Apikoğlu yok ise evet cumhuriyet kangal, Bu benim sıralamam hocam, tercih meselesi. Bence bu şekilde. |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (9. sayfa)
-
-
Kişiye göre değişmekle birlikte,
Bana göre;
Apikoğlu sarı > Apikoğlu beyaz > Cumhuriyet = Şahin > Polonez > Diğerleri..
Polonezin baton sucuğu apayrı bir kategori, tam olarak sucuk gibi değil tadı. Denemediyseniz bir miktar ondan da alın. Az baharatlı bir sucuk ama çok güzel tadı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul anadolu tarafinda sahin yok sanirim, 5-10 magaza baktim cikmadi, digerleri denk geliyor aratinca..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Polonez özel lüks sucuk diye geçiyor . Onu mu kastediyorsunuz acaba?
Evet o sucuk. Her sene adı değişiyor bazen elit oluyor bazen lüks oluyor.
Tamamdır, az acıda olsa yeterli, cevap için tşk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu markada ilginç şekilde yüksek tarçın tadı geliyor.hic hoşuma gitmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apikoglu ve cumhuriyet bulabilen için fiyat çok iyi.digerleri için fiyatlar normal
4 kg apikoglu siparişi verdim iptal etme olasılıkları dolayısıyla 2 ayrı sipariş verdim yine de iptal edilebilir mi
ederse etsin kardeş. biz siparişi verdik.
yemezsek 4 kg sucugu ölmeyiz ya.
Apikoglu kangal ve parmak arasinda tat farki var mi? Hangisi iyidir?
Apikoğlu parmak sucuğun normalden farkı var mı
Sarı etiket olan yani antrikot olarak geçen baharat anlamında daha dengeli, beyaz etiketli parmak ve kangalın farkı yok, biraz sarımsak baskın sarı etikete göre.
Bulunduğum bölgede apikoğluna indirim yapılmamış. Erşan, Namet, Polonez var sadece.
Açık sucuk olacak hocam paketli değil, bölgesel bir indirim olduğunu düşünmüyorum. Çoğu kişi sipariş verdi zaten
-
Arkadaşlar Apikoğlu’nda daha evvel at eti daha doğrusu tek tırnaklı eti çıktı, bu tescillendi. Hani belki alternatiflere yönelirsiniz diye söylemek istedim.
At eti değil 10 sene önce kanatlı eti çıktı. O ara tavuklarla bir üretim yapıyorlardı sonra tamamen danaya döndüler.
-
Beni sabah sabah aradılar apikoglu stoklarımızda yok diye :) stoklara geldiginde gönderirsiniz beklerim diyorum hiçbir mağaza’da yok uzun suredir gelmiyor diyor :)
+1
Stokta yok diyip iptal ettiler. 250 lirayken beliriverir reyonda artik
2 kg almistim fazla da degildi.
Allah aşkına bilmediğiniz konuda bir de insanları yanlış yönlendirmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X