Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 240 (Bu ay: 0)
Mrb arkadaşlar. Matrah düzenlemesinin 1600 ve üzeri motorlarda geçerli olması beklenmiyor mu ?
Değerli arkadaşlar gaza arka-arkaya zam geldikten sonra en son da 71 kuruş zam geldi. Gaz fiyatının 5.80 5.90 larda Mazot fiyatının 7.40 larda olduğunu düşündüğümüz zaman hangi araç daha mantıklı konfor ve yakıt düşünüldüğünde genel olarak. Sanki ibre mazotlu araca dönmüş durumda. Benzinli gazlı araçta da sanki benzinli kullanmaya doğru gidiyor gidişat
Bulunduğum ilçeye yeni doğalgaz geliyor. Sivasin Yıldızeli ilçesi. Evimiz 120 metrekare kuzey cephe. Kaç kw önerirsiniz. Önerebileceğiniz kombi var mı. Bir de buderus 062 ile buderus 072 arasinda ne gibi farkliliklar var. Hangisini önerirsiniz
Mrb internetin çok hızlı olmasına gerek yok.Sivasın Yıldızeli ilçesindeyiz. 24 mbps işimizi görür. Yeni ev internetine başvuracağım bildiğiniz kampanyalar var mı.Hangisine başvurmalıyım
Renault megane otomatik dizel araç teklifi aldınız mı. Bir de sizce bu süreçte alınır mı bu araç 230 235 bin liraya
Mtv sini ödemeden zaten kimse arac satamaz. Gidip ilanda özellikle belirtiyorlar mtv si ödendi diye. Bakımı,muayenesi yapıldı yazsa anlarım da. insanların bilinçsiz olduğunu kullanıp dikkat mi çekmek istiyorlar
Mrb arkadaşlar şuanda sitede fiyatlar güncelleniyor diyor. Ben servisi aradım yeni kasa fiat egea easy 174.900 olmuş. Önceden fiyatı 159.900 dü fakat kasa değişti. Bu durumda egea 2. el fiyatı artar mı.
Fiat yeni fiyat beklentisi
Mrb arkadaşlar. Çoğu markalar dolar kurundan dolayı indirim yaptı. Fiat egea hakkında bilginiz var mı .Fiyatlat düşerse ne kadar düşecek. Ben servisi aramıştım 1 hafta önce .Düşüş beklemiyoruz demişti. Belku araç satmak için böyle soyluyorlardir.
Mrb arkadaşalar Ekim ayında dolarda ciddi bir artış oldu. Sizce bu ay zam oranları % kaç olur hic duyum aldınız mı servislerden. Sizlerin tahminleri nedir. Geçen ay ortalama % 2.8 %3 gibi olmuştu.
Arabam.com fiat egea 2. el araç fiyatlarını bu hafta düşük gösteriyor. 2 3 defa fiyat düşürdü. Bugün servisi aradım önümüzdeki ay ortalama 9 bin zam beklediğini söyledi. Dolar euro baya arttı. Sıfır araç fiyatları da buna bağlı olarak artıyor. insanların alım gücü de azaldı. ikinci el satışlar da son zamanlarda azaldı. Merak ettiğim arabam.com daki bu fiyat düşüklüğü doğru mu. Yoksa bilerek mi yapılıyor piyasayı düşürmek için.
Meslek: öğretmen
İlgi Alanları: alış veriş
5 |
5 |
Hayat yaşamayı bileni güzel |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.417
İkinci El Bölümü Mesajları: 804
Konularının görüntülenme sayısı: 36.959 (Bu ay: 539)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El