Bildirim
4.1 patchiyle gelen fps sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle repair deneyebilirsin ayrıca dx11 seçeneği gelmiş o aktifse ve ekran kartın destek vermiyorsa ayarlardan dx9 u seçmende etkili olabilir. Birde latency performansını arttıran birşey koymuşlar ben o seçeneği seçmedim bizim gibi dandik interneti olan ülkelere nasıl etki edeceği belli değil.. Her ne kadar fps ile latency alakasız konularda olsa etki edebilir.. Başka aklıma birşey gelmiyor. -
windows 7 64 bit kullanıyordum...
directx9 ile çalış diye seçenek seçili ama bildiğim kadarıyla win 7 64 bit de drctx11 var... olmazsa directx9 yükleyem öyle deneyem -
quote:
Orijinalden alıntı: arayanbulur
windows 7 64 bit kullanıyordum...
directx9 ile çalış diye seçenek seçili ama bildiğim kadarıyla win 7 64 bit de drctx11 var... olmazsa directx9 yükleyem öyle deneyem
dx11 olan pc ye ayrıca dx9 kurmana gerek yok. -
xperl kullanıyosan iptal et bendede aynı sorun vardı. -
wow u silip tekrar yükledim addon namınada bişi yok...
genel bir sorun var patch ile ilgili inşallah çözerler.... -
Ekran kartı driverlarını güncellemeyi de deneyebilirsin -
bende de tam tersine düzelme var. eğer birde bot 25 man deki problemi çözdülerse tadından yenmeyecek. sizdekilre muhtemelen addonlardan cacheden felandır. shadow hariç ultrada oynuyorm -
sıfır wow
addon yok
driver güncel...
ati ile ilgili sıkıntısı var gibi patchin -
O ATI-NVIDIA efsanesine çok inanmıyorum ben başka bir şey vardır -
ATI ile alakası yok bende performans düşüşü olmadı, her patchden sonra ortaya çıkan genel problemler -
bendede dungeonda kasmalar oluyor fakat alt tab yapıp sonra tekrar oyuna dönünce düzeliyor nedense -
sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm bilemiyorum :D
tek tek video ayarlarıyla oynarken fps tekrar 70-80 lere geldi... -
@arayanbulur
Bu hareketinle haftanın entry-nick uyumu ödülünü kazandın, tebrikler -
peki ödülümü kimden alacam :D -
Addon kaynaklı sorun addonları silin güncel version larını kurun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X