Şimdi Ara

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
15
Favori
64.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ben de bölgemdeki migrostan 1 apikoğlu klasik sarı 1de polonez kasap siparişi vermiştim. Az önce telefon geldi "beyefendi elimizde apikoğlu kalmadı" diye. Çok üzel bir cümle kurdu: "efendim apikoğlu,nu fişten silmeyelim, yerine polonez verelim ama fişte apikoğlu gözüksün, sorun olur mu?". Dedim sorun olur, insan gibi düzgün kesin fişi.

Stoklar yanlış (kafaya göre fiş keselim, akrabaya ürün ayıralım, nasıl olsa fiyatlar aynı bu fırsatı stok düzeltmek için kullanalım vs.)

Çalışanlar kurnaz, bilgisiz, suistimali dibine kadar yapıyorlar

Çalışanlar kendilerini çalışandan çok müşteri olarak görüyorlar

Koç Holding sattıktan sonra, Anaolu Grubu'nun elinde kaldığı sürece Migros ve marka marketlerinin kalitesi dibe doğru inmeye devam edecektir.

• Fatih, Historia avm de sanalmarkette gözüküyor apikoğlu ama tabii gittiğinizde yamuk yapabilirler. Ben pas geçiyorum kampanyayı. Benim için cazibesi yok. Kalanlara başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke egetürk Türkiye'de üretilse :( , bu sene almancı komşular getirmiş çok lezzetli çok beğendim . Apikoğlu aldım denemek için sanırım gelmeyecek ,lezzet konusunda diğer sucuklardan zaten ümidim yok, egetürk lezzetine yakın bir öneri varsa yarım kilo denerim .

• erenafl E kullanıcısına yanıt
    Yaptığı tam şerefsizlik. El altından vermiş apikleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemall058 C kullanıcısına yanıt
    Gece kaldırmışlardi.Aradıktan sonra mağazaya gittim tezgahı yeni düzeltiyorlardı alt kısma birkaç tane saklamışlar ucundan sarı etiket görünüyor bana stok yok dediniz var dedim efendim cok kuru vs size uygun olmaz diye dusunduk dedi olani aldım cok birsey çıkmadı ama gerçekten suistimal ediyorlar markanın denetlemesi lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kişisel tercihlere saygı duyarım ama Polonez markasını ben almam. Tadından falan değil. Bir ara domuz çiftliği işletiyor tarzında haberler vardı. Arama motorunda yazarsanız çıkacaktır.

• snatch1903 kullanıcısına yanıt

Yiyeceğiniz kadar kesip derin dondurucu ya atın

ben geçmiş seneler de kurban etinden yatptırdığım 10kg sucuğu 1 senede bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

Yıllardır duzeltmediler bu rezaleti. Devlet de sağolsun umrunda değil, herseyde olduğu gibi

Yurt disindaki şubelerinde bu tür şeyler yasanmiyordur tahminim. Turk insanina her zamanki gibi aşağılık insan muamelesi.

Haksiz da sayilmazlar gerçi.

• ÇAmur at izi kalsın hocam öyle birşey yok oa bakarsan hepsinde koruyucu var koruyucu yok diyenlere de bakma sen

• Ya bu migros her sene aynı haltı ediyor. Bile bile kendi markasını rezil ediyor kardeşim satamayacaksan teslim edemeyeceksen stok takibi yapamıyorsan bu işi yapma girme bu topa rezillik vallahi.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Bir de 2. defa arayıp itiraf etti. "Mağaza müdürümüz bize sabahleyin her çalışan kendi almak istediği sucukları kasadan kendine satışını gerçekleştirsin dedi" diye açık açık söyledi. Lan sanalmarket siparişlerinin sucukları onlar. Adam parasını önden online ödemiş. Sonra stok yok çekeceksiniz. Tam ahlaksızlık.

Mağaza: İstanbul / Bakırköy Florya E5 MM Migros mağazası. Burada ilk dönen fırıldak değil bu.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Bulunduğum yerdeki apikogullari sarı etiketliler de sabah kalktı siteden. Büyük ihtimal yok derler.

• 8 kangal sarı etiketli apikoğlu aldım   bu devirde güzel fırsat  

• Bulunduğum bölgede polonez özel lüks diye bir sucuk var en pahalısı bu gözüküyor içlerinde daha önce deneyen var mı ? Gerçekten adı üstünde mi ?

• erenafl E kullanıcısına yanıt

Şikayet var a dosenin bence. Ses cikarmadigimiz surece sirtimiza binen cok olur

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

valla o olsa alırdım ev adresime yakın migrosta vardı ama iş yerindekine yoktu

Bildiğiniz baton sucuk herhangi bir özelliği yok. Kayseri tipi sucukları seviyorsanız sıradan büfe sucuğu gibi gelir.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Geldi mi yani 😀 Hangi ilcedesiniz

Ben beğendim yazın 70 ten geçen şubatta 60 tan almıştım şimdide 2 kilo aldım güzel suuck biraz yağı çıkıyor ama

• xweser X kullanıcısına yanıt

Orda yok  

Polonez ve namet koymuslar diger migroslara da. Baska cesit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 4 Şubat 2022; 10:9:6 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.