı: DA2019

Günaydın,

Dün geceden beri XNETAS ile beraber uğraşıyoruz çözemedik. Bir yanlışlık sonucu (uyku sersemliği diyelim) 4.0.1 JBli telefonuma spirit2pwn kurmaya çalıştım ve kurulum sırasında hata aldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_43196168/mpage_3/key_/tm.htm

Remove dememe rağmen telefonum sleep mode a geçtiğinde kapandı, bir daha da açılmadı.

Şu an telefonu ITUNES a bağladığımdaki görüntü:

Ve aldığım hata mesajı.

XNETAS ile bütün gece tüm imkanları denedik ama bir yerde hata yapıyoruz, bulamadık. Şu an telefon recovery modeda ve official update bile etmek istesem bu hatayı veriyor. Daha önce bu hatayı yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

benimde aynı oldu maalesef, dfu modda 4.1 e restore ettim ancak öyle açıldı telefon

• Abi bende iphone 3gs var halen jb cikmadimi?
  • Çözüm bulamadık galiba,aman arkadaşlar siz siz olun 3.1.3 shsh yoksa Spirit2Pwn yüklemeyin Cydiadan!
  • bu hata ile ilgili bi yerde görmüştüm yabancı bi forumda sanırım donanımsal bir hata olduğunu söylemişlerdi.

Nandflash ile ilgilimi öyle bi sorundu galiba.

en iyi çözüm garanti süreci diyordu adam birebir değişiyor büyük ihtimalle.

sürekli restore denemeleri bi ihtimalde olsa sonuç verebiliyormuş..

yukarıda söylediğiniz 150 denemede yapan kişi şanslıymış herhalde..
  • merak ettim biraz kurcaladımda yabancı bi forumda herif kız arkadaşıın telefonuda error 28 hatası veriymuş ve. 15. denemesinde telefonu geri restore edebilmiş. ve hiç bir sorun yokmuş..
  • http://modmyi.com/forums/general-iphone-chat/681467-iphone-error-28-a-3.html

bu konuyu bi incelermisiniz belki sorununuza bi care olabilir ingilizcem pek iyi değilde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.